Autor Wątek: Sala weselna w Dobrczu  (Przeczytany 3055 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline szunaj11
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.08.2018
  • Ślub w: Bydgoszcz/Dobrcz
Sala weselna w Dobrczu
« dnia: 4 Września 2016, 21:21 »
Hej wszystkim :) Potrzebuje bardzo ważnej porady.... czy ktoś z Was miał może okazje bawić sie na sali weselnej Campari w Dobrczu. Sala wpadła nam w oko... duża, ładnie przystrojona a Pani która nas oprowadzała bardzo sympatyczna i rzeczowa, jednakże spotkaliśmy się z opinią że jest tam bardzo słabe jedzenie :/ czy ktoś z Was miał może okazje być tam na jakieś imprezie? jakie są wasze odczucia? alternatywną opcją jest dla nas restauracja Telimena.. za wszystkie opinie na jej temat bede równie wdzieczny! :)
 z góry dziekuje i pozdrawiam! :)

Offline marta91

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 5.08.2017
Odp: Sala weselna w Dobrczu
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Września 2016, 23:23 »
Na weselu w Telimienie nie byłam,  ale jestem tam co roku na rodzinnej imprezie i przyznam, że jedzenie bardzo smaczne, wiec tam o to się nie musisz martwić ;) o sali w Dobrczu niestety nie słyszałam

Offline millena9090
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.08.2017
  • Ślub w: bydgoszcz i okolice
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Września 2016, 23:43 »
Hej!my mam w przyszlym roku tam wesele,ogolnie sala jest ladna! Ma ogromna kuchnie i my bierzemy catering! Jesli chodzi o koszt wynajecia,to jest droga:( ale nie mamy wyjscid! Wejdz ze swoim cateringiem, bedziesz miala sprawdzone jedzenie;)

Offline Zuchelek

• bywalec
  • data ślubu: 2.06.2018
  • Ślub w: Bydgoszcz
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Września 2016, 17:43 »
Janusz, moi rodzice byli tam na weselu i ogólnie chwalili, z tym że młodzi mieli firmę z cateringiem, więc co do jedzenia to ciężko powiedzieć.

Offline darusia888
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.08.2017
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Lutego 2017, 21:32 »
Osobiście nie polecam. Wprawdzie nie miałam tam wesela, ale inną imprezę i jedzenie pozostawia wiele do życzenia. Pani bardzo miła, ale trzeba na wszystko zwracać uwagę, bo na stole albo nie pojawiają się zamówione potrawy, albo w mniejszej ilości niż było ustalone. Catering byłby w tym przypadku lepszym rozwiązaniem.

Offline Marcyś25
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.06.2018
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Lutego 2017, 15:00 »
Heej :) Byłam na zabawie Karnawałowej ta sali campari w Dobrczu. Sala jest ładna, duża a co do jedzenia to mi smakowało prawie wszystko. Właściciele przesympatyczni. Z czystym sumieniem mogę polecić tę sale.