Autor Wątek: Stylehotels Siemianowice Śląskie - potrzebne opinie !!!  (Przeczytany 2802 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pastima
  • nowicjusz
  • *
Witam Wszystkich,
Zarezerwowaliśmy wstępnie sale pod przyjęcie weselne w Hotelu Stylhotels w Siemianowicach Ślaskich- wiem, że jest to stary, wyremontowany hotel Olimpijczyk, jednakże potrzebuję jakiejkolwiek opinii na temat organizacji przyjęć w tamtejszej restauracji- może ktoś z Was był tam na imprezie (komunia, wesele, urodziny, sylwester. . . ) potrzebuję obiektywnego zdania na temat jedzenia- ilości i jakości, a także jak przebiegała impreza.
Obsługa jest bardzo miła, jednak chciałabym uniknąć sytuacji w  której goście będą głodni, albo niezadowoleni z przyjęcia.   Z góry dziękuję za jakąkolwiek opinię  :) Pozdrawiam

Offline mamba_m
  • forumowicz
  • data ślubu: 18.09.2010r.
Odp: Stylehotels Siemianowice Śląskie - potrzebne opinie !!!
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Maja 2008, 10:32 »
Sale śliczne, obsługa miła...niestety nic nikt więcej nie wie :(

Mam pytanko - jakie menu oferowali Ci i za jaką kwotę?

Pozdrawiam

Offline pastima
  • nowicjusz
  • *
Odp: Stylehotels Siemianowice Śląskie - potrzebne opinie !!!
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Czerwca 2008, 15:36 »
powiem szczerze - nie pamiętam.  W końcu wybralismy riding club w Radzionkowie ze względu na wielkość sali.  Na razie nasze wesele jest pierwsze w kolejności więc nie wiem nic- data 6 września 2008 - szef spoko, decyzja odnośnie menu i reszty - druga połowa sierpnia, narazie jestem zadowolona.  Zobaczymy jak będzie później