Autor Wątek: Ile kasy za pojazd do slubu?  (Przeczytany 3082 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pszczółka

• forumowicz
Ile kasy za pojazd do slubu?
« dnia: 8 Marca 2005, 13:18 »
Ile jestescie w stanie kasy przeznaczyć na autko do slubu? Czy nie szkoda tych pieniędzy, jak można autko wziąc od znajomego albo duzo tansze. Czy liczone sa kilometry przejechane czy ogolnie usluga? Ile biorą?
Miejcie odwagę żyć dla miłości JPII

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Marca 2005, 13:37 »
Generalnie firmy biora za godzine pracy(200-280 zł) chyba ze w grę wchodzi dojazd z wiekszej odległości. Co model samochodu i gabaryty to inna cena ale generalnie firmy z branży slubnej trzymaja podobny cennik :cry:
Co do wzięcia samochodu od rodziny czy znajomych to dobry pomysł pod warunkiem ze nie policzą nas jak firma :wink:  problem w miom wypadku polegał na tym że nie posiadamy w rodzinie ani lizmuzyny cadilaca ani rolls'a więc nie miałam wyboru musiałam wynająć :?
Bezwarunkowo kocham tylko zwierzeta bo ludzie czasami mnie wkurzają !!!!

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Marca 2005, 13:06 »
Już spieszę dać odpowiedź ta nurtujące pszczółkę pytanie

Odpowiedź na pytanie Piotrka "a ile taka przyjemnosc kosztuje jesli mozna wiedziec???"
150zł/h to chyba tylko w Goleniowie ale oni raczej obsługują tylko swoje wesela (limuzyna jest w cenie wynajmu sali na wesele)  , chyba że mają wolne. Poza tym trzeba jeszcze zapłacić za dojazd (w moim przypadku tak było) ale ze wszystkim można się dogadać, szczególni jak bierze się limuzynę na kilka godzin to cena jest ustalana indywidualnie.  
A ceny kształtują się w granicach 230-280 zł/h  , 150 zł/h kosztuje np. Pontiac albo Mercedes.

a to napisała Pluszowa

tego co sie orientowalam w Trojmiescie limuzyny sa od 400 zl wzwyz za godzine.starsznie drogo
My bedziemy mieli najnowsza wersje mercedesa,I to tylko za 100zl dla kierowcy,bo moja mama zna szefa mercedesa na Pomorze:)

Jak na razie tylko tyle, reszta się nie ujawnia  :wink: