Autor Wątek: Darmowe Filmowanie  (Przeczytany 4589 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aurum
  • nowicjusz
  • *
Darmowe Filmowanie
« dnia: 5 Stycznia 2018, 22:33 »
Witam wszystkich,

Kilka lat temu, dzięki namowie mojej ówczesnej dziewczyny (dzisiaj żony) zebraliśmy garstkę znajomych i nagraliśmy dla przyjaciół krótki teledysk z życzeniami, który później odtworzyliśmy na rzutniku w dniu ich ślubu.

Od tego czasu kilku innych znajomych prosiło mnie o nagranie podobnych życzeń lub o udokumentowanie samego dnia wesela. Do tej pory nagrałem w sumie 6 filmów, a zdobywane doświadczenie pozwalało mi na stopniowe poprawianie ich jakości.

Niedawno postanowiłem zająć się tym "na poważnie" i stąd ten post i pytanie.

Zdaję sobie sprawę, że bez komercyjnego doświadczenia ciężko będzie mi przekonać kogokolwiek do tego, żebym filmował tak ważny dzień, ale może jest wśród was ktoś, kto niedługo bierze ślub, nie planował zamawiać kamerzysty i pozwolił mi na nakręcenie kilkuminutowego teledysku bez ponoszenia żadnych kosztów?

Chodzi mi głównie o kogoś, kto nie planował kamerzysty i jest w stanie zaakceptować brak nagrania, jeżeli coś pójdzie nie tak. Nie mogę obiecać, że film się spodoba, ale nie wykluczone, że wyjdzie z tego fajna pamiątka.

Wszystkie koszty związane z przyjazdem na miejsce są po mojej stronie. Film bez ponoszenia żądnych kosztów.

Gdyby ktoś był chętny, proszę o kontakt.

Pozdrawiam,
Daniel

Offline monka252
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.07.2019
  • Ślub w: Grodziec
Odp: Darmowe Filmowanie
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Sierpnia 2018, 16:52 »
Witam,
My bierzemy w lipcu 2019 i kamerzysty nie planowaliśmy, wiec jakbyś byl dalej zainteresowany to zapraszamy :)