Autor Wątek: Śliczniutka suknia ecru  (Przeczytany 2446 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline caroline1982
  • nowicjusz
  • *
Śliczniutka suknia ecru
« dnia: 15 Czerwca 2005, 10:53 »
Sprzedam suknię ecru szytą, wzorując się na La sposa, model -Paola. Suknia jest szyta na 170 cm wzrostu + obcasik ok. 5 cm. Gorset pokryty jest śliczną koronką, na której są perełki i połyskujące srebne kamyczki, pod koronką znajduje się gnieciona tafta w kolorze ecru. Spódnica ma tren, uszyta jest z gniecionej tafty a na wierzchu pokryta jest organdyną (przezroczysty, gnieciony matriał). Z tyłu spódnicy jest kwiatek z malutkimi, zwisającymi kwiatkami. Mam również dwa welony w kolorze ecru. Krótki welon bez lamówki na grzebyku i drugi welon (2,5 m) z lamówką (żeby się lepiej układał ciągnąc się po ziemi:) ). Długi welon jest dopinany do krótkiego na dwa zatrzaski (niewidoczne). Ja miałam krótki welona na twarzy, a drugi się ciągnął, po kościele odpięłam długi a krótki poszedł na tył. Do tego wszystkiego jest jeszcze bolerko, kończące się tuż za gorsetem,  uszyte z koronki jak na gorsecie i obrobione malutkimi perełkami, ekawek leko rozszerzany ku dołowi i kończący się w połowie dłoni. Moje ogłoszenie jest również umieszczone http://www.slub.szczecin.pl/slub.html (z dnia 14.06.2005r - Karolina). Cena sukienki to ok. 1200 zł, do negocjacji:) Przymiarka w Stargardzie. Mogę przesłać więcej zdjęć, mój adres: caroline1982@o2.pl

Offline caroline1982
  • nowicjusz
  • *
Śliczniutka suknia ecru
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Czerwca 2005, 10:56 »
Zapomniałabym. Mam jeszcze kwiatka do włosów, taki jak z tyłu sukienki, kolor ecru.