Autor Wątek: film ślubny  (Przeczytany 2877 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Joanna 25
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.07.2014
film ślubny
« dnia: 25 Czerwca 2014, 15:25 »
Witam Wszystkich  :)
Nie znalazłam nigdzie takiego wątku, więc otwieram nowy. . .
Mam pytanie raczej do osób, które już są po ślubie :)
Chodzi dokładnie o film z wesela/ślubu - przygotowaliscie dla gości kopie na płytach, czy zapraszaliście rodzinami do domu na wspólne ogladanie ? :) Liczymy, ze nasz film będzie rewelacyjny, ale nie uśmiecha sie nam oglądanie go 30 razy :)

Offline Daskapow
  • nowicjusz
  • *
Odp: film ślubny
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Października 2014, 13:59 »
Wow Wow !!! Niesamowite.  Jak można to zrobić? Nigdy nie widziałem.

Offline kluseczka_85

• forumowicz
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Października 2014, 11:23 »
My zrobiliśmy każdemu z gości w formie podziękowań mały upominek - zdjęcia i film na płycie - w zasadzie to na dwóch :)  W ładnym opakowaniu z nadrukami, do środka włożyliśmy jeszcze kartkę z naszym zdjęciem i napisem dziękujemy i nasza data ślubu. Do tych co mogliśmy zajechaliśmy osobiście by podziękować, filmu nie oglądaliśmy z nimi, każdy mógł sobie sam później wszystko obejrzeć, a tym, gdzie nie mogliśmy dotrzeć osobiście wysłaliśmy pocztą :) Każdemu z gości niespodzianka się podobała :) Aha i jak była rodzinka rodzice + 2 dorosłych dzieci ( i jeżeli dzieci jeszcze mieszkają z rodzicami) to wtedy tylko 1 kopię im dawaliśmy. Jeżeli kuzynostwo już mieszka na swoim to dostawało osobno płytkę. Oczywiście tylko zestawy dla tych, którzy przybyli na nasz ślub i dla jednek kuzynki, która nie mogła być, ale wysłała nam kartkę z prezencikiem :)

Biorąc pod uwagę to ile goście wkładają w kopertę, to koszt takich płyt jest śmiesznie niski, a można się im odwdzięczyć i taka niespodzianka na prawdę sprawiła wszystkim wielką radość.

Offline MPFWWA
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 1 Kwietnia 2015, 17:03 »
Proponuję umieścić film gdzieś na serwerze i wysłać dalszej rodzinie i znajomym link.   Oszczędzicie na koszcie duplikacji płyt i druku okładek. 
Wideofilmowanie to sztuka, wymagająca ponadprzeciętnej wrażliwości.

Offline ania_
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Listopada 2015, 14:05 »
Witam Wszystkich  :)
Nie znalazłam nigdzie takiego wątku, więc otwieram nowy. . .
Mam pytanie raczej do osób, które już są po ślubie :)
Chodzi dokładnie o film z wesela/ślubu - przygotowaliscie dla gości kopie na płytach, czy zapraszaliście rodzinami do domu na wspólne ogladanie ? :) Liczymy, ze nasz film będzie rewelacyjny, ale nie uśmiecha sie nam oglądanie go 30 razy :)
Najbliższej rodzinie skopiowaliśmy nasz film z wesela, a reszta gości kopiowała sobie jeden od drugiego. Umówiliśmy się też na jedno wspólne oglądanie i śmiechu było przy tym co niemiara. Ale najfajniej będzie taki film oglądać za dwadzieścia - trzydzieści lat. Nasz film nie jest, aż tak ciekawy, ponieważ nie ma formy teledysku tak jak ten:

ale i tak uważam, że jest to świetna pamiątka.
« Ostatnia zmiana: 18 Listopada 2015, 14:15 wysłana przez zibi »

Offline Salamandra
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 16.03.2015
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Listopada 2015, 16:40 »
Świetny filmik! My nie zdecydowaliśmy się w końcu na kamerzystę i trochę tego żałuję. Fotograf był z SPAM i sprawdził się świetnie ale jakoś nie byliśmy przekonani do kręcenia filmu z wesela i tak wyszło...
« Ostatnia zmiana: 18 Listopada 2015, 16:43 wysłana przez zibi »