Zapraszam do zabawy! 
W jednym z wątków czyszczę magazyn z ciuchami, tutaj z zabawkami.
Sprzedaję zabawki w bardzo dobrym stanie, czyste, nieuszkodzone. Jeśli jest inaczej - na pewno zaznaczę to w opisie. Często są to nówki, bo moje dziecko jest wybredne (w zasadzie monotematyczne, bo ineteresują go tylko pociągi; dlatego wszystko inne chciałabym sprzedać).
To jedziemy: 
1. Gąsienica gawędziarka; stan idealny; 30zł
Milutka gąsienica wspomaga rozwój dziecięcej mowy i zapoczątkuje miłość do czytania, a to wszystko dzięki temu, że dziecko kartkuje strony, wciska guziczki, obraca i przekręca. W trybie nauki, gdy dziecko naciśnie nos gąsienicy, słyszy pierwsze słowa i efekty dźwiękowe. W trybie muzyki gąsienica odtwarza 5 oryginalnych piosenek oraz rymowankę o abecadle w języku polskim. W obu trybach, gdy ją przekręcisz, gąsienica uda się na spacer.

Jeśli ktoś potrzebuje - mam oryginalny karton.
2. Duża koparka; stan idealny; 25zł;

3. Puzzle traktory w metalowej walizce; stan idealny; 20zł

4. Gra "Pory roku". Stan idealny, niczego nie brakuje. 10zł

5. Gra Samoloty. Stan idealny; kosztowałą 50zł, oddam za połowe:25zł

6. Straż pożarna. Nierozpakowana. 20zł

7. Gra "Symetria" 11zł; stan idealny

8. Gra "Farma" nowa, tylko raz rozłożona (z resztą jak większość tych gier) 20zł

9. Telefon Fisher Price. Nowy. Mój syn wolał moją komórkę. 40zł
Na wyświetlaczu telefonu pojawiają się ruchome obrazki, dzięki którym dziecko pozna alfabet i liczby, a naciskając klawisze usłyszy piosenki, zabawne dźwięki i powitania! Telefon ma ciekawy kształt i solidną obudowę, jest wygodny do trzymania i można go postawić.

10. Puzzle Auta; 6zł

11. Fisher Price Reks podaj łapę; nowy, tylko rozerwane pudełko z kośćmi, ale wszystkie są w komplecie! 45zł
Poziom pierwszy - Gra w kolory.
Poziom drugi - Gra w litery, cyfry, kształty.
W opakowaniu znajduje się piesek i 12 kości z różnymi oznaczeniami.
Po skończonej zabawie chowamy kostki do plecaka Reksa i mamy porządek!
link:
http://www.zabawkowa-wyspa.pl/reks-podaj-lape-gra-fisher-price-id-1241.html
12. Straż pożarna. 30zł
Piosenki+literki+cyferki w języku polskim i angielskim

13. Samochód sterowany kierownicą 40zł

14. Chodzik, pchacz drewniany. Stan db. Lekko przybrudzona rączka, ale da się doczyścić (nie miałam czasu). Gdy dziecko pcha, maskotki podskakują na zmianę; 45zł

15. Wielka wyścigówa sterowana wielkim pilotem; Razor buggy; nówka w pełni sprawna; 100zł
tutaj link:
http://allegro.pl/zdalnie-sterowana-wyscigowka-razor-hit-45-i5002196034.html