Autor Wątek: villa caprice  (Przeczytany 5389 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline cmonia

• forumowicz
  • data ślubu: 27.07.2007
villa caprice
« dnia: 21 Maja 2006, 20:11 »
witajcie!właśnie dzis byłam na tagach i zainteresowało mnie to miejsce mozecie mi cos wiecej o nim napisać.może ktoś z was akurat organizuje tam swoje wesele.z góry dziekuje
pozdrawiam :)

Offline Ecia

• uzależniony
villa caprice
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Maja 2006, 17:37 »
Mi to miejsce polecała pani, która sprzedaje suknie w salonie Pronuptia. Zachwalała, że tanio a dobrze. Nie wiem niestety na ile jej ocena była obiektywna :)

Ja widziałam tylko zdjęcia no i muszę powiedzieć, że wyglądają zachęcająco :)

Offline azzurra
  • maniak
villa caprice
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Maja 2006, 17:44 »
Ja usłyszałam o tym miejscu właśnie wczoraj, na targach, więc pomóc Ci nie mogę. Na zdjęciach wygląda całkiem ładnie :)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Ela_Ka
  • nowicjusz
  • *
villa caprice
« Odpowiedź #3 dnia: 8 Grudnia 2006, 23:32 »
Cześć
A my dotarliśmy tam również. Wewnątrz tez wygląda bardzo ładnie, ale jest miejsce maxymalnie na ok70 osób. Jedzenie przygotowuje restauracja Splendido, więc trochę się obawialismy, że może nastapić "przerost formy nad treścią" albo właściwie ilością. No i terminy wszystkie zajęte do końca roku. Menu w najtańszej wersji kosztuje 165/osoby, w najdroższej chyba okolo 180.

Offline marciak
  • nowicjusz
  • *
villa caprice
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Lutego 2007, 14:05 »
witam
22.09 nasze wesele odbędzie aię w Villa Caprice, miejsce jest boskie, pięknie położone, w środku milutko, jeśli chodzi o ilośc miejsc mieści się tam więcej niż 70 0sób, menedżer pan Darek zapewniał nas że około 85-90 spokojnie można ugościć.
Zachęciło nas jedzenie z resaturacji splendido,menu jest bardzo bogate, jest kilka zestawów do wyboru, można zamieniać potraw, można zamówić u nich torty i cista są robione w Kuchni Marche,miałąm okazje oglądać tą salę tuż przed weselm i wygląda to wszystko imponująco, dodatkowo zapewniają piękne kwaitowe dekoracje na stołach.