Autor Wątek: Oto jest Miłość..dwoje ludzi spotyka się przypadkiem..06.08.2010r Alicja i Filip  (Przeczytany 13391 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
                                                             "..Oto jest milość.
                                                Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
                                          a okazuje się, że czekali na siebie całe życie.."

06.08.2010 r w piątek, o godz. 17 w kościele Św. Jerzego w Goleniowie związek małżeński zawarli: Alicja i Filip...

Uploaded with ImageShack.us

Zapraszam Was moje Kochane Forumki do krótkiej relacji z tego Najpiękniejszego dla Nas Dnia ...   ;D ;D ;D ;D 

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
pierwsza
[/url]
[/url]

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Druga :)

Jeszcze raz Wam gratuluje  :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Jestem i ja !!!  ;D ;D ;D

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
I ja jestem :D

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
Ja też się melduję :)

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
Jakie ładne zdjęcie :D
Mnie też nie może zabraknąć !!!  8)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
No w końcu Alu!!!  ;D
Już myslałam,że się nie zdecudujesz!!! Oczywiście jestem i ja  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
a co mi tam dolacze i ja
gratuluje!!!

Offline jamesonka

• użytkownik
  • **
No cóż będe dziewiąta  8)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
No właśnie , w końcu ;D

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011
Ja również dołączę  :) Piękne zdjęcie  :)

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
:skacza: :skacza: Dziękuje ze jestescie i dolaczylyscie do mojej relacji  :skacza: :skacza:
Andzelika  :hello:  Zabawex  :hello: Justys  :hello: Anka  :hello:  Cirines  :hello: Stelek  :hello: S_erduszko  :hello: Pati  :hello:  :brewki: Pamela  :hello: Jamesonka  :hello: Lolalola  :hello: Słodka_wanilia  :hello:   :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:

..może zacznę od środy 04.08 i czwartku 05.08..krotko opisze co się działo  ;) ale bez szczegolow bo juz nie pamietam  :P
-przyjechali Moi Rodzice ze Słupska (razem z moją sukienką i wszystkimi dodatkami :)i Chrzestna z rodzinką z Kielc..w między czasie przewoziliśmy swoje rzeczy ze starego mieszkanka do nowego..trzeba bylo zakupic mase artykułów gosp. domowego czy  to do kuchnii, czy łazienki itd..itd..także w ogole nie miałam czasu na stres  ;D
-pojechalam razem z Siostrą i Mama na paznokcie do znajomej..wyszly bardzo naturalnie i świezo  :)
-pół nocy z środy na czwartek naklejaliśmy etykiety na butelki z % i ozdobialysmy je  kokardka z gołębiami  8)  no i przygotowywalismy podziękowania do gości (czekoladki w zielonej organzie z zielona wstązeczką)..tak by Rodzice PM mogli zawiezc to wszystko w czwartek do Duetu..
-co tam jeszcze ??  :drapanie: :drapanie:  aaa moi Rodzice zorganizowali taką małą uroczystą kolację z lampką wina i dobrym jedzonkiem  :brawo: ..a tuż przed pojsciem spac, ostatni raz jako panienka  ;D wydepilowalam sie  :Szczerbaty: ..nałożylam maseczkę na buźkę i zrobiłam sobie dłuugą, odprężającą  kąpiel , w tym czasie PM spakował torbę i pojechał przenocowac do swoich Rodziców :) ..oczywiscie nie obyło sie bez telefonu z informacją ze wujek PM postanowil nie przyjezdzac na Nasze wesele tłumaczac sie tym, że " a bo to  piątek i ze on ma sklep wiec ktos musi przypilnowac interesu..a to cos tam i cos tam i go nie bedzie "  :boks: :boks: :mdleje:  myslalam ze padne..no ludzie to po prostu sa zajeb.. no ale nie mam na to wplywu jacy sa wiec olalam to i z usmiechem na twarzy polozylam sie lulu..przytulajac sie do Mamuski jak mala dziewczynka :P

....jeszcze dzis wieczorem albo jutro powroce do relacyjki i zasypie Was fotkami ..a tymczasem buziam  :-* :-* :-* :-*

Offline jamesonka

• użytkownik
  • **
Alinka, ale fajnie z ta kolacja z lampka wina no i spaniem z mamusia  :)
Co do wujka to to, ze to piatek to zadne wytlumaczenie, nie mogl sie okreslic wczesniej?  >:(
Tez myslalam o weselu w piatku i gdyby nie bylo terminow sobotnich w nastepnym roku to bym wziela piatek bo uwazam, ze kto chce towarzyszyc mi w tym wyjatkowym dniu to urlop sobie zalatwi albo zachoruje - jedno z dwoch!! Tak czy siak jednak stanelo na sobocie...
A propo etykietek na % to nic sie z nimi nie dzialo po wyjeciu butelek z lodowki?
Czekam na wiecej  ::)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
jestem i ja:) pięknie wyglądaliście:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Dołączam się :)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Ja też będę podczytywać :) Piękne zdjęcie... ale chyba nie było zrobione w kościele? :drapanie: ;)

Offline alinka692

• Chuck Norris
Witajcie Moje Forumki ;D
Asiste  :hello: Paula  :hello: Nemezis  :hello:  dziekuje ze dolaczylyscie do mnie  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:
Jamesonka no wlasnie wujaszek caly czas zapewnial ze bedzie na Naszym weselu ..i to tym bardziej ze to taka "bliska"rodzina wiec nie wypadalo nie byc  ::) no ale..z reszta gosci nie bylo problemu..od dawna wiedzieli ze musza sobie ten termin zarezerwowac wiec nie bylo niespodzianek ..co do etykietek..niestety polowa oderwala sie i podarla po wyjeciu z lodowki  :-\  hehe ale z tego co wiem to nikt sie na to nie skarzyl  :P
Nemezis to zdjecie bylo zrobione w holu przy recepcji w hotelu Duet, tuz przed wyruszeniem do kosciola  ;D bardzo lubie to zdjecie bo ma piekne kolory  :P
okey wracam do relacji : Piątek 06.08.2010 r Nasz Dzien  :skacza:
7.30 pobudka..umyłam ząbki  :Mycie_zebow1: wzięlam prysznic..  :prysznic: i wyskoczyłam na balkon obczaic jaka jest pogoda- była idealna.. :hopsa: ..nagle slysze domofon- aaa to Dawid moj fryzier  :Szczerbaty: ..zasiadam na krzeselku i spokojna czekam na koncowy efekt ..godzina 11 - fryzura juz jest.. jest boska..lepszej nie moglam sobie wymarzyc..nie zdazylam sie nachwalic gdy do drzwi zapukala makijazysta- nasza Forumka -Nina..raz dwa zasiadam na krzeselku, krotkie rozeznanie co lubie, jak sie maluje na codzien..to do dzielo..w miedzy czasie Dawid czesze Siostre-świadkową, Mamę i Chrzestną hehe ..jest gwarnie i wesolo..zero stresu  8)  godzina 14.15..konczymy.. Dawid i Nina spisali się świetnie.. :brawo_2:  ..dzwoni PM że kierowca z Duetu przyjechal po Niego i jada do Nas aaa to juz !!..jeszcze przypominam o kwiatach, ktore PM musial odebrac z kwiaciarnii..ostatnie pakowanko i gotowe..ruszamy do Duetu !!
16.00 dojezdzamy..szybko zameldowalismy sie w Naszym apartamencie..rozpakowalismy..w tym czasie goście zaczeli zjezdzac sie do hotelu, dojechal rowniez Nasz fotograf Marcin Szwarc..
..czas sie ubrac !! PM został w Naszym apartamencie a ja pognałam do pokoju Rodziców..na szczescie  :blagam: z pomoca przyszła Świadkowa,Ciocia i Kuzynki..  :Serduszka: ...zaczynamy:

By alinka692 at 2010-10-02

jeszcze koledzy zajrzeli do PM..upewnic sie czy aby na pewno wie co robi  :P  ;)

z świadkową:

16.30 do pokoju zapukal PM z Rodzicami..czas na blogosławieństwo..na szczescie obyło się bez łez..krociutko i na temat tak jak chcialam  ;D

moja Mamuska:

moj Tatus:

Tata PM :

..wyszlismy na głowny hol przy recepcji gdzie wszyscy juz na Nas czekali..krotka sesja fotograficzna i ruszamy do kosciola :D

..milego ogladania  :P  :-*

Offline alinka692

• Chuck Norris
cos jedno zdjecie sie nie naladowalo  :-\ jeszcze raz:
z Siostrą -świadkową:

Offline alinka692

• Chuck Norris
kurcze jeszcze to mi sie nie zaladowalo  :-\

Uploaded with ImageShack.us

chyba juz wsio :)

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011
Piękne zdjęcia   :skacza:

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
aj mialas przepiekne buciki :D zakochalam sie w nich :D wytrzmalas cala noc?

kochana nie mgoe sie doczekac reszty zdjec!! ;*

Offline jamesonka

• użytkownik
  • **
Wow  :Uu: tyle mam do powiedzenia ;)

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Jestem i ja :hello:
Zapowiada się super więc czekam z nicierpliwości na ciąg dalszy  :P :P :P :P
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ślicznie wyglądaliście :)
Piękne buty... Obcas mega wysoki... Podziwiam, że dałaś radę  ::)  ;)
Ale domyślam, że obcas był konieczny bo PM wysoki facet ;)
Pomysłowa koszula - zielona ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Pięknie wyglądaliście!!!!
To zdjęcie carno-białe gdzie Ci dziewczyny zapinają sukienkę jest MEGA!!! I jaki tam masz biust  :brewki:
Piękne macie zdjęcia!!!  ;D
A wujek NO COMENTO! :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Cudo! Jaka ty jetsteś śliczna :D i ta suknia, bajka :)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
ślicznie wyglądaliście:) CUDOWNIE!!:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
W końcu dotarłam  :D
Pięknie wyglądaliście, obcasik mega wysoki i też pytanko czy cała noc wytrzymałaś :)

:-*  :-*