A słyszałyście o salonie magia kwiatów? Czy któraś z Was słyszała jakieś opinie, czy ładnie i za rozsądne pieniądze dekorują?
Słyszałam o nich same superlatywy. Kobietka konkretna - zna się na rzeczy - bardzo pomocna i pomysłowa. Polecam w 100%
Można.
Jak najbardziej dogadać sie z parą .
Nam ksiądz sam zaproponował tę ewentualność i obiecał telefony do Młodych:)
zawsze zaoszczędzisz chociażby 100 zł na dywanie

kochana z tego co słyszałam za dywan niestety płaci się za godzinę.............tak przynajmniej jest w magii kwiatów. reszta kosztow dekoracji jak najbardziej do podzielenia:)))
podobno pięnie tym Paniom z magii wyszła dekoracja kościoła w słonecznikach.cudooooooooo jak widziałam zdjęcia
Dla mnie najwazniejsza jest obsluga- porownujac do jednej sytuacji jaka mialam z Pania z ul. Zolnierskiej to tylko rece opadaja. Zbyla mnie patrzac jak na wariatke, ze prawie rok wczesniej pytam o ceny i w ogole po co ja jej w sumie zawracam glowe jesli tyle czasu zostalo........................brrrrrr. nawet nie raczyla udzielic na zadne pytanie informacji
natomiast Pani z Arpisu,ze tak powiem , nawet nic na temat daty nie wpsomniala i z ochota pokazywala wszystkie albumy, wiazanki i propozycje. Obsluga cooooooolll. Az chcialo sie ta babeczke uscisnac - widac, ze robi to z pasja:)