pewnie ze mozna wiedziec

plener o ile pogoda nam pozwoli oczywiście się odbędzie, no i póki co to myślę, że będą to dokładnie te miejsca o których wspomniałam, chciałabym jeszcze rancho odwiedzić, no i może na plażę się gdzieś podjedzie?
pamiętaj, że kazdy z fotografów ma tak na prawdę, swoje upatrzone miejsca, i raczej niechętnie je zdradzają, gdzie wie że światło jest odpowiednie i że fotki fajnie wychodzą, bo co z tego że miejsce może się podobać skoro praktycznie pewne jest że foty się nie udadzą?? ( co do miejsc o których pisałam możesz być spokojna- sprawdzone )
z takich jeszcze bardziej znanych miejsc to rybka i schody jak się do niej dochodzi. Widziałam też fajne zdjęcia z naszego zamku, tyle że muzeum liczy sobie za to ok 150 zł ponoć, tylko że (nie wiem na ile to prawda) żeby tam robić zdjęcia i żeby to dobrze wyglądało to fotograf musi być naprawdę bardzo dobry.
uu ale sie rozpisałam

ale obiecuję, że jeśli coś jeszcze mi się przypomni albo wymyślę to natychmiast dopiszę, a czy mogłabym prosić o to samo również i z Twojej strony??