Autor Wątek: odradzam- Format FUH Andrzej Maciążek z Zabrza  (Przeczytany 2394 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kara
  • nowicjusz
  • *
odradzam- Format FUH Andrzej Maciążek z Zabrza
« dnia: 22 Sierpnia 2008, 19:14 »
Nikomu nie polecam usług tej firmy.  Jeszcze nigdy nie widziałam tak źle nagranego reportażu ślubnego - mazy, drgania obrazu,podwójny obraz po prostu żenada.  Co najlepsze kamerzysta nie poczuwa się do winy.  Po reklamacji praktycznie żadnych efektów jedynie bardziej przyciemniony obraz( oczywiście nie było mowy o zwrocie jakichkolwiek pieniędzy).  Myślę że w dzisiejszych czasach  takie filmy to po prostu kpiny.  Dlatego jeżeli zależy wam na prawdziwej pamiątce z której możecie być zadowoleni odradzam.  Szkoda nerwów. 

Offline aga8207

• bywalec
  • data ślubu: 06.06. 2009 Catamaran :)
Odp: odradzam- Format FUH Andrzej Maciążek z Zabrza
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Sierpnia 2008, 20:56 »
Dobrze, że odważyłaś się napisać prawdę moze to będzie przestrogą dla innych.  My mamy wesele w przyszłym roku i mam nadzieje, że będzie wszystko ok.
Ale mogę już teraz napisać o kolejnej niepoważnej firmie szeroko się reklamującej m.in. na targach ślubnych w Spodku.
Państwo Boronowscy z Katowic.
Jedna moja znajoma miała wesele w maju 2006 roku i film z wesela odebrali po wielu telefonach prośbach i groźbach w czerwcu 2008!!!
Druga moja znajoma wesele miała w śierpniu 2006 i filmu nie ma jeszcze do dzisiaj!!!

Biorą naprawdę dużą kasę i słów mi poprostu brak!!!

Z tego co wiem teraz na weselach zajmują się już tylko foto tak przynajmniej mówili znajomej która jeszcze nieodebrała filmu ale to moze tylko głupie tłumaczenie nie wiem czy parą które przychodzą do nich zamówić film + zdjęcia też tak mówią.

Offline sunflowerka83

• forumowicz
Odp: odradzam- Format FUH Andrzej Maciążek z Zabrza
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Sierpnia 2008, 17:02 »
Może spróbuj oddac film do kogoś innego w celu powtornego montażu, jest sporo firm ktore oferują takie usługi.