Witak kochane dziewczyny po dłuuuugiej przerwie. Nie było mnie trochę na forum a ostatnie kilka dni spędziłam na czytaniu zaległych postów więc dopiero teraz mogę zabrać się za relację.Obiecuję będą zdjęcia i to dużo może nawet. Ze ślubu z wesela no i z naszej sesji poślubnej w studio 22.
W piątek dopinanie wszystkiego na ostatni guzik, kosmetyczka, paznokcie no i air- brush ryzyk fizyk powiedziałam i poszłam nie byłam na żadnej wcześniejszej próbie. Głupol ze mnie ale na szczęście się udało. Mój błąd był taki że poszłam przed odbiorem sukni i niestety jej nie przymierzyłam okazało się że była jdnak za szeroka w pewnym miejscu ale moja kochana mama doszyła mi ramiączka i było ok.
W sobotę pobudka chyba o 9 lub 10 szczerze mówiącnie pamiętam, śniadanie i niestety sprzątanie naszeg m wiem że to mało romantyczne ale Misiu ubierał się u nas a w związku z obecnością kamery trza było wypucować conieco

Potem mała

z przyszłym męzem a co mi tam, wspólna wykłócona wizyta w kwiaciarni i kupno kwiatów dla rodziców. Ale na szczęście się udało
Kolejnym etapem tego niezwykłego dnia była podróż do rodziców wyszłam z mojego mieszkanka jako panna i miałam już tam wrócić jako mężatka przyznam mała łezka zakręciła mi się w oku.
Ale w domku wciągnęłam kilka smakołyków i akurat przyjechała p. Kasia zaczęłyśmy się malować i czesać i jakoś tak nam zeszły 2 godziny moja siostra musiała lecieć po awaryjne kwiaty do włosów bo mój Misiu zapomniał zabrać z kwiaciarni.
W końcu jak już byłam umalowana i uczesana to się okazało ze do wyjścia zostało jakieś 20 minut. Więć sprintem ubieranie. A potem to już błogosławieństwo no i pojechaliśmy do kościoła na szczęście niespóźnieni.
Msza odbyła się bez zakłóceń. Słowa przysięgi też na całe szczęście chociaż mi przy obrączkach zachciało się śmiać ale byłam dzielna i się opanowałam. To naprawdę cudowne chwile jak się patrzy na najukochańsza osobę w tej chwili i widzi się że ona czuje dokładnie to samo że jest tak samo szczęśliwa.
Ach na razie skończę bo mi się wena jakoś tak wypaliła, przerabiam teraz zdjęcia żeby powklejać.