Autor Wątek: slub cywilny gdzie  (Przeczytany 4156 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justa84_
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: nieznana
slub cywilny gdzie
« dnia: 21 Listopada 2009, 09:29 »
Witam wszystkich na forum:) Z narzeczonym planujemy jak na razie slub cywilny, problem jest w tym, ze obaj nie jestesmy ze Szczecina, i poszukuje restauracji od razu polaczonej z hotelem, slub bedzie maksymalnie na 15 osob.  Przegladajac formu, wszczedzie sa wymienione sale ale od 50osob w zwyz.

Dziekuje z gory za wszelkie podpowiedzi:)

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
Odp: slub cywilny gdzie
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Listopada 2009, 11:28 »
W Waszej sytuacji proponuję obiad uroczysty , zamiast imprezy weselnej . Każdy restaurator ma ustaloną minimalną ilość osób przy której opłaca Mu się organizować przyjęcie weselne. O hotel Musielibyście zadbać osobno. Spróbujcie restauracja- Bar Niko  w Szczecinie Dąbiu
powodzenia

Offline justa84_
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Listopada 2009, 11:49 »
Wlasnie my chcemy zrobic obiad, z podwieczorkiem, ale do tego wiadomo jakies winko itp.  napoje alkoholowe i chce zeby nocleg od razu byl na miejscu, zeby nie bylo koniecznosci przemieszczania sie samochodem.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Listopada 2009, 14:07 »
a ja bym proponowała  UC na zamku ksiażąt.. jest tam  niewielka restauracyjka - ka kuńcu korytarza, która podobno ma niezłego kucharza ( nie wiem.. osobiście nie miałam przyjemności) zaś niedaleko  sa hotele.. campanille, novotel, ibis ( czy jakos tak).. jeśli nie  na kuńcu korytarza to pewnie każdy z tych hoteli ma  salkę na  uroczysty obiad..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline kamyk4
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.10.2002
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Listopada 2009, 14:10 »
Zgadzam sie z Monia, ze to najlepsza lokalizacja a najblizszy hotel jest po przeciwnej stronie ulicy i nazywa sie Focus. Tam zreszta tez podobno robia imprezy ale nie znam niestety zadnych opinii. A Na Kuncu Korytarza polecam bo wielokrotnie ratowali mi skore a goscie byli zachwyceni.

Offline mariol

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Listopada 2009, 00:10 »
"Z narzeczonym planujemy jak na razie slub cywilny, problem jest w tym, ze obaj nie jestesmy ze Szczecina"
homofobia jeszcze mnie nie dopadła ale czy takie śluby są u już nas dozwolone? A tak na poważnie proponuję Ci ślub w USC Dąbie a imprezkę na którejś z przystani nad jeziorem lub na strzelnicy sportowej w Pucicach tam są trzy sale do wyboru wraz z hotelem.

Offline justa84_
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Listopada 2009, 09:49 »

homofobia jeszcze mnie nie dopadła ale czy takie śluby są u już nas dozwolone? A tak na poważnie proponuję Ci ślub w USC Dąbie a imprezkę na którejś z przystani nad jeziorem lub na strzelnicy sportowej w Pucicach tam są trzy sale do wyboru wraz z hotelem.

hehe blad w druku;):P
Dzieki za info:)

Offline justytka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12/06/2010
« Odpowiedź #7 dnia: 19 Lutego 2010, 17:17 »
Cytat: justa84_ link=topic=18845. msg1089934#msg1089934 date=1258792195
Witam wszystkich na forum:) Z narzeczonym planujemy jak na razie slub cywilny, problem jest w tym, ze obaj nie jestesmy ze Szczecina, i poszukuje restauracji od razu polaczonej z hotelem, slub bedzie maksymalnie na 15 osob.   Przegladajac formu, wszczedzie sa wymienione sale ale od 50osob w zwyz. 

Dziekuje z gory za wszelkie podpowiedzi:)

witam imienniczkę :)
jesteśmy w podobnej sytuacji dlatego chciałam zapytać, czy znaleźliście jakieś ciekawe miejsca na obiad?

Offline puella
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 19 Lutego 2010, 18:50 »
ja rowniez robie niewielkie przyjecie i wybralam Ladoge - jest tam tez nocleg a czy to dobry wybor to sie okaze ;)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #9 dnia: 19 Lutego 2010, 20:13 »
A ja proponuje Hotel Dworski w Warzymicach.. W sumie to praktycznie Szczecin.. Robiłam tam Chrzciny córeczki na 30 osób i wyszło rewelacyjnie.. No i hotel jest na miejscu.. Jedzenie rewelacja.. Nie sądzę, żeby robili problemy, że osób będzie 15... Powodzenia życzę w szukaniu sali i hotelu!

Offline puella
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: 19 Lutego 2010, 20:43 »
hmmm to dziwne bo dowiadywalam sie na targach odnosnie wesela w hotelu dworskim i powiedziano mi ze robia od 70 osob... tez chcielismy tam zrobic... moze pani jakas niedoinformowana byla ;)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #11 dnia: 19 Lutego 2010, 21:19 »
Hmmm to faktycznie dziwne.. Ja robiłam w październiku. Może w "sezonie" mają inne obyczaje.. Szkoda, bo fajny lokal na ślub cywilny :)