Autor Wątek: Sala do wynajęcia  (Przeczytany 7070 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milenawikos
  • nowicjusz
  • *
Sala do wynajęcia
« dnia: 13 Września 2008, 18:35 »
Bardzo proszę o radę.  Postanowiłam sama zorganizować wesele, dlatego potrzebuje samej sali do wynajęcia na około tydzień.  Ale takiej, w której będę mogła pomieścić 120 osób, ze sporym parkietem, abym mogła wprowadzić swoich dekoratorów  i personel.  Najlepiej w okolicach Sosnowca, Dąbrowy Górniczej, Będzina.  Ślub ma się dobyć w czerwcu 2010 roku.  Bardzo proszę o pomoc.

Offline angel

• forumowicz
Odp: Sala do wynajęcia
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Września 2008, 10:18 »
moja znajoma wynajmowała w tym roku Remizę w Dąbrowie G., przez tydzień sala była do ich dyspozycji :)
Niestety nie wiem w jakiej dzielnicy, ale jak się dowiem to napisze :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Września 2008, 21:18 »
wydaje mi sie ze chodzi o remizę w Strzemieszycach  ;) co do takich sal bez obsługi to wydaje mi sie, ze musisz popatrzec po okolicznych miescinach gdzie sa remizy  ;)
Łosień, Łęka , Okradzionów, Błędów, Bukowno, Sławków, Tucznawa, Preczów, no i ta cała reszta "mieścinek" za Będzinem  ;)

Offline milenawikos
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Września 2008, 10:59 »
własnie słyszałam o Sławkowie, Strzemieszycach . . . coś o uszy mi się obiły Maczki
nie znam konkretnych adresów. . no jak jest remiza to nie będzie trudno znaleźć ;)  :-*. . jak jakieś opinie słyszeliście byłabym wdzięczna za każdą informacje :)
pozdrawiam

Offline kwiatuszek

• użytkownik
  • **
  • <3
  • data ślubu: 28.03.2009 r
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Września 2008, 21:01 »
Maczko mają samą sale bez obsługi, wygladala dosc ciekawie z tym ze na pewno trzeba zatrudnic dekoratora:) równiez Strzemieszyce i Sławków nawet nawet:]

Offline milenawikos
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Września 2008, 11:18 »
tak właśnie mam kilka opcji jak wystroje salę. . szukam tylko dekoratora/kę która zrobi mój pomysł tylko jak narazie najważniejsza to jest sala. . a nie wiesz gdzie konkretnie na tych Maczkach? W sumie najbliżej bym miała :)
dzięki za odp pozdrawiam

Offline kwiatuszek

• użytkownik
  • **
  • <3
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Września 2008, 12:53 »
wjezdzasz na Maczki i jedziesz głowną drogą w strone Jaworzna -Szczakowej za drugimi torami,<troche już zarośnięte:)bo nic tamtedy nie jezdzi>a przed mostem na PRzemszy po prawej stronie lkolo głownej drogi :] tam chyba tez biblioteka jest:)

Offline milenawikos
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Września 2008, 13:31 »
okey dzięki :)

Offline kwiatuszek

• użytkownik
  • **
  • <3
« Odpowiedź #8 dnia: 18 Września 2008, 18:34 »
a ty masz może namiary na jakieś firmy dekoratorskie w okolicach SC DG itp.??? :) a i jeszcze jedno orientujesz się może ile biorą takie firmy? ???

Offline milenawikos
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 18 Września 2008, 19:28 »
jak mi kumpela mówiła to ok tysiąca a namiarów jeszcze nie mam tylko z tego co tu u dziewczyn wyczytałam to polecają firmę ARS MENDELSSOHN co mnie się nawet podoba jak dekorują. 
Szczerze to po firmach tak szczegółowo się nie rozglądałam tylko oglądałam projekty i z tak owym wybrałam kilka i  będę chodzić po firmach i pytać czy dadzą radę coś takiego mi zrobić.  :)

Offline kwiatuszek

• użytkownik
  • **
  • <3
« Odpowiedź #10 dnia: 23 Września 2008, 10:34 »
milenawikos  i jak z salą :) jak idą poszukiwania?,czy już coś zarezerwowałas?

Offline milenawikos
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 23 Września 2008, 13:02 »
jak narazie nie mam kiedy zaliczenia poprawkowe i praca to jednak za dużo..od poniedziałku muszę szukać albo od soboty tylko problem czy na wesele nie trafie :|
Muszę pozbierać wszystkie adresy i serią uderzyć :) ale tak szczerze to najbardziej Maczki by mi odpowiadały..kurde najchętniej to już bym tam pojechała pooglądać sale ;D.
Wesele dopiero za 2lata także jeszcze mam czas :)
dzięki za zainteresowanie pozdrawiam :)

Offline kwiatuszek

• użytkownik
  • **
  • <3
« Odpowiedź #12 dnia: 23 Września 2008, 13:55 »
czyzbyś też z tych okolic co ja była :) pozdrawiam również :) daj znac jak jakaś sale zaklepiesz :)

Offline milenawikos
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 13 Października 2008, 16:19 »
byłam na maczkach ale sala jest mała..także odpada zresztą nie byłoby gdzie tam wyjść "na papieroska" bo blisko jest ulica..w Strzemieszycach na sali nie byłam tylko widziałam ją zewnątrz..hmm niby wyremontowana ale też nie byłoby tam miejsca aby gdzieś się ulotnić na chwilę z wesela na świeże powietrze i co mnie odstraszyło to ogrodzenie z drutów kolczastych :| i teraz mój faworyt mianowicie Grodziec..sala fajna duża podwórko z dala od ulicy klimatyzacja..no super koszt za tydz 2tyś

Offline sunflowerka83

• forumowicz
« Odpowiedź #14 dnia: 13 Października 2008, 16:57 »
Hej dziewczyny. Ja byłam w Sławkowie w Remizie na weselu. sala jest na 100 osob i tyle miesci widzialam na własne oczy. Niestety to już jest napchanie do granic możliwości. Przy takiej ilosci gości było niestety ciasno przy stołach i na parkiecie.

Offline milenawikos
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #15 dnia: 15 Października 2008, 10:17 »
ja potrzebuje na min120 osób...i gdzieś niedaleko od Sosnowca..właśnie na Maczkach ta salka może 100 by zmieściła

Offline MychaCzarna

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.03.2009
« Odpowiedź #16 dnia: 15 Października 2008, 12:55 »
Milenko ja mieszkam w pobliżu tej sali w Grodźcu,byłam na kilku imprezach tam w tym na dwóch weselach i naprawdę było super. A co do sali dowiedz się jeszcze o GOK w Gródkowie i sale w remizie w Górze Siewierskiej(własnie kończą tam remont). A sala w GOK-u mimo,ze blisko drogi to jest gdzie wyjść na papieroska i jest dość spora. W Górze natomiast masz bardzo dużą salę-ja byłam tam na weselu na 140 osób(mimo to było dużo miejsca na tańce) i na kilku innych dużych imprezach,toaltey są w porządku,szatnia też jest. W przedsionku można palić,nawet nie trzeba na dwór wychodzić. Jest też scena,na której spokojnie zmieści się i 10 osobowy zespół,a i kwiaty jest gdzie postawić.
Pozdrawiam
Buziaki