Autor Wątek: Nasze Święto Miłości  (Przeczytany 18223 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PumoRi

• maniak
Nasze Święto Miłości
« dnia: 6 Kwietnia 2006, 21:52 »
Ech... Minęło już tyle czasu, a jakby ten dzień był wczoraj  :lol:  Przepraszam za długie milczenie, bo przez ostatnie pół roku bujałam w obłokach, ale teraz wracam i chcę Wam powiedzieć, że to był najpiękniejszy dzień w moim życiu  :lol: Wszystko wyszło cudownie  :lol:
Po ponurym, deszczowym piątku przywitał nas piękny i słoneczny sobotni poranek. Mój ukochany jeszcze spał, a ja wymknęłam się po cichu i pojechałam do fryzjera. Była tam też moja siostra i mama i więcej klientek nie było, bo specjalnie dla nas salon otwarto godzinę wcześniej  :D Pani fryzjerka denerwowała się bardziej niż ja  :wink: Potem pojechałyśmy na makijaż, który niestety mocno się przedłużył przez co nie mogłam pomóc mojemu narzeczonemu w przygotowaniach. I to było jedyne czego żałuję  :?
Na makijażu spotkałam się z naszymi fotografami (gorące buziaczki dla Ani i Marcina (Black&White) za przemiłe towarzystwo, cudną pamiątkę i czekoladki w samochodzie  :wink: ) W przygotowaniach pomagała mi siostra i przyjaciółka - świadkowa a atmosferę umilał nam oprócz fotografów, pan Mariusz, filmowiec. Hmm... zero stresu związanego z obecnością kamery i aparatów  :D Było bardzo, bardzo wesoło  :D
Kiedy już wszystko było gotowe, a na dole usłyszałam głos ukochanego, który przyjechał z kwiatami, nadszedł czas, by mu się pokazać  :lol: I wtedy nerwy puściły  :wink:  Kiedy tylko fotografowie i filmowiec zeszli na parter, kraniki odkręciły mi się w oczach  :wink: To na tę chwilę czekałam całe życie! Wzruszenie było ogromne. Przyjaciółka na szczęście opanowała powódź, wachlując mnie czym popadnie a ja śmiałam się przez łzy  :wink:
Schodziłam po schodach, grał marsz weselny a mój ukochany, rodzice, rodzeństwo i świadkowie stali na dole i patrzyli. Hihihih, dobrze, że nie zaplątałam się w tren i nie spadłam z tych schodów  :twisted:
Potem było błogosławieństwo i jazda do kościoła. W samochodzie znów dopadło mnie lekkie zdenerwowanie, ale szybko na szczeście minęło.
Ceremonia była piękna  :lol:  Prowadził ją znajomy ksiądz, bardzo wyjątkowo i osobiście. Nawet dalsi znajomi mówili nam, że czuli bardzo rodzinną atmosferę  :D Przysięga i moment zakładania obrączek na zawsze pozostaną w naszej pamięci :lol: Wiecie jakie to ważne i wielkie przeżycie, nie umiem tego opisać   :Serduszka:  
Podczas mszy mieliśmy podziękowania dla rodziców. Pomyśleliśmy, że tak będzie bardziej uroczyście niż na weselu   :bukiet:  
Pod koniec mszy kuzynka mojego męża (już męża   :Serduszka:  ) zagrała na skrzypcach Ave Maria i nie ważne, że dwa razy się pomyliła  :wink:  i tak było pięknie  :D Na koniec wszyscy goście zaczęli bić brawa i wtedy miałam wrażenie, jakbyśmy unosili się na skrzydłach. Ach... Nie umiem opisać, ale nigdy też nie zapomnę tego uczucia  :lol:
Potem były życzenia, uściski... I droga na wesele... Restauracja Hipodrom spisała się na medal. Nie robiliśmy żadnych dekoracji, bo sala sama w sobie była taka ładna, że cokolwiek byśmy dodali, przesadzilibyśmy. Pan D-J wspaniale poprowadził imprezę, goście od razu się roztańczyli. Oczywiście po naszym pierwszym tańcu (Sting - Fields of Gold), którego troszkę się obawiałam, ale udawaliśmy, że wcale nie zgubiliśmy rytmu  :wink: No a potem to już była zabawa, radość, wzruszenia... Wspaniały skecz odegrały moja siostra, świadkowa i kumpelka, dedykowany mojemu mężusiowi. Płakaliśmy ze śmiechu, jak śpiewały "Tommy my love..." Jeszcze na poprawinach goście nucili tą piosenkę  :wink:
Mogłabym jeszcze pisać i pisać... To taki mocny skrót tego naszego cudownego dnia, ale mam nadzieję, że i tym Was nie zanudziłam  :wink:
Zdjęcia wykonane głównie przez Black&White, ale również przez gości wrzucam do albumu i zapraszam Was serdecznie do oglądania :-)
i na koniec link, pod którym można ściągnąć teledysk z naszego ślubu (Kaja i Tomek)
http://filmart.pl/pobier.html
i do ujęć z filmu:
http://filmart.pl/Hipodr2005/index.html
zapraszam    :Daje_kwiatka:  [/i]

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #1 dnia: 6 Kwietnia 2006, 22:41 »
:mrgreen:  nonie.. kleknęłam i się przeżegnałam

PumoRi.. nie wierze,ze to ty..  :shock:

już lece oglądać  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Kwietnia 2006, 22:54 »
bomba.. fajna piosenka na teledysk  :mrgreen:

super kieca.. nawet podobna do mojej

storczyki we włosach :mrgreen:  mniam..

i pierwszy taniec... co tańczyliście, bo  podstawowy z rumby widziałam...  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Kasia*

• Chuck Norris
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #3 dnia: 6 Kwietnia 2006, 22:55 »
śliczny ten fragment z wtego Waszego filmu, a piosenka cudo, aż dreszczy dostałam  :oops:
z tego co rozpoznałam to były Wilki, tylko jaki tytuł???
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #4 dnia: 6 Kwietnia 2006, 23:12 »
Kobito, a gdzie Ty się tyle czasu podziewałaś? Należy Ci się lanie!! :wink:
Gratuluję i zyczę wszyskiego dobrego! :serce:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #5 dnia: 6 Kwietnia 2006, 23:23 »
Witaj ponownie  :D
Przede wszystkim - GRATULACJE!!!
Zdjęcia przepiękne!!! Relacja cudna - widać jaka jesteś szczęśliwa  :serce:
Wzruszyłam się....  :cry:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #6 dnia: 6 Kwietnia 2006, 23:37 »
Pumori....no kurcze, serdeczne gratulacje!!!!!!! :D Właśnie ściągam filmik:-)))) Wszystkiego NAJ NAJ!!!! :D

Offline merkunek

• Chuck Norris
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #7 dnia: 6 Kwietnia 2006, 23:41 »
Cytat: "Agnieszka32"
Pumori....no kurcze, serdeczne gratulacje!!!!!!! :D Właśnie ściągam filmik:-)))) Wszystkiego NAJ NAJ!!!! :D

To tak jak ja teraz...

GRATULUJĘ!!!

Offline Kasia*

• Chuck Norris
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #8 dnia: 6 Kwietnia 2006, 23:49 »
ja juz dwa razy oglądalam ten Wasz teledysk.
Fajnie tak pooglądać.. :)
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline PumoRi

• maniak
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #9 dnia: 7 Kwietnia 2006, 08:15 »
Dziewczyny! Dziękuję Wam baaaardzo  :D To prawda, że jestem teraz dużo szczęśliwsza niż kiedykolwiek wcześniej i Wam też tego życzę   :bukiet:  

Moniu! Taniec rozpoznałaś bezbłędnie   :brawo:  "Fields of Gold" Sting. Byliśmy tylko na jednej lekcji, ale jakoś nam poszło  :mrgreen:  A suknia, zgodzę się, że podobna do Twojej, moja to model DAMAS Mariees de Paris, teraz już mogę zdradzić skrzętnie ukrywaną przed narzeczonym tajemnicę  :wink:

Klaudia! Piosenka to "Wszystko co mam" z solowej płyty Roberta Gawlińskiego, ale to praktycznie to samo co Wilki  :wink:

Merkunek! Gratulujemy ogromnie dzieciątka!!! :dzidzia:

Dziękuję Wam za życzenia i pamięć, że mnie nie zapomniałyście   :Daje_kwiatka:

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #10 dnia: 7 Kwietnia 2006, 08:22 »
PumoRi piękny ślub, przepiękny. Życzę Wam wszystkiego najlepszego, wszystkiego czego sobie zamarzycie na wspólną drogę życia. :jupi:

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #11 dnia: 7 Kwietnia 2006, 16:25 »
pumoRi nareszcie wróciłaś do nas..zdjęcia przecudne..zabieram sie teraz za teledysk :wink:

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #12 dnia: 7 Kwietnia 2006, 16:59 »
prześlicznie wygladałaś! niestety popsuły mi sie głosniki i nie moge w całej krasie filmiku obejrzec (a raczej odsłuchać) - ale i tak robi niezwykłe wrazenie!

Offline Jenny
  • użytkownik
  • **
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #13 dnia: 7 Kwietnia 2006, 21:36 »
Chociaz jestem tutaj krociutko,takze gratuluje pieknego slubu!
Bardzo mi sie podobal filmik z przygotowan!
Wygladalas slicznie!

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #14 dnia: 7 Kwietnia 2006, 22:12 »
Pu,pri bardzo ładne zdjęcia afilmik  jeszcze lepszy
śliczne kwiatuszki miałaś
bardzo ładne
szkoda że nie widziałam takiego bukietu wcześniej pewnie by mnie zainspirował tylko kwiatki białe z różowym środkiem
ach........

Offline PumoRi

• maniak
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #15 dnia: 8 Kwietnia 2006, 11:54 »
Dzięki dziewczyny, bardzo miło czytać Wasze słowa   :Wzruszony:  wciąż łezka mi się w oku kręci na wspomnienie tego dnia. Bardzo chcieliśmy zaangażować w to święto nasze rodzinki i  gości, tak, żeby to nie był po prostu kolejny ślub na którym byli, ale żeby poczuli się częścią tego wydarzenia. Oczywiście dla wszystkich nie starczyło zajęć :wink:  ale potem wszystkim rozesłaliśmy podziękowania ze zdjęciem i wiele gości do nas dzwoniło podziękować za podziękowania  :lol:
Myślę, że taką bardziej rodzinną atmosferę stworzyło parę rzeczy, do których gorąco namawiam dziewczyny, które ten dzień mają jeszcze przed sobą  :) Na przykład czytania w kościele. Jako pierwsze czytała moja siostra "Pieśń nad Pieśniami", drugie Tomka brat "Hymn o Miłości". Modlitwę powszechną czytał nasz kolega, potem jeszcze Tomka kuzynka grała na skrzypcach. Tak chyba jest milej, niż jak to robią obcy ludzie z koscioła  :wink:
ściskam Was mocno!  :D

Offline obri

• Zosia jest już z nami! :-)
  • entuzjasta
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #16 dnia: 8 Kwietnia 2006, 12:28 »
PumoRi!
Piękna uroczystość! Bardzo romantyczny filmek!
Miło tak powspominać ten dzień   :Wzruszony:  
Byłaś prześliczną panną młodą!
Życzę Wam dużo szczęścia  :serce:

Mój Aniołeczek 19.02.2008 (*)

Offline PumoRi

• maniak
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #17 dnia: 8 Kwietnia 2006, 14:52 »
Dzięki Obri  :oops: my też Wam życzymy szczęścia  :Daje_kwiatka:  
Przypomniała mi się jedna wpadka, nie posłuchałam rad Moni, żeby zrobić podwójne troczki i oczywiście w szalonym tańcu urwał mi się ten jedyny i połowę wesela miałam tren zaczepiony na palcu  :roll: po co brać igłę z nitką? Poza tym suknia spisała się rewelacyjnie, dopinane ramiączka całą imprezę przeleżały w torebce świadkowej  :)

Offline Olaa
  • Chuck Norris
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #18 dnia: 11 Kwietnia 2006, 12:17 »
Oglądałam filmik z Waszego ślubu.....Popłakałam się jak bóbr, prześlicznie wyglądaliście oboje...

Ehhhhhhhh

Swoją drogą jaki to kościółek i sala??
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline PumoRi

• maniak
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #19 dnia: 11 Kwietnia 2006, 12:53 »
dzięki lady_yes  :D mnie tez łezki wzruszenia kręcą sie w oczach na wspomnienie tego dnia   :Wzruszony:  
Jestem z Trójmiasta, wiec kosciół w Gdyni, a sala to restauracja Hipodrom przy torach wyścigów konnych. Bardzo lubiana restauracja u nas z powodu swojego pieknego położenia, ale nie tylko :D
pozdrawiam gorąco  :)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #20 dnia: 11 Kwietnia 2006, 13:28 »
Moja kuzynka też miała wesele na Hipodromie!! :-)

Mnóstwo miłości i cieprliwości na nowej drodze - wspolnej drodze!!

Offline madziulek

• Chuck Norris
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #21 dnia: 11 Kwietnia 2006, 15:01 »
wow   :szczeka:  ale czadowo poprostu wszystko p mie się podobało stoły ślicznie zastawione aż głodna się zrobiłam , a suknia poprostu rewelacyjna :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline PumoRi

• maniak
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #22 dnia: 11 Kwietnia 2006, 15:18 »
Anusia: dzięki  :lol:
madziulek  :) ta suknia to moja miłość od pierwszego wejrzenia (te niestety niewidoczne na zdjęciach maleńkie zlote hafty z koralikami :) ) na początku chciałam szukać zupełnie innej, ale ta wpadła mi w oko i żadna inna już mi się nie podobała  :lol: Tak chyba powinno być z sukniami ślubnymi  :lol:

Offline madziulek

• Chuck Norris
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #23 dnia: 12 Kwietnia 2006, 12:27 »
ja też tak miałam praktycznie pierwsza trafiona i zakochałam sie w niej .. juz niedługo zobaczysz ją w mojej relacji :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #24 dnia: 12 Kwietnia 2006, 15:47 »
Poprostu rewelacja,pięknie wyglądaliście,gratuluje z całego serca.(musze koniecznie pokazać filmik mojemu długowłosemu  :wink: )

Offline PumoRi

• maniak
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #25 dnia: 13 Kwietnia 2006, 08:09 »
dzieki dziewczyny  :)
Madziulek: czekam z niecierpliwością i cudownych ostatnich dni oczekiwania życzę :)
epox:  :lol: długie włosy to jest to  :wink: pozdrówka!

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #26 dnia: 13 Kwietnia 2006, 15:52 »
PumoRi -dokładnie długie włosy to jest to  :wink:

Pozdrawiam  :D

corelia
  • Gość
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #27 dnia: 24 Kwietnia 2006, 19:49 »
PumoRi, przede wszystkim gratuluję kochana :bukiet: Ślicznie wyglądałaś :D makijaż, fryzurka, suknia, Kościół - wszystko było piękne  :Daje_kwiatka:

Offline donia

• entuzjasta
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #28 dnia: 29 Kwietnia 2006, 19:46 »
A ja muszę sie przyznać, ze jak tylko wkleiłaś linka do waszego teledysku to go sciągnęłam i oglądałam już chyba 1000 razy... i czasem sie tak wzruszam  :Wzruszony:  , ze sobie pochlipuję...
Moje słońce co mnie bardzo zdziwiło też lubi wasz teledysk oglądać i sie troszkę wzruszyć...

Gratulujemy Wam serdecznie i życzymy miłości na każdy dzień

:D
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline PumoRi

• maniak
Nasze Święto Miłości
« Odpowiedź #29 dnia: 1 Maja 2006, 17:44 »
donia! Bardzo się cieszę, że nasz teledysk wywołuje takie Wasze odczucia   :Daje_kwiatka:  Już niedługo Wasz dzień... Ach, jak chciałabym go przeżyć jeszcze raz  :lol:  Niech będzie dla Was najwiekszym i najpiękniejszym wzruszeniem  :lol:
Dziękujemy Wam za życzenia i Wam życzymy tego samego   :Daje_kwiatka:   :Daje_kwiatka: