Autor Wątek: Domek Prawdzic Niechorze - kto zna????  (Przeczytany 3990 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Domek Prawdzic Niechorze - kto zna????
« dnia: 30 Marca 2009, 23:37 »
Hej Dziewczyny! Do mojego wesela jeszcze trochę zostało, więc mam jeszcze czas na zmiany.  Mam już wybraną salę na wesele i jest to Domek Prawdzic w Niechorzu.  Czy ktoś zna ten pensjonat? Byłabym wdzięczna za opinie :)

Offline Walkiria
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.03.2010
Odp: Domek Prawdzic Niechorze - kto zna????
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Listopada 2009, 20:11 »
ja znam, ale niestety nie z wesela.  Ogólnie jest bardzo ładnie w środku i elegancko.  Obok hotelu mają taki jakby "pub" z wilekim paleniskiem na srodku i barem, w drewnie bodajże, idealny na imprezkę albo małe poprawiny.  Ale co do wesela u nich nic nie pomogę.

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
« Odpowiedź #2 dnia: 8 Listopada 2009, 10:57 »
chyba nazywa się DWOREK PRAWDZIC :) tez się zastanawialiśmy na tym miejscem ale niestety sala nam nie odpowiadała.
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline nuage
  • forumowicz
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Listopada 2009, 13:59 »
Też się nad nim zastanawialiśmy, ale noclegi wychodziły dość drogo z tego co pamiętam.  :)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Stycznia 2010, 20:32 »
No to sama się już dowiedziałam paru informacji o tym lokalu bo mój bart miał tam ślub.. I po weselu od razu odmówiłam swoją rezerwcaję.. Zdycydowanie nie polecam z jednego konrektnego powodu.. Oszukują i to w bardzo ważnych kwestiach.. Nie będę wymieniać wszystkich bo trochę ich było ale przede wszystkim powiedzieli, że jest klimatyzacja.. A jej nie było i gdy się spytaliśmy czemu nie jest włączona to powiedzieli, że klimatyzacja jest ale na dole w jadalni a na sali nie ma................. A wcześniej mówili oczywiście inaczej.. Mieliśmy też zarezerwowanych pokoji na 80 osób w hotelu.. A miesiąc przed ślubem zmienili na domki koło kotelu, gdzie było masakrycznie zimno... Jedzenie było dobre, sala dosyć mała, ale to już kwestia gustu. Oczywiście jest to Dworek Prawdzic a nie Domek :) Przekręciło mi się wtedy i nie zauważyłam. Temat nie był dawno poruszony, ale może komuś przydadzą się te informacje. Pozdrowionka!

Offline luna707
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Lutego 2010, 23:34 »
Z doświadczenia mojej kuzynki-noc poślubna chcieli spędzić nad morzem zanim wyjadą do Holandii do rodziny-z tego co opowiadała to zamknęli ich na noc w hotelu i nie mogli się wydostać do samochodu.  Umawiali się na prowiant na drogę i pobudkę o 6 rano.  Pan Młody wydostawał się przez okno, żeby stróża zbudzić i się wydostać a kanapki na drogę robili sobie sami.  W końcu wyjechali chyba o 8 czy 9 z Niechorza, więc nieciekawie.  Osobiście jakoś bym nie polecała-w Niechorzu jest naprawdę dużo więcej miejsc godnych polecenia jeśli chodzi o organizację, choć może wyglądem nie zachwyca chociażby Zacisze.