Autor Wątek: Stargardzianie..  (Przeczytany 9968 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Floralis
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.09.2008
Stargardzianie..
« dnia: 16 Listopada 2007, 17:53 »
Witam wszystkich Stargardzian.  Wpisujcie się kiedy, gdzie i z kim tracicie wolność stając na ślubnym kobiercu.  Piszcie o tym co załatwiacie, macie załatwione, gdzie robicie wesele, ilu gości zapraszacie, gdzie bierzecie ślub.  Podzielcie się z innymi o swoich rozterkach, planach i doświadczeniach.    Zaczynamy. . .

Offline Calypso

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 04.08.2007
Odp: Stargardzianie..
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Listopada 2007, 21:51 »
Witam ;)
Jestem już mężatką ale może będę mogła pomóc innym stargardziankom radą i opinią.

Calypso

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Listopada 2007, 22:56 »
:hello:
A może ty zaczniesz i coś o sobie napiszesz ?
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Kora29

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.08.2008 r.
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Listopada 2007, 23:16 »
Witam Stargard!!!! :hello: :hello: :hello:
Własnie!!!Napisz coś o sobie..tzn jak? co? i kiedy?A może zdjęcia ? Nawet mnie -biorac pod uwagę umiejętności.. udało się je umieścić..( ;) ;) ;) gdyby nie ela...hihihi)!!!

Offline ela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Listopada 2007, 23:24 »
 ;D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Floralis
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Listopada 2007, 07:16 »
O i nawet chętni są do porozmawiania :) :) :) Ja ślub biorę 06. 09. 2008r.  w kościele św. Ducha w Stargardzie. .  Wesele robimy w Małym Młynie (jak tylko tam weszliśmy wiedzieliśmy, że to musi być to miejsce), kamerzysta i fotki to firma M&M czyli Pan Mastylak (imiennik mojego męża) kręcił mi studniówkę i wesele mojej szwagierki natomiast zespół jaki będzie nam grał i śpiewał to Caro Pana Irka.  Nic wiecej nie mamy załatwione.  Od nowego roku zaczniemy zakupy zaczynając od zaproszeń, naklejek na wódkę i wszystkich innych małych gadżecików bez, których wesele i ślub raczej by sie nie odbyły.
Pozdrawiam serdecznie. .

Offline joannaM
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
« Odpowiedź #6 dnia: 17 Listopada 2007, 09:23 »
 :hello: :hello:
On 2011
Ona 2013

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
« Odpowiedź #7 dnia: 17 Listopada 2007, 10:44 »
witam na forum  :hello:
A coż to za dyskryminacja  :brewki: że tylko ze Stargardem chcesz rozmawiać ? ;D
Mam nadzieję , że Szczecin i reszta świata też się przydadzą ;) :hopsa: :hahahaha:

Offline Kora29

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.08.2008 r.
« Odpowiedź #8 dnia: 17 Listopada 2007, 11:15 »
Floraralis!!!Mamy tego samego kamerzystę!!!!!!!Ja pzrypadkiem widziałm jego nagranie i zdjęcia i baaardzo mi sie spodobało!!!! ;D ;D ;D
Z tego co czytam, masz już prawie wszystko...upewni się jeszcze co do Kościoła...bo u nas (Kościół św. Jana) nauki trwają baaaardzo długo
( ale są baaardzo fajne)!!!!my zaczęliśmy w październiku a skończymy luty- marzec....

Offline Floralis
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 17 Listopada 2007, 15:56 »
Oczywiście, że wszyscy się mogą wpisywać i żadna dyskryminacja :) :) :) po prostu chciałam, żeby ludzie z mojego miasta wypowiedzieli sie do organizacji swoich ślubów ponieważ mamy (najczęściej) te same miejsca do wyboru dotyczące sali, kościoła i t. p.  ale wpisujcie sie wszyscy :) :) :)
Kora29 nasz ksiądz powiedział, że żadnych nauk nie musimy mieć wystarczy, że przeczytamy jakąś książkę o świętym lub też błogosławionym małżeństwie oraz żebyśmy spotkali sie nie długo przed ślubem w kościele aby przećwiczyć dojście do ołtarza, zakładanie obrączek, przysięgę małżeńską (ale to każdy z nas na pewno zna na pamięć)
Pozdrawiam ;D

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #10 dnia: 19 Listopada 2007, 09:06 »
Witaj na forum :hello:

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #11 dnia: 19 Listopada 2007, 17:45 »
witaj cieplo!! :)

Offline Calypso

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #12 dnia: 19 Listopada 2007, 22:35 »
Jeśli wybraliście Mariusza Mastylaka to będziecie zadowoleni :) My też go wybraliśmy a efekty jego pracy przerosły nasze oczekiwania. Sesja nie była stresująca a zdjęcia wyszły super. Film ze ślubu i wesela śmieszny ;D i wzruszający :'( Na film musieliśmy trochę poczekać ale było warto ;)

Calypso

Offline ela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #13 dnia: 19 Listopada 2007, 22:49 »
Floralis   a może jakies foteczki ?  ;D

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #14 dnia: 21 Listopada 2007, 15:58 »
 :hello: :hello: :hello:

Offline ela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #15 dnia: 21 Listopada 2007, 20:05 »
I jak z fotkami ?  ;D

Offline sebastianfrost
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #16 dnia: 21 Listopada 2007, 22:56 »
witaj serdecznie

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #17 dnia: 22 Listopada 2007, 00:56 »

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #18 dnia: 26 Listopada 2007, 11:09 »

Witam Stargardziankę :D

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #19 dnia: 28 Listopada 2007, 13:54 »

Offline Violistka

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 29 Listopada 2007, 10:37 »
Witam :-)  :hello:  :Skrzypce:
« Ostatnia zmiana: 29 Listopada 2007, 10:39 wysłana przez Violistka »

Offline teresa81

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.05.2008
« Odpowiedź #21 dnia: 11 Grudnia 2007, 16:30 »
witam witam  :)
 ja moze nie stargardzianka ale w stargardzie ślubuje i weselisko też staram sie zprganizować  ;D
no i mamy ten sam kościółek ;D
pozdrawiam serdecznie !!

Offline martii_80
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.09.2008
« Odpowiedź #22 dnia: 2 Stycznia 2008, 21:49 »
Witam wszystkich :) Ja mam na imie Marta i rowniez wychodze za maz w tym roku (dokladnie 27 wrzesnia 2008).  Slub jest w Kosciele Sw.  Jana, a wesele w Wenus w Kobylance.  Mamy juz kamerzyste i fotografa-- Pana Mastylaka.  Wlasnie zastanawiamy sie nad zespolem.  Caro ze Stargardu lub Feniks ze Szczecina.  Czy ktos moze cos poradzic w tej kwestii??
Pozdrawiam i zycze milego zalatwiania :)

Offline Floralis
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 9 Stycznia 2008, 06:34 »
Witaj!!
Z tego co ja sie orientuje to wybór naprawdę masz niełatwy.  Oby dwa zespoły są dobre i potrafią naprawdę świetnie poprowadzić wesele.  I mogę stwierdzić, że którego zespołu byś nie wybrała to będziesz zadowolona.  U mnie będzie grać zespół Caro.  Nie mogłam wybrać Feniksa bo grali już w mojej rodzinie na trzech weselech a Caro dopiero dwa więc wybraliśmy Caro.  Skoro wesele masz 27 września to z wyborem musisz sie spieszyć, bo najlepsze zespoły mają terminy rezerwowane nawet na dwa lata w przód. 
Pozdrawiam i życzę miłych przygotowań:)

Offline martii_80
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: 9 Stycznia 2008, 11:58 »
Siemanko :)
Po spotkaniu z Panem Ireneuszem z Caro zdecydowalismy sie na nich.  Jego wizja oczepin zgadza sie z nasza, prowadza i spiewaja ladnie. . . czego wiecej nam trzeba :) Wszystko co najwazniejsze mamy juz zarezerwowane. . . nawet suknie juz zamowilam :) Jak to dobrze miec to juz z glowy, hehe. 
Teraz tak jak Tobie pozostaly nam tylko drobnostki :)
Pozdrawiam i milego dnia zycze :)

Offline Floralis
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #25 dnia: 9 Stycznia 2008, 21:52 »
Ja najbardziej boje sie sukienki.  Może nie dosłownie ale najbardzie przeraża mnie wizja znalezienia jej dla mnie.  Jestem troche nie wymiarowa i boje się czy znajdę coś odpowiedniego dla siebie.  A co do zespołu to naprawdę dobry wybór.
Pozdrawiam.

Offline karinulek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 20 Stycznia 2008, 16:57 »
Witam
widze ze 6 wrzesien to dosc popularna data  :D My bierzemy slub w Janie, wesele w Zajezdzie Fenix, fotograf ze Szczecina - studio Este, zespol z Nowogardu, sukienka tez juz zamowiona bo okazalo sie ze kolekcje 2007 z La Sposy niby trzeba bylo zamawiac do konca listopada 2007  :-\  , obraczki a raczej wzor tez juz wybrany  :) teraz zabieramy sie za wybor zaproszen i liste gosci! wiem ze sie spieszymy ale nie chcemy niespodzianek przed slubem :)

Offline martii_80
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: 25 Stycznia 2008, 10:35 »
Witam ponownie :)

Floralis, wybor sukienki byl dla mnie trudna rzecza.  Najchetniej poczekalabym i cos wypozyczyla.  Niestety musialam zdecydowac sie na sukienke w ciagu tygodnia (w tym czasie 2 razy bylam w Szczecinie i raz chodzilam po Stargardzie).  Bardzo ciezko bylo mi cokolwiek wybrac--wszystkie takie piekne :) Do tego nie mialam konkretnego typu wymarzonego. . . wiedzialam jedynie, ze ma byc 'ksiezniczkowata' , hehe.  
W koncu jednak znalazlam ta jedyna (mam nadzieje, ze we wrzesniu nadal bedzie mi sie podobala :P )

Witaj Karinulek :) Widze, ze kolejna wrzesniowa panna mloda ze Stargardu :) Jaka sukienke wybralas??

Pozdrowionka i milego dnia  :)

Offline karinulek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #28 dnia: 25 Stycznia 2008, 11:30 »
Witam,

zdjecia sukienki zamiescilam w poscie odnosnie zdjec naszych "kreacji"  :D nie szukalam zbyt dlugo, najpierw posiedzialam w internecie na stronach szczecińskich salonów i jak pojechałam miałam już 3 wybrane  :) ta najmniej mi się podobała wiec przymierzyłam ją jako pierwszą i reszta nie miała już szans  ;D

Pozdrowienia

Offline al3ksandra

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #29 dnia: 19 Lutego 2008, 13:16 »
Ja również Witam Serdecznie!

Bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum.  Panuje tu przemiła atmosfera i jest tyle przydatnych informacji dotyczących ślubu, że swój można perfekcyjnie zaplanować. 
Moja data jest dość odległa (04. 09. 2010), ale wymarzyłam sobie datę, zespół i ekipę od fotografowania + videofilmowania i żeby to wszystko zgrać będę musiała cierpliwie poczekać  ;) Przynajmniej mój Mężczyzna jest zadowolony ;)

Pozdrawiam Szczęśliwe Przyszłe Panny Młode 2008 i 2009! - trochę Wam dziewczyny zazdroszczę. . .