Autor Wątek: Zespół PROMUZ z Sosnowca.  (Przeczytany 16458 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Odp: Zespół PROMUZ z Sosnowca.
« Odpowiedź #30 dnia: 28 Lutego 2010, 13:09 »
Ja słyszałam nową wokalistkę na żywo i moim skromnym zdaniem na żywo jej głos brzmi lepiej niż na demo umieszczonym na stronie internetowej zespołu :)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #31 dnia: 1 Marca 2010, 20:16 »
Aga info poszło na priv :)
 :-*

Offline tola99

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 24 Sierpnia 2010, 12:43 »
obiecalam ze podziele sie wrazeniami na temat zespolu PORMUZ który był u nas na weselu no i pisze:D zespoł SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawde sa naljepszym zespolem weselnym jaki slyszalam!! graja muzyke bardzo przekrojowa dla kazdego!! dopasowuja utwory do bawiacych sie gosci, na zyczenie robia świetne zabawy przy ktorych mozna sie naprawde uśmiac:D w wielu kwestiach mozna sie dogadac;) co do glosu wokalistki to jest naprawde cudny!! dziewczyna spiewa naprawde bardzo ladnie zreszta tak samo jak pozostali :D POLECAM wszystkim zespół PROMUZ!! ;)

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #33 dnia: 24 Sierpnia 2010, 13:14 »
tola99, zapytam tak z ciekawości, ile słyszałaś zespołów weselnych w swoim życiu?.

Offline tola99

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: 24 Sierpnia 2010, 22:42 »
drogi obserwatorze tak sie sklada ze od jakiegos czasu nie wchodze w polemike z toba ani nie odpowiadam na twoje pytania jakos tak..

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #35 dnia: 25 Sierpnia 2010, 08:41 »
No cóż nie będę ubolewał nad tym faktem, ale nadal będę z uwagą czytał  Twoje posty i podziwiał Twoją aktywność twórczą.

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #36 dnia: 25 Sierpnia 2010, 08:43 »
No cóż nie będę ubolewał nad tym faktem, ale nadal będę z uwagą czytał  Twoje posty i podziwiał Twoją aktywność twórczość ;D

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
« Odpowiedź #37 dnia: 31 Sierpnia 2010, 18:04 »
Ponawiam wątek...interesuje mnie, jak się bawiliście przy nich. Czy umieli wszystkich zadowolić, czy dobrze grali i nie fałszowali? W tym roku byłam już na 4 weselach - i naprawdę bardzo nas zawiodły tamte orkiestry. Nasz termin już się zbliża a mamy ich zarezerwowanych...
 Tak szczerze - jeśli są kiepscy to wolimy stracić zaliczkę i wziąć inny zespół niż zawieść i siebie i gości, zwłaszcza, że od zespołu zależy bardzo dużo a my mnóóstwo kasy we wszystko wpakowaliśmy...
Więc lepiej, żeby zespół nie dał plamy...

Czekam na Wasze relacje.
Pozdrawiam
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #38 dnia: 31 Sierpnia 2010, 20:28 »
Ponawiam wątek...interesuje mnie, jak się bawiliście przy nich. Czy umieli wszystkich zadowolić, czy dobrze grali i nie fałszowali? W tym roku byłam już na 4 weselach - i naprawdę bardzo nas zawiodły tamte orkiestry. Nasz termin już się zbliża a mamy ich zarezerwowanych...
 Tak szczerze - jeśli są kiepscy to wolimy stracić zaliczkę i wziąć inny zespół niż zawieść i siebie i gości, zwłaszcza, że od zespołu zależy bardzo dużo a my mnóóstwo kasy we wszystko wpakowaliśmy...
Więc lepiej, żeby zespół nie dał plamy...

Czekam na Wasze relacje.
Pozdrawiam

Napisz coś więcej, pod jakim względem Was zawiodły?

Offline kaassia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 31 Sierpnia 2010, 21:27 »
Np. jeden z zespołów źle ustawił dźwięki i muzyka była cicho a wokal wrzeszczał. Kuzyn zapłacił czterem osobą w zespole, a w rzeczywistości czwarty facet stał z tyłu i trzymał mikrofon - nie śpiewał ani nic, po prostu trzymał.
Fałsz jakich mało - momentami wszyscy goście robili bardzo ciekawe miny ;)
Orkiestra grała, częśc ludzi wychodziła, była przerwa - wszyscy na salę. Nikt się nie pobawił.

Inny zespół w okolicy oczepin był już pijany, jeden z członków zespołu rzucił instrumentem i zaczął tańczyć z druhenkami... wesele skończyło się około 3 rano, bo nie miał już kto grać. Nie umieli zaangażować w nic gości. Chyba poczuli się jak na jakiejś próbie - tylko oni.  Zabawy nie ciekawe, źle prowadzone, generalnie tragedia

Kolejni jechali z play backu, i wszystko ok, bo przynajmniej nie było zgrzytu, że fałszują, gdyby nie było tego tak widać. Na keyboardzie machał łapkami, znudził się, więc zrobił sobie przerwę opierając ręce na plastiku, a później znów machał po klawiaturze itp. nie otwierali ust wtedy kiedy powinni. No żenada po prostu

A przy tym - wszyscy nie zgrani i fałszowali.
Koszmar!
A ich demo?! IDEALNE!!! Na rozmowach opowiadali o sobie piękne historie. Jakimi to nie są profesjonalistami, jak to wszystko będzie ładnie pięknie

Dlatego boję się, jak w rzeczywistości wygląda wesele z "naszym" zespołem.
Jeśli ktokolwiek ma jakieś doświadczenie z nimi - proszę o informacje
Zwłaszcza, że słyszałam od kilku innych usługodawców weselnych (nie z branży muzycznej) że raczej średnio to wygląda z ich strony.
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 31 Sierpnia 2010, 21:32 »
Zwłaszcza, że słyszałam od kilku innych usługodawców weselnych (nie z branży muzycznej) że raczej średnio to wygląda z ich strony.

A ja słyszałam zespół na żywo,  jestem zadowolona i dlatego zarezerwowałam go na swój ślub. Wcześniej zespołu nie znałam. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #41 dnia: 31 Sierpnia 2010, 21:38 »
Kasia jeśli ich wybraliście i słuchaliście wcześniej i Wam się podobali to nie ma co! Nie martw się!
Ile ludzi tyle opinii i wszystkim się nie dogodzi więc nie ma co się sugerować tylko tymi gorszymi
Na forum mają pozytywne opinie więc nie ma co się martwić :)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #42 dnia: 1 Września 2010, 07:08 »
kaassia z tego wychodzi, że póki nie przekonasz się sama, nie będziesz wiedziała do końca jak to z nimi jest. Najlepiej byłoby posłuchać ich na żywo. Zapytaj  ich gdzie grają  najbliższe wesele, podjedź pod salę ze dwa , trzy razy , posłuchaj i zaciągnij opinii od gości weselnych. Wspaniałym rozwiązaniem byłoby przyjechać rano, kiedy goście weselni zbierają się do domu i w tedy zapytać o ich wrażenia, ale takie rozwiązanie nie każdemu odpowiada , a w gruncie rzeczy taki sposób  jest najpewniejszy.

Offline tola99

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 1 Września 2010, 14:02 »
do obserwatora: mozna takze wynajac dedektywa

Offline kaassia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 1 Września 2010, 14:25 »
No oczywiście, i mamy taki plan, żeby ich posłuchać. Ale chwilę słuchać a bawić się całą noc to dwie różne rzeczy. A widząc ich zapchany kalendarz - miałam nadzieję, że może ktoś z tego forum bawił się z nimi i dlatego czekam na relacje takich osób ;)
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #45 dnia: 2 Września 2010, 16:21 »
"Zapchany kalendarz" to rzecz względna. Papier wszystko przyjmie. ;) . Tola99 zadziwiasz mnie, czyżby się coś zmieniło?

Offline kaassia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 5 Września 2010, 21:08 »
Wiesz...gdy do nich się dzwoni to mówią, że trzeba termin sprawdzić na internecie, jeśli tam jest wolny, to znaczy że jest wolny. Nie sądzę, by była to ściema, bo wtedy stracili by wielu potencjalnych klientów
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #47 dnia: 6 Września 2010, 07:18 »
Czy dobrze zrozumiałem? Chcący się dowiedzieć o wolny termin muszę wejść na stronę internetową zespołu? Nie mogą podać bezpośrednio przez telefon? Bardzo dziwne ;)

Offline kaassia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 6 Września 2010, 10:08 »
Dokładnie tak. Kiedy zadzwoniłam usłyszałam, że to wszystko jest na internecie, że oni tego w głowie nie mają, i żebym sprawdziła. Więc sprawdziłam, było wolne i zaczęliśmy rozmowę. Po podpisaniu umowy, wróciliśmy do domu, weszliśmy na ich stronę i już tam byliśmy w kalendarzu.
Tak więc rzeczywiście nie jest to ściema, tylko mają takie obłożenie o jakim piszą...
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #49 dnia: 6 Września 2010, 12:53 »
Wiesz co, wydaje mi się to jednak bardzo dziwne. Nie wiedzą jakie mają zajęte, czy też wolne terminy? Mogłoby tak być, gdyby mieli swojego managera i on załatwiałby wszystkie ich sprawy. Podejrzewam jednak z ich strony jakiś dobry numer marketingowy.  ;)

Offline kaassia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #50 dnia: 6 Września 2010, 21:47 »
Mają managera. A nie sądzę by było to numerem. Bo skoro na ich stronie internetowej (możesz sobie odszukać i sprawdzić). Gdyby był to chwyt - straciliby potencjalnych klientów. A tak jak wspominałam - jak tylko wróciliśmy do domu sprawdziliśmy ich kalendarz - i już tam byliśmy.
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #51 dnia: 7 Września 2010, 14:47 »
Nie ważne. Niech im się wiedzie jak najlepiej. Nadal nie jestem przekonany, ale kończę temat. Kaassia życzę Ci, aby Twoje wesele było najpiękniejsze i najlepsze. :Daje_kwiatka:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #52 dnia: 7 Września 2010, 15:02 »
Zespół ma wiele pozytywnych opinii na swojej stronie... Są to opinie par młodych u których zespół grał... Uważam, że skoro tak pochlebnie wypowiadają się o zespole, to można im zaufać...

kaassia - skoro masz tyle wątpliwości, to może umów się zespołem prywatnie i powiedz o swoich obawach. Inaczej będziesz się zadręczać do dnia ślubu.

Ja również mam ten zespół, ale uważam iż są profesjonalistami, którzy grali nie na jednym weselu, wiedzą co robią i mam do nich zaufanie.
Wierzę, że się nie "przejadę" ;)

Offline kaassia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 7 Września 2010, 15:32 »
Ja też mam taką nadzieję. A to, że się z nimi spotkam i mi pięknie o wszystkim opowiedzą - wcale mi na długo nie wystarczy ;) Ja już po mału odchodzę od zmysłów ;) :P

Obserwator - dziękuję
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 7 Września 2010, 15:52 »
kaassia - nie stresuj się  :przytul: Będzie dobrze!

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #55 dnia: 7 Września 2010, 19:27 »
Dołączam się do justys0101 - będzie dobrze :uscisk:

Offline kaassia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #56 dnia: 9 Września 2010, 14:19 »
Dziękuję :)
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline malwa85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #57 dnia: 18 Września 2010, 22:58 »
Ja też uważam, że nie masz się czym stresować.  A co do tego sprawdzania terminów na stronie internetowej to chciałam zauważyć, że w momencie kiedy do nich dzoniłaś mogli nie mieć dostepu do swojego terminarzu, bo przeciez każdy z nich ma swoje życie prywatne i nie sądze żeby wszystkie papierkowe sprawy wozili wszędzie ze sobą, dlatego odesłali cie do internetu. Zupelnie naturalne. Najwazniejsze że te terminy na stronie internetowej są na bierząco uaktualniane. Zapewne jak mój termin ślubu będzie się zbliżał też będę miała wątpliwości co do wielu rzeczy, ale trzeba myśleć pozytywnie. Ale dla uspokojenia samej siebie zrób tak jak ci radzili i podjedź tak gdzie będą prowadzić wesele.

Offline karolaa
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #58 dnia: 29 Stycznia 2011, 21:42 »
Wszystko pięknie. . .  dobre opinie, głos wokalistki. . .  szkoda tylko, że spolszczony angielski (np. w La Isla Bonita, a przypuszczam, że w ogóle) brzmi fatalnie  :glowa_w_mur: i skutecznie mnie zniechęcił  :-\