Autor Wątek: Wieczór Panieński z Wróżką :D  (Przeczytany 2124 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sarmaxarica

• maniak
Wieczór Panieński z Wróżką :D
« dnia: 2 Kwietnia 2008, 23:13 »
Dziewczyny,mam pytanko.
Ostatnio moja psiapsiółka,która niedługo ma ślub,wspomniała,że chciałaby mieć nietypowy wieczór panieński.
Wymyśłiła sobie,że chciałaby,żebyśmy w kilka dziewczyn umówiły się z wróżką. :D
Ogólnie to jestem sceptycznie nastawiona do wróżek,ale skoro to Jej marzenie to pomyślałyśmy,że postaramy się je spełnić. :) Problem w tym,że żadna z nas nigdy u wróżki nie była i nie orientujemy się gdzie szukać w Szczecinie.
Proszę pomóżcie mi kogoś takiego znaleźć i najlepiej,jakby to była już sprawdzona wróżka,bo wiadomo,że jak już mamy iść na takie coś i sporo za to zapłącić,to fajnie byłoby dowiedziecieć się nazwijmy to "prawdy" a nie wymyślonych rzeczy.Myślę,że rozumiecie co mam na myśli. :)
Będę wdzięczna za każdą podpowiedź. :)

Offline sarmaxarica

• maniak
Odp: Wieczór Panieński z Wróżką :D
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Kwietnia 2008, 08:37 »
Szkoda,żę nikt tu nie zagląda. :( No ale może jeszcze będę miała szczęście i któraś z Was podpowie mi gdzie możemy znależć dobrą wróżkę dla Panny Młodej. :)

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Kwietnia 2008, 22:20 »
ja osobiscie nie znam ale jeszcze jutro odbywaja sie targi medycyny naturalnej z tego co wiem tam mozesz znalesc tez wrozke.

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Kwietnia 2008, 05:10 »
Dzięki Annuussiia za podpowiedź. :) Dzisiaj jedna z dziewczyn ma się tam przejść i zobaczyć. :)
A Panna Młoda coś ostatnio przebąkuje,że chciałaby iść na tarota........Więc może to Jej jakoś zorganizujemy,ale jeszcze pomyślimy. :)

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Kwietnia 2008, 21:11 »
nie ma za co :D :D