Autor Wątek: Dobry pediatra Stargard  (Przeczytany 1965 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kinga_2008
  • użytkownik
  • **
Dobry pediatra Stargard
« dnia: 9 Września 2010, 09:39 »
Dziewczyny, czy możecie polecić w Stargardzie dobrego pediatrę, który NIE PRZEPISUJE antybiotyku przy katarku?
Już drugi raz mój synek dostał antybiotyk całkiem niepotrzebnie, moim zdaniem. Mam wrażenie, że lekarzom najłatwiej jest przepisać antybiotyk i mieć pacjenta z głowy.
Dwa razy próbowałam dostać się do dra Brońskiego, ale nie zastałam go ani wiosną, ani wczoraj (urlop...).
Czy jest w Stargardzie jeszcze jakiś inny lekarz, który zaczyna leczenie od innych leków, a antybiotyk to dla niego ostateczność??

Offline ziomaleczka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12.09.2009
Odp: Dobry pediatra Stargard
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Listopada 2010, 16:46 »
Kinga_2008 Pewnie już lekarz znaleziony, ale dopiero teraz wątek zobaczyłam. Mój chrześniak chodzi do dr Feruszewskiej (przyjmuje w wojskowej przychodni na al. Żołnierza) i ona dosyć rzadko stosowała u niego antybiotyki jak do tej pory. Bardzo dobrym pediatrą jest także dr Szagdaj (mam nr do niego, miał u Michałka wizyty domowe, jak chcesz to podam Ci na priv). Słyszałam też świetne opinie o dr Augustyniak (przychodnia nr 6). To tyle z moich doświadczeń, bo baaardzo często jeżdżę razem z siostrą i jej maluchem dosłownie wszędzie, więc i lekarzy przy okazji trochę zwiedziłam ;D

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
Odp: Dobry pediatra Stargard
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Listopada 2010, 16:49 »
A ja polecam Doktora Brońskiego,przyjmuje w przychodni na Szczecińskiej koło poczty lub prywatnie...moj jeszcze nigdy nie mial antybiotyku u niego na katar ani kaszel.