Tylko to mają byc nasze własne artykuły czy moga być linki do różnych stron, albo gotowe artykuły 
linki raczej nie - gotowe artykuły tez nie - na to trzeba mieć zgode autora, zeby coś opublikowac,
Tylko to mają byc nasze własne artykuły czy moga być linki do różnych stron, albo gotowe artykuły 
właśnie 
Ja sobie tak myślałam, że utworzę własną bazę danych wykorzystując zasoby internetowe i wiedzę własną, i z tego spłodzę artykuł.
Czy ktoś będzie to sprawdzał przed opublikowaniem?
zawze rzucimy okiem, żeby pewne rzeczy wygładzić jak będzie trzeba, najważniejsze, zeby powstały jakies materiały,
na bazie istniejących w sieci czy w mediach rzeczy można stworzyć coś własnego, byle nie zrzynac żywcem bo to już plagiat i prawa autorskie,
każdy temat w zasadzie był juz poruszany gdzieś tam...
najczęściej jednak w wielu miejscach sa szczątkowe informacje, a nam chodzi o to żeny je zebrac u nas w jedno. Wyciągając z kilku artykułów, stron, publkikacji te najwazniejsze rzeczy...
jestem pewien, że jak troszkę poszukacie po sieci - załapiecie momentalnie co z tego można zrobić, bo to WY wiecie najlepiej czego w sieci brakuje, albo co jest zrobione po łebkach i nie niesie istotnych informacji.
Stworzymy najlepszy serwis ciążowo - dzieciowy w necie!
pierwsze teksty - proszę przesłac do mnie, potem udostepnimy Wam panel redakcyjny do samodzielnego zarządzania treściami portalu.