Autor Wątek: UWAGA! na zespół "FORUM"  (Przeczytany 3965 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ulcia
  • nowicjusz
  • *
UWAGA! na zespół "FORUM"
« dnia: 21 Kwietnia 2006, 13:59 »
Uwaga na zespół "Forum" składa się z trzech facetów i kobietki(za dodatkową opłatą). Grali u mnie w sierpniu 2005(bez dziewczyny) i tragedia-nigdy ich nie zapomnę.
Zepsuli wszystko co tylko mogli  :) -(teraz mnie to bawi, jednak nie do końca).Całe oczepiny(gdzie miało być wszystko super), które przygotowaliśmy trwały ponad godzinę :!: (tylko nie z powodu super zabawy ale dlatego że cały czas się mylili i robili przerwy zastanawiając się co powinno być dalej :shock: ). Poza tym jakby tego mało mieli przestój godzinny bo jeden z nich zniknął,a drugi oczywiście poszedł go szukać, pózniej się okazało że dotarli do monopolowego i dalej wszystko jasne.
Chciałam tym postem ostrzec wszystkich przyszłych młodych małżonków, którzy mieli zamiar bawić się dobrze przy tym zespole :koncert: i zmienili zdanie póki mają jeszcze czas.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
UWAGA! na zespół "FORUM"
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Sierpnia 2006, 15:34 »
Niestety i tak bywa  :!:
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline wm

• użytkownik
  • **
dokładam się...
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Listopada 2006, 01:27 »
dlaczego nie przeczytałam tego wcześniej...
w ostatniej chwili nie wypaliła nam orkiestra zaplanawona wcześniej i musielismy na szybkiego kogoś brać...wybraliśmy Forum,, bo tylko oni byli wolni...
wszystko miało być pięknie - sama przygotowałam cały plan oczepin, repertuar, wszystko pochrzanili...jeśli chodzi o oczepiny - przedłużyli...szkoda słów...
naszczeście wszystko inne było cacy...:)

Offline xena_music

• forumowicz
UWAGA! na zespół "FORUM"
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Listopada 2006, 18:08 »
oni sa z Olsztyna???