Autor Wątek: Sesja plenerowa w deszcz ratunku pomocy! Szukamy miejsca!  (Przeczytany 2117 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mała
  • nowicjusz
  • *
Sesja plenerowa w deszcz ratunku pomocy! Szukamy miejsca!
« dnia: 10 Września 2006, 13:31 »
Ratujcie. Slub 7 pazdziernika no i...a jak bedzie padac?!!??! o zgrozo! nie mamy pojecia gdie pojechac na sesje plenerowa - zdjecia i kamerzysta. Blagam pomzcie, macie pomysly na taka sesje?

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Września 2006, 13:38 »
Warszwy nie znam ! Ale wydaje mi sie ze jak bedzie padac to można porobić pare zdjec w kosciele, w miejscach gdzie sa zabytki pod dachem , w parku pod zadaszeniem , na rynku . Nie masz sie co martwic napewno twój fotograf ma wyobraznie i poradzi cos na deszcz .Lub przeniesiecie na inny dzien sesje :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline mała
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Września 2006, 15:19 »
chodzi wlasnie o to, ze w wawie gdzie nie pojdziesz trzeba miec zgode na filmowanie...koszmar

Offline s.aga

• maniak
  • Życie jest piękne, gdy patrzysz na nie pięknie
  • data ślubu: 16.10.2004
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Września 2006, 10:03 »
Cytat: "mała"
i...a jak bedzie padac?!!??!

ja to pamiętam. ślub miałam 16 października 2 lata tem i padało  :(  ale mieliśmy sprytnego fotografa i porobił nam zdjęcia na sali (nadawała się poniewaz miała fajnie miejsca, które w rzeczywistości nie były widoczne. ale jak się później okazało na zdjęciach, są super). a w niedzielę pojechaliśmy na sesję, było świetnie  :P

Offline izabela
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Września 2006, 18:08 »
To prawda, dobry fotograf poradzi sobie z deszczem. Są naprawdę ciekawe miejsca w Warszawie, w którym można wykonać sesję i pozwolenie nie jest wymagane. A moja rada praktyczna: ja zawsze polecam swoim znajomym sesje po ślubie. Nie musisz wtedy tak bardzo uważać na sukienkę, dzień zdjec uzależniasz od pogody a co najważniejsze, sesja staje sie zabawą a nie przykrą koniecznoscia w pospiechu. Najpiekniejsze zdjęcia wychodzą w momencie, kiedy młodzi podchodzą do sesji spontanicznie.