Żaneta, , a czy ta mikstura pod oczy ma również działanie przeciwzmarszczkowe ? Ja od jakiegoś czasu szukam idealnego kremu pod oczy dla siebie i niestety bez skutku.... Choć pewnie teraz postawię na nawilżanie a zmarszczkami zajmę się w drugiej kolejności....Gdzie kupujecie witaminę 
PS. Żaneta, z bazą miałaś rację - nie używam mazideł bez położenia bazy na powieki

wiedziałam, że tak będzie z bazą

jeśli chodzi o miksturę...
przede wszytskim taka mieszanka nawilży, odżywi i lekko napnie skórę.
Nie ma jednak co liczyć na cuda, że nam spłyci zmarszczki lub w ogole je zlikwiduje

Niestety nie

Ja używam tej mikstury na zmianę z serum z granatu z Biochemii (rewelacja) i eko ampułkę a Pat&Rub. Mi to wystarcza, jestem zadowolona z ich działania.
Ewentualnie można też pokusić się o apteczne kremy np. Avene Diacneal, teraz Triacneal ( choć ten nie jest stricte reklamowany jako krem przeciwzmarszczkowy tylko anty trądzikowy, jednak posiada w swoim skladzie retinoidy i do dość sporo, więc też ma działanie przeciwzmarszczkowe) lub np Avene Eluage ( dodatkowo ma kwas hialuronowy w składzie).
Jednak najwazniejsze w kuracji przeciwzmarszczkowej jest używanie codziennie, bez względu na porę roku, dobrej jakości filtrów, tych fotostabilnych...polecam apteczne ( megzoryl obowiązkowy w składzie)
To jest podstawa jeśli chodzi i pielęgnację przeciwzmarszczkową.
Pamiętacie jak Wam polecałam podkład Biodermic?
Właśnie jest w promocji -40%
http://biodermic.istore.pl/I jeszcze jedno

GLOSSYBOX DUO - 69 ZŁ
CZERWIEC + SIERPIEŃ 2012