Autor Wątek: sala weselna na kukułek  (Przeczytany 5071 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agniecha111
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.09
sala weselna na kukułek
« dnia: 26 Maja 2008, 16:13 »
Dziewczyny szukam wszelkich informacji na temat sali weselnej Prima na kukułek w sosnowcu. Interesuje mnie głównie obsługa i jedzenie :)

Offline ily

• użytkownik
  • **
Odp: sala weselna na kukułek
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Maja 2008, 19:44 »
jak ja kiedyś szukałam opinii o tej sali to nikt nic nie słyszał. Jakieś to dziwne mi się wydało bo terminy mają pozajmowane dużo wcześniej, a nikt się na forum nie wypowiadał o tej sali. Chyba nikt z rezerwujących tam wesele nie uczęstsza na forum :)  W zeszłym roku jak szukałam sali na wesele to cenowo mieli najdrożej za najsłabszą (spośród tych wyszukanych i zebranych) ofertę...nie wiem jak teraz...

Offline martadu
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Czerwca 2008, 23:33 »
Moja kolezanka robiła tam wesele jakies 2 - 3 lata temu i z tego co wiem była bardzo zadowolona

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Czerwca 2008, 16:59 »
My byliśmy tam niedawno na weselu u znajomych i powiem szczerze, że nam się nie podobało  ::) Jedzenie pozostawiało wiele do życzenia, a sala też jest jaka jest, ale to zależy co kto lubi, sądzę że za to jak się cenią powinno to wyglądać duuuuużo lepiej  :)

Offline aga.laporta
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 31 Grudnia 2008, 16:20 »
Sala jest ładna, jedzenie i obsługa super.  Miałam tam swoje wesele rok temu a moja siostra 8 lat temu. Każdego prawie roku chodzę na Sylwestra.  A co do cen to są porównywalne z innymi lokalami.

Offline polemika_schola

• zapaleniec
  • data ślubu: 01.10.11r.
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Sierpnia 2010, 17:10 »
Oglądałam salę Prima na Kukułkach i bardzo mi się podobała.  Bardzo ładny wystrój (chyba 4 kolory dekoracji do wyboru), podest dla orkiestry, ogród, szatnia, klima, duża piękna sala - dla nas chyba za duża :( Jest określone minimum na sobotnie wesela - 60 osób (oczywiście najbardziej chodliwe terminy odpadają).