Witam wszystkich serdecznie!!
Nazywam sie Asia i pochodze ze Szczecina. Musze sie Wam przyznac ze zagladam na forum od jakiegos czasu, ale nie za bardzo mialam czas zeby cos o sobie napisac (szczerze mowiac teraz pisze z ukrycia w pracy
)
Moj nazeczony Michal pochodzi z Poznania (dokladniej ze Swarzedza), wiec mozna powiedziec ze organizowanie wesele spoczywa na mojej glowe, a scislej mowiac na glowie mojej mamy i siosty, gdyz my od prawie dwoch lat przebywamy w Dublinie.
Zareczeni jestesmy rowniez od prawie dwoch lat i calkiem niedawno postanowilismy, ze w przyszlym roku wezmiemy slub. Udalo nam sie juz znalesc sale i zespol, czyli dwie chyba najgorsze (najtrudniejsze do zalatwienia) rzeczy. Szcegolnie z tym drugim bylo ciezko - wyobrazcie sobie szukanie zespolu przez internet… Szczerze mowiac forum bylo tu baaaaardzo przydatne.
Nasza data to 18. 07. 2009. Zaloze sie ze jest tu wiecej osob, ktore slubuja wlasnie tego dnia?
Mam tez pytanie - czy jest tu ktos z Dublina?
Postarm sie zagladac na forum jak najczesciej, bo dosyc ciezko jest organizowac wlasne wesele jak przebywa sie tak dalego za granica.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serczenie i witam raz jeszcze!
Asia