Autor Wątek: Dworek Milusin- wystroj sali  (Przeczytany 1836 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasia_S
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 19.08.2017
Dworek Milusin- wystroj sali
« dnia: 17 Lutego 2016, 19:07 »
Witam, czy ktos mial wesele w dworku Milusin i chcailby sie pochwalic zdjeciami wystroju sali??Chodzi mi o stoly gosci i panstwa mlodych? Czy zgodziliscie sie na dekoracje od nich czy wynajmowaliscie kogos do dekoracji??

Offline Manzanilla
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lato 2018
  • Ślub w: Bydgoszcz
Odp: Dworek Milusin- wystroj sali
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Czerwca 2016, 22:15 »
Witaj! Ja zastanawiam się nad wyborem Dworku Milusin. Bardzo podoba mi się wnętrze. Niedługo jadę zobaczyć i porozmawiać z właścicielami.  Moim zdaniem ten jasno różowy wystrój, który proponuja na stronie jest piękny i romantyczny. Jeśli mi się uda, bo do ślubu jeszcze sporo czasu to wybiorę właśnie taki i dodatkowo ewentualnie dodam moje własne rustykalne pomysły i dekoracje. :) Byłaś już tam osobiście? Jak wrażenia i ceny? :) :)

Offline Zuchelek

• bywalec
  • data ślubu: 2.06.2018
  • Ślub w: Bydgoszcz
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Czerwca 2016, 21:57 »
Kasia_S a jaka jest tam dekoracja ,,od nich''? Ja dostałam namiary na firmę, która często robi im dekoracje.

Offline Kasia_S
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 19.08.2017
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Czerwca 2016, 18:07 »
Kasia_S a jaka jest tam dekoracja ,,od nich''? Ja dostałam namiary na firmę, która często robi im dekoracje.

Dekoracja ''od nich'' to wystroj sali w wybranej kolorystyce, ciete, zywe kwiaty ale co jeszcze to nie pamietam. wejdz na Milusin na Fb to mniej wiecej zobaczysz jak to wyglada.
« Ostatnia zmiana: 20 Lipca 2016, 12:35 wysłana przez Nodi »