Witam Serdecznie.
Od dziecka marzyłam o pięknym ślubie sukni jak księżniczka i przynajmniej 100 gościach

i najważniejsze o najcudowniejszym mężczyźnie pod słońcem.
Jak widać na razie jest cudowny narzeczony

Jestesmy ze sobą 8 lat i 5 po zaręczynach.
W dniu mojego ślubu będę miała już 25 lat ale ten czas leci....
Powracając do dnia moich marzeń....
Mamy super sale (troszkę mam obawy do niej ale chyba każdy ma do każdej) teraz szukamy zespołu mamy wstępnie wybrany STO LAT z Lublina mają do nas 400 km i to mnie przeraża po za tym nie są tanim zespołem ale na stronce jak się ich słucha to aż miło

Po za tym wysłali film ze ślubu na którym grali sa bardzo mili

Ale jeśli polecacie kogoś to byłam bym wdzięczna.
Może jakieś zespoły się zareklamują?
Potrzebujemy zespołu który gra na perkusji , gitarze.....jak dla mnie idealne będą skrzypce abyście umieli grać tzn może nie do piosenek ale jak byście jakieś utwory zagrali na skrzypcach i może w kościele?
Preferuje Disco polo jak boys akcent , jesli chodzi o narzeczoego to pewnie dżem...jak dla mnie jeszcze piosenki typu Laskowski , Jantar , Krajewski , Krawczyk i wiele wiele innych

Średnio jestem za nowoczesnymi. Osobiście wolelibyśmy wybrać reperturary.
Nie wyobrażam sobie zespołu który powie że gra to co on uważa za słyszne i mogą pare piosenek disco polo zagrać. Więc z taką łaską serdecznie dziękuje ;P a spotkałam się już z takim.
Teraz wątek kamerzysty z fantazją najlepiej aby był połączony z fotografem.
Płyta z wesela chciała bym aby była wyjątkowa i tutaj wolała bym kamerzyste ze śląska który będzie po weselu chciał tworzyć film ale z lekką moją sugestią.
Jakieś fajne zwiastuny na początku powroty do lat dzieciństwa.....oprawa muzyczna którą zaproponujemy.
Fotograf musi robić piękne i z pomysłem zdjęcia
Na dzień dzisiejszy głównie poszukujemy tylko zespołu , kamerzysty z fotografem.
Tak więc proszę o propozycję.
Wiem że nie wszystko wyjdzie idealnie ale chciała bym abyś my szczęśliwi byliw tym dniu i wspominali ten dzień z łezką w oczach do końca swoich dni.
P.S. polecacie jakiś fajny samochodzić do ślubu?
Marzyła mi się kareta a narzeczonemu stary zabytkowy samochód , moje marzenie jest nie realne na sale mamy ok 20 km i do tego większa część szybkiego ruchu więc tu w gre wchodzi marzenie Narzeczonego

Pozdrawiam Sylwia