Autor Wątek: Płaszczyki slubne  (Przeczytany 3921 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dusiak

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29grudzien2007
Płaszczyki slubne
« dnia: 17 Września 2007, 20:08 »
Hejka dziewczyny mam problem biore slub w grudniu a sukienke mam z odkrytymi ramionami znalazlam w internecie sliczne plaszczyki ale ani ceny i niestety nie z olsztynskich sklepow orientujecie sie gdzie moge znalezc cos takiego najpierw napalilam sie na etole ale te plaszczyki sa przepiekne  http://poznan.forumslubne.pl/viewtopic.php?=&p=216   przesylam strone jak by ktos byl zainteresowany naprawde piekne ale z poznania Pozdrawiam

Offline Kastor (Olcia)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.04.2006cywilny 28.04.2
Odp: Płaszczyki slubne
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Września 2007, 10:16 »
nie wiem czy np futerkowe bolerko ktore mozesz wypozyczyc nie jest wygoniejsze niz plaszczyk ktory zaktyje caly tyl np zdobionego trenu i sukni ;)

Offline dusiak

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29grudzien2007
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Września 2007, 08:27 »
Tak myslalam o bolerku ale te plaszcyki sa takie sliczne i wcale nie zabieraja uroku sukience i masz racje myslalam o wyporzyczeniu bo gdzie ja potem w tym wystapie oczywiscie jak nie znajde plaszcyka wybiore bolerko tylko jestem za granica wiec przyjaciolki lataja po sklepach i szukaja czegos odpowiedniego:) a ja moge sobie tylko w internecie ogladac:) Pozdrawiam

Offline Kastor (Olcia)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.04.2006cywilny 28.04.2
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Września 2007, 09:19 »
osobiscie nie widzailam w salonach plaszczykow tylko bolerka (koszty wypozyczenia niewielki 50 zl ) ale jesli chcesz plaszczyk to szukajcie powodzenia ;)