Musze sie wypowiedziec tutaj, bo strasznie sie mi humorek poprawił o tak późnej godzinie.........usmiałam sie jak zobaczyłam zdjecie ślubne Pawła Golca jak tak ładnie ON jest prowadzony pod raczke przez swoją żonke........
A Skrzynecka= MASAKRA przez duze S= jak SPALONA FRYTKA!!!Stara brzydka baba!!!
A nowa Wisniewska= MASAKRA nr 2 w tym za duzym gorsecie, mogła sobie nie wiem moze jakos wypchac ten dekolt, napchac tam czegos.... i ogladalam relacje z przygotowan w Dzien dobry TVN= to jak jakis kiepski zart..........jeszcze sie zastanawiała

hmmmmm to moze ściagne ten stanik.........ojej fryzura cos tak ulizana mi nie wyszła= a Michas na to= nie to lepiej juz zostaw takie jak masz zawsze........a ona na to.........hmmmmmmmmm............ale juz chyba za duzo mam lakieru na tych włosach.......
No fajna komedia nie ma co!!!!
Ale tak sobie pomyslałam, ze moze jak bede brała slub trzeci raz to moze tez tak na luzaczka sobie podejde do tych przygotowan
Naprawde stwierdzam, że forumki w swoich relacjach to wlasnie wygladaja jak jakies gwiazdy filmowe!!!!A nie takie cudaki= przekombinowane jak ta celinka moja ukochana np.....brrrrr