Jejku a,e dawkujesz emocje... Chcemy więcej 
Dawkowanie emocji jest calkowicie niezamierzone.
ale czemu tylko dwa zdjęcia??
Bedzie ich wiecej. Obiecuje. Niestety wczoraj bylam juz bardzo zmeczona, a zdjecia bardzo powoli ladowaly sie.
Wracamy do dnia slubu....
Kazdy caly ranek gdzies biegal. Ja mialam ten luksus, ze caly czas bylam w domku. O 12 wpadla do pokoju siostra-swiadkowa, zeby mnie umalowac. Sama o 13 miala fryziera. Po tym jak siostra umalowala mnie, wpadla mama ze swoim zestawem do ukladania wlosow i z jedna roza, ktora miala byc wpieta na koniec we wlosy (kwiatek odpadl w USC gdy mi kuzyn skladal zyczenia, za mocno mnie wysciskal

Dobrze, ze jedyna osoba, ktora wpadla na wesele z kwiatkiem przyniosla 1 roze w kolorze ecri - jak znalazl w podbramkowej sytuacji utraty dekoracji we wlosach

).
Umowilam sie z Borysem, ze o 14:30 mamy byc wszyscy gotowi. O 14:15 zaczynam miec juz cholernego nerwa. Mojej swiadkowej nie ma. Nie wziela telefonu, nie bylo sie jak z nia skontaktowac, a tylko ona wiedziala jak misternie zwiazac tyl sukienki. Siedze wiec w halce w sypialni rodzicow i mam prawie lzy w oczach, ze sie spoznie na swoj slub. 14:25 siostry nadal nie ma. Na szczescie dzwoni moja kolezanka z informacja, ze Aska juz wraca do domu. Fryzier dal ciala i siostra czekala godzine w salonie, bo taka byla obsuwa

Siostra 2 dwie minuty ubrala sie i moglysmy schodzic do pozostalych gosci....
Tym czasem na dole...
Autobus przyjechal.

Moje zejscie (ale mi wtedy serce bilo

)

Po blogoslawienstwie udalismy sie wszyscy na uroczystosc...

Szczesliwie dojechalismy. Oto para mloda tuz przed uroczystoscia. Na tym zdjeciu widac moj napis na samochod. Wyszedl troche za duzy, ale kierowca zgodzi sie, aby go przywiesic.

Tutaj z moja swiadkowa

Calkowicie zrelaksowani idziemy w kierunku Zamku Ksiazat Pomorskich.... juz prawie jestem Pania Bilan. Moj chrzestny niesie jednego z trzech szmpanow. Przydadza sie pozniej do wzniesienia toastu za nasze zdrowie.

Kolejna czesc juz jutro. Mam nadzieje, ze liczba zdjec jest dla was jak najbardziej do przyjecia