Autor Wątek: Szukam zespołu z zachodniopomorskiego POMOCY!!  (Przeczytany 53428 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
Odp: Szukam zespołu z zachodniopomorskiego POMOCY!!
« Odpowiedź #90 dnia: 17 Lutego 2011, 20:57 »
Dziewczyny pomóżcie! Otóż wykonałam już wstępną selekcję zespołów i zostało mi 10 najlepszych wg mnie oto one:
New Stars
Rewia
Combo
The Players
Silver Band
Music Colours
Lukas Band
Portofino
Galileo Band
MM Group. Powiedzmy że wszyscy mają wolne terminy (tak w większości jest, reszta jeszcze nie dała mi odp. bo pisałam maila, ale jutro zadzwonię i się dowiem) teraz który ma najlepszy kontakt z gośćmi i w ogóle są w porządku. Będę wdzięczna za pomoc :)

Offline alicja :)
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.04.2012
« Odpowiedź #91 dnia: 19 Lutego 2011, 14:22 »
A ja polecam E. R. A band, miałam okazje słuchać ich na żywo i są SUPER! oczywiście na moim weselu również zagrają :)

Offline CooLToscA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.03.2010/21.05.2011
« Odpowiedź #92 dnia: 22 Lutego 2011, 22:31 »
U mnie też E.R.A. Band :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #93 dnia: 25 Lutego 2011, 12:08 »
Wybraliśmy New Stars :) też grają na żywo :) i super mają głosy jakbyś słuchała oryginałów piosenek!

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #94 dnia: 25 Lutego 2011, 13:22 »
polecam COMBO - nie znam zadnej negatywnej opinii, polecila znajomi i mowila,ze wszyscy super sie bawili od dzieciaka po najstarsze osoby-nikt nie siedzial, kolejne kolezanki, a takze forumowiczki potwierdzily-sa rowniez polecani przez kamerzystow, wlascicieli lokali weselnych - jednym slowem nic dodac nic ujac:)

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #95 dnia: 27 Lutego 2011, 19:00 »
Słyszałam o COMBO dużo pozytywnych opinii jednak ich głosy - hmmm coś mi w nich przeszkadzało...

Offline oczko82
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18-06-2011r.
« Odpowiedź #96 dnia: 27 Lutego 2011, 19:56 »
Zespół COMBO - taki sobie, ale wiadome są gusta guściki. Byliśmy na pewnym weselu co robili za długie przerwy..uwaga rekordowa to prawie godzinna(!)
Płacąc za zespół 4 tys to lekka przesada z tymi przerwami.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #97 dnia: 27 Lutego 2011, 23:27 »
ja slyszalam same pozytywy...podpisalam umowe i teraz bede sie przemowac tymi opiniami powyzej :(((((

Offline fregemunda
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2011
« Odpowiedź #98 dnia: 15 Marca 2011, 16:32 »
Witam koleżankę z Goleniowa :) nawet nie wiedziałam, że tyle rzeczy można się dowiedzieć o znajomych z tego forum :) widzę, że podobny gust mamy co do zespołów, bo ja mam zeklepany zespół z twojej listy- mm group.  pozdrawiam :)

Offline karolinda
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #99 dnia: 16 Marca 2011, 16:14 »
mam pytanie- czy ktoś miał/będzie miał na weselu zespół "Muzykanci" ?? i za ile?? :):)

Offline młoda mama
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: dawno , dawno temy był sobie mój ślub. teraz wychodzi za mąż moja mama i przeżywam wszystko od nowa:)
« Odpowiedź #100 dnia: 19 Kwietnia 2011, 14:32 »
oczywiście, że z czystym sumieniem mogę polecic silver band. kawał super roboty!

Offline kamkam
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #101 dnia: 19 Kwietnia 2011, 16:47 »
a czy ktos moze dodac jakies swierze opinie na temat zespolu miniband z nowogardu?? bo od dosc dawna nic nie bylo

Offline osa

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #102 dnia: 5 Czerwca 2011, 03:03 »
Polecam zespół Kamerton ze Stargardu  :)

Offline joannad82
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #103 dnia: 3 Stycznia 2012, 19:44 »
Witam, czy ktoś się bawił przy zespole Tranzyt z Karlina (Wojtek Nizioł)???? Bede bardzo, bardzo wdzięczna za każda informacje.  Pozdrawiam :)))

Offline JustyKo1987
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.09.2013
« Odpowiedź #104 dnia: 22 Stycznia 2012, 10:35 »
Cytat: joannad82 link=topic=10180. msg1637841#msg1637841 date=1325616285
Witam, czy ktoś się bawił przy zespole Tranzyt z Karlina (Wojtek Nizioł)???? Bede bardzo, bardzo wdzięczna za każda informacje.   Pozdrawiam :)))

Dziewczyno!!! nawet się nie zastanawiaj!!! Bawiłam się przy nich ostatnio - a zresztą kogo byś się nie zapytała o nich to opinia SUUUUUUPER!!! Naprawdę rozkręcają imprezę

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #105 dnia: 15 Lipca 2013, 15:47 »
Dawno w tym temacie nikt nie pisał, ale muszę się wypowiedzieć, może kogoś ustrzegę :P miałam ostatnio przyjemność być na weselu znajomych, u których grał silver band. Totalna porażka! Grali dosłownie po 4 kawałki po czym robili sobie półgodzinną przerwę. Dla mnie to skandal. Ludzie się nudzili, bo skoro zespół nie gra to co tu robić. Wyszłam z duży niedosytem. Na moje pytanie do pani wokalistki/wodzirejki (swoją drogą jej poczucie humoru jest tak denne, że chyba tylko ona się śmieje z tych swoich "żarcików"), czy jeszcze zamierzają grać (przerwa trwała już dobre pół godz a oni dalej uskuteczniali pogawędki) powiedziała, że nie kazali im grać bo ludzie jedzą  ??? Jadło kilka osób, reszta się nudziła. Kombinatorzy i cwaniaki, ciągle tylko się obżerali, na torta rzucili się jakby byli tam gośćmi. Jak już grali to było całkiem ok, ale co z tego skoro przerywali jak parkiet był pełen ludzi. Zdecydowanie nie polecam.

Offline Agasaya
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.08.2013
« Odpowiedź #106 dnia: 16 Lipca 2013, 12:26 »
Cytat: Anio0lek link=topic=10180. msg1476042#msg1476042 date=1298829619
Słyszałam o COMBO dużo pozytywnych opinii jednak ich głosy - hmmm coś mi w nich przeszkadzało. . . 

To całkiem jak mi, wokale baaaardzoooo przeciętne, ogólnie zespół (moim zdaniem) nie warty swojej wysokiej ceny.  Takie pieniądze można zapłacić zespołowi grającemu na żywo, a nie kapeli jadącej z podkładów.  Za dużo mniejsze pieniądze można mieć o wiele fajniejszy band.  Oczywiście moim zdaniem:)))

Offline Agasaya
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #107 dnia: 16 Lipca 2013, 15:03 »
Jeśli mogę jeszcze doradzić - to moimi faworytami są następujące zespoły, dysponujące świetnymi damskimi wokalami i fajnym repertuarem: Gambit i Players (jeśli możesz przeznaczyć większe fundusze) i tańszy zespół, który wybrałam na moje wesele, czyli Gepard. 

Offline dagu_87
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.06.2014
« Odpowiedź #108 dnia: 16 Lipca 2013, 17:39 »
Widzę, że temat się ruszył :) więc może ktoś się wypowie na temat zespołu Sepupulebubu lub KEY ?:) bo nie za wiele do tej pory znalazłam na forum :) Z góry dzięki za opinie, Pozdrawiam

Offline wilku
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.08.2014
« Odpowiedź #109 dnia: 16 Lipca 2013, 22:49 »
Ja z doświadczenia mogę polecić trzy zespoły z którymi miałem gdzieś kiedyś styczność i były ok.  : Pirania Band, Trawers, Vegas.  Ja na swoje wesele wybrałem Zespół Trawers.  Wokale są ok ale przekonał mnie saksofon:)

Offline Agasaya
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #110 dnia: 17 Lipca 2013, 08:33 »
Sepupulebubu to poszerzony skład dawnego Intro. możesz porównać - w obydwu jest ten sam wokalista. Plusem jest to, że grają na żywo, minusy moim zdaniem są dwa - bardzo przeciętny wokal i repertuar, który mi nie odpowiada, głownie covery utworów rockowych. No ale kto co lubi - mi takie utwory na wesele nie pasują, ja wolę jednak muzykę bardziej taneczną.
« Ostatnia zmiana: 10 Października 2013, 11:43 wysłana przez Maja »

Offline kluseczka_85

• forumowicz
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #111 dnia: 18 Lipca 2013, 14:51 »
MM Group i Spontaniczni to ze szczecińskich zespołów najlepsze jakie widziałam, zawsze udane wesela z nimi były. Nie grają wstrętnej biesiady, sprzęt im nie trzeszczy i rozruszają każdego niezależnie od wieku.

Offline Agnieszka_B

• Szczęśliwa żona i mama
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 26 grudnia 2008
« Odpowiedź #112 dnia: 19 Lipca 2013, 12:31 »
repertuar, który mi nie odpowiada, głownie covery utworów rockowych.

Moze to bylo zyczenie młodych - tak tez czesto bywa, a moze ludzie na weselu lepiej sie bawili przy takie muzyce. Mysle, ze trzeba byc na kilku weselach u jednego zespolu zeby generalizowac jaką grają muzykę.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #113 dnia: 26 Lipca 2013, 09:00 »
Jeśli ktoś szuka i nie chce się rozczarować-polecam"Muzykantów"-MEGA wesele zrobili...i poprawiny ;D ;D Dla każdego cos dobrego się znalazło na parkiecie!!Swietne podejscie do ludzi,świetna muzyka...o 5rano parkiet nie pustoszał ;D ;D ;D ;D
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline sunmadame
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28IX2013
« Odpowiedź #114 dnia: 2 Października 2013, 23:36 »
U mnie grał Silver Band ze Szczecina i byli naprawdę rewelacyjni. Piękne głosy, zachęcali gości i nas do tańca. Gościom się bardzo podobali. Profesjonaliści. Także polecam jeśli ktoś szuka i nie chce być rozczarowany zespołem na wesele.

Offline elvessa

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.07.2013
« Odpowiedź #115 dnia: 6 Października 2013, 20:55 »
Ja rowniez polecam 'Muzykantow'- grali na naszym weselu i byli swietni pod kazdym wzgledem. Swietny wokal, muzyka, prowadzenie, oczepiny i do tego bardzo przemili ludzie. Bardzo profesjonalny zespol

Offline magda_137
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #116 dnia: 10 Października 2013, 20:34 »
A ja polecam zespol Latte ze Szczecina.  ;D

Offline magg_ie
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2016
« Odpowiedź #117 dnia: 9 Stycznia 2015, 16:14 »
Witam:) czy temat jeszcze nie umarł?:) również szukam zespołu z zachodniomoporskiego, narazie do wyboru mam Lukasband lub Gambit? Czy ktoś posiada opinie na temat zespołow, wokali, prowadzenia imprezy?

Offline kluseczka_85

• forumowicz
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #118 dnia: 9 Stycznia 2015, 21:03 »
magg_ie miałam okazję współpracować z Lukasband w 2014  i są na prawdę fajni. Ładnie grają, fajny wokal i bardzo profesjonalnie i szybko przeprowadzają oczepiny. Mają pomysłowe zabawy, nie przedłużają bez sensu. Grali dużo setów, krótkie przerwy i parkiet cały czas był pełen.

Poza tym możesz też rzucić okiem na spontanicznych, sepupulebubu, mmgroup, combo i całkiem fajnie prowadzili wesele be free, z tego co widziałam na ich FB od tego roku grają pełnym składem ( 5 osób ).

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #119 dnia: 10 Stycznia 2015, 18:36 »
Sepupulebubu grali teraz w duecie na sylwka i kolezanka bardzo ich chwalila. :)