Autor Wątek: Zespół  (Przeczytany 2573 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jakub001
  • nowicjusz
  • *
Zespół
« dnia: 8 Listopada 2011, 16:39 »
Szukam zespołu muzyczne z okolic Rybnika,Żor,Jastrzębia,Wodzisławia Śląskiego
jestem młodym wokalistą który zaśpiewa wszystkie piosenki proponowane przez zespół muzyczny,brałem udział w konkursach muzycznych na sląsku z dobrymi wynikami np. 3 miejsce w ogólnopolskim konkursie piosenki w Raciborzu
mam wysoki głos,kabaretowy charakter,poprostu jestm osobą wesołom. Śpiewam piosenki Krzysztofa Krawczyna,Erica Claptona,Feela,disco polo,pin,piosenki weselne
pewne osoby pomyślą że sobie żartuje w takim wieku śpiewać w zespole,ale to moja pasja,którą zarazem kocham jak czuje w sercu,dodatkowo skończyłem 7 rok grania na keybordzie oraz zaczołem rok temu gitare
koncertuje często w żorach,na festynach,pokazach 8)

Offline jakub001
  • nowicjusz
  • *
Odp: Zespół
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Listopada 2011, 16:40 »
Cytat: jakub001 link=topic=26016. msg1611405#msg1611405 date=1320766769
Szukam zespołu muzyczne z okolic Rybnika,Żor,Jastrzębia,Wodzisławia Śląskiego
jestem młodym wokalistą który zaśpiewa wszystkie piosenki proponowane przez zespół muzyczny,brałem udział w konkursach muzycznych na sląsku z dobrymi wynikami np.  3 miejsce w ogólnopolskim konkursie piosenki w Raciborzu
mam wysoki głos,kabaretowy charakter,poprostu jestm osobą wesołom.  Śpiewam piosenki Krzysztofa Krawczyna,Erica Claptona,Feela,disco polo,pin,piosenki weselne
pewne osoby pomyślą że sobie żartuje w takim wieku śpiewać w zespole,ale to moja pasja,którą zarazem kocham jak czuje w sercu,dodatkowo skończyłem 7 rok grania na keybordzie oraz zaczołem rok temu gitare
koncertuje często w żorach,na festynach,pokazach 8)
numer gg:2222789

Offline GRIZZ
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wrzesień 2011
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Listopada 2011, 21:39 »
Ja osobiście polecam zespół z Pyskowic Kostar.  wesele miałem we wrześniu wszyscy goście chwalili i sam się dobrze bawiłem a jestm wymagający.
karaoke (wcześniejsze ustalenia), specjalne zabawy, piosenki i wiele innych na życzenie gości i nasze (pary młodej)

pozd, jak cos to @

Offline agunia89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.08.2012
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Listopada 2011, 19:59 »
Witam:)
Posiadacie jakiekolwiek informacje o zespole który gra na weselach OSCAR, ale z SIEMIANOWIC ŚLĄSKICH nie z TYCHÓW !!! Zespół tworzą cztery osoby grają na żywo, ale nie mam kompletnie żadnych opini na ich temat. . .  napiszcie jeżeli cokolwiek wiecie::) z góry dzięki wielkie :)
Pozdrawiam