Ania: sale zamawialismy w tamtym roku i cene od osoby mamy tez z tamtego roku. 120zl od osoby. DOstalismy 3 wersje cenowe do wyboru. Zdecydowalismy sie na opcje bez stolu wiejskiego bo jakos srednio mi to odpowiada.
słyszałam ,że w umowie jaką podpisuje się z nimi trzeba wszystko wyszczególnić,że chce się ładnie talerze mieć udekorowane itp
O tym akurat nie slyszalam. Dekoracje zalatwiamy sami. Moga nam zamowic kwiaty, ale o to tez zadbamy sami. Piszac dekoracje mam na mysli np tiul na krzesla Mlodej Pary, zawieszki na wodke, ksiege gosci, winietki itp.
Ja się już nie chcę wypowiadać na ten temat. Bo jest mi przykro jak pomyślę, co możecie o mnie pomyśleć jak to napisałam a nie mam zamiaru nikogo w ten sposób urazić.
Nadzieja: ja tego tak nie odebralam. Tez slyszalam o tej historii, ale juz wczesniej gdzies na forum pisalam o tym. Znam ta historie z pierwszej reki. Widac wnioski wyciagneli z tego bo nie zezwalaja na przynoszenie swoich ciast i innych tego typu rzeczy. I masz racje, ze na kazda restauracje mozna znalezc haka. A do tego kazdy ma inny gust. Na pewno znajda sie tacy, ktorzy po naszym weselu beda krecic nosem. Oswajam sie z ta mysla

Na szczescie to nasze wesele a nie cioci z Pcimia Dolnego

I my decydujemy co i jak ma byc