Autor Wątek: najlepsi w szcecinie  (Przeczytany 9986 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline inessia11
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.09.2010
najlepsi w szcecinie
« dnia: 12 Lutego 2010, 19:12 »
witam, kochani pomózcie w sprawie filmu i zdjec? kto jest dobry w szcecinie? i jakie sa srednie ceny? chce wybrac kogos dobrego i musez pochodzic po studiach, ale musze jakoś zawęzic liste bo tyle tego w internecie.  podajce kilka niezlych firm! 8)

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
Odp: najlepsi w szcecinie
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Lutego 2010, 09:36 »
Ja miałam doczynienia z trzema i wszystkich baaardzo polecam. Rozsławiony na forum Rafał Ogłaza, mało znany na forum ale polecam przejrzeć jego stronę- Paweł Dzik i polecam jeszcze Marcina Szwarca.

♡ Szymon & Leon ♡

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Lutego 2010, 10:38 »
A jaką kwotę masz do dyspozycji? ;)

Hmmm trochę późno szukasz kamerzysty i fotografa na 2010, możesz mieć problem  bo "niezłe firmy" są już pewnie zaklepane ::)

Offline inessia11
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Lutego 2010, 12:02 »
Po pierwsze dzięki.
a co do tego że zabrałam sie pożno to wiem... ale pracuje za granica i nie zawsze miałam czas na to. Tym bardziej ze nawet nie wiem gdzie się zabardzo wybrać. i tak mam nadzieje ze kogoś niezlego znajde z wasza pomoca ;p.

Offline kjp83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Lutego 2010, 15:20 »
W takim razie w 100% polecam Marcina Szwarca. Ma sporo wolnych terminów bo dopiero zaczyna w branży ślubnej. No i dzięki temu ma przystępne ceny. Nam zdjęcia cyka już od ponad 2 lat i z każdej sesji jesteśmy mega zadowoleni :)

♡ Szymon & Leon ♡

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Lutego 2010, 21:43 »
co do zdjec polecam studio22  :)

Offline Anogete
  • zapaleniec
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Lutego 2010, 21:27 »
ja juz pisalam o Marcinie Szwarcu w innym wątku..bardzo bardzo polecam...nam robił sesje na chrzście św. naszego Szymka oraz na chrzscie synka mojej siostry, robil tez sesje dzieciowe naszym znajomym...jestesmy z tych zdjec mega mega zadowoleni
to prawda ze w branzy zaczyna, ale przez tp pewnie jest niezmanierowany, ma glowe pelna pomyslow i checi....

zdjecia slubne tez piekne robil nam Adam Fedorowicz, tez mlody czlowiek, artysta, ale juz pewnie gleboko osadzony  w branzy, tez polecam gorąco,  dlatego jesli komus zalezy szybko to rzeczywiscie p. Marcin dysponuje chyba wieksza iloscia terminow, co na pewno sie zmieni bo jest bardzo bardzo dobry w tym co robi:) aaa no i wazne jest b, mily, wesoly i kontaktowy
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline suprynka

• maniak
  • data ślubu: 07-08-2010
« Odpowiedź #7 dnia: 21 Lutego 2010, 10:18 »
Ja również polecam Marcina! Mieliśmy ostatnio sesję z naszą córeczką. Atmosfera przemiła, poświecili nam bardzo dużo czasu. Dzięki temu mała była cały czas zadowolona i zdjęcia wyszły PRZEPIĘKNIE! Nie spodziewaliśmy się, że takie będą. Marcin mam mnóstwo ciekawych pomysłów, świetny kontakt z dziećmi. W ogóle jest fajnym facetem :), z przemiłą (przyszłą) żoną i cudowną córeczką. Myślę, że to nie była ostatnia sesja ;).

Offline inessia11
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Lutego 2010, 19:48 »
dzięki, dzięki. W takim razie biore Marcina Szwarca pod uwagę. Ale mam jeszce na oku studio ESTE polecone przez znajomą. Całkiem nieźle sie prezentują. Ale w takim razie ze zdjęciami jest już jakaś opcja. Tylko co z filmem?

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #9 dnia: 23 Lutego 2010, 08:19 »
ESTE?No to jeśli ten termin będą mieć wolny to będziesz miała baaaaardzo duże szczęście. No i odnoście ceny to chyba biorą w Szn. najwięcej podobnie jak R.Ogłaza ;) ;) ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #10 dnia: 23 Lutego 2010, 12:59 »
ja moge dorzucic jeszcze Agnieszke Porade, robi piekne foty :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Anogete
  • zapaleniec
« Odpowiedź #11 dnia: 28 Lutego 2010, 21:25 »
dla kazdego cos milego i kazdemu jego raj  ;)...ale wg mnie Estee nie jest fajna opcja...zdjecia sa takie same...w sensie juz jada sztampa..okej sa ladne ale nie ma tego powiewu swiezosci
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline kjp83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #12 dnia: 28 Lutego 2010, 21:36 »
...ale wg mnie Estee nie jest fajna opcja...zdjecia sa takie same...w sensie juz jada sztampa..okej sa ladne ale nie ma tego powiewu swiezosci
zgadzam sie w 100%
Kiedyś przeglądałam relacje. Bardzo na topie było este i wszystkie pary miały bardzo podobne zdjęcia tylko twarze się zmieniały. Jak dla mnie to porażka.

♡ Szymon & Leon ♡

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
« Odpowiedź #13 dnia: 28 Lutego 2010, 21:46 »
Ja polecam osoby, które były na naszej uroczystości czyli Rafała Ogłazę i studio Wyli  ;D

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #14 dnia: 1 Marca 2010, 00:16 »
moje typy:
reporterka - aga porada,  igor skawiński - fotoeverest
studio- este, na piętrze
plener - każda/każdy z nich jest ok

przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline aganiok

• bywalec
  • wiara to siła
  • data ślubu: cywilny - 26.06.2009             koscielny - 26.06.2010
« Odpowiedź #15 dnia: 3 Marca 2010, 12:00 »
Ja polecam jeszcze nie bardzo znana ale bardzo zdolną Panią fotograf Joanne Furdyne ze szczecina - mogę podać namiary na priv

Offline kjp83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #16 dnia: 3 Marca 2010, 12:02 »
szkoda że nie ma strony internetowej. Ciężko brać kogoś na ślub aż tak w ciemno.

♡ Szymon & Leon ♡

Offline aganiok

• bywalec
  • wiara to siła
« Odpowiedź #17 dnia: 3 Marca 2010, 12:05 »
ma stronę internetowa tylko nie można podawać na forum, ale mogę podesłać na priv:)

Offline kjp83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #18 dnia: 3 Marca 2010, 12:59 »
to ja poproszę. Wywnioskowałam że nie ma bo nie mogłam znaleźć przez google :)

♡ Szymon & Leon ♡

Offline Asik_24

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2011
« Odpowiedź #19 dnia: 4 Marca 2010, 13:56 »
nie wiem czy już znalazłaś swojego fotografa

ja mogę polecić fotografa którego ja będę mieć ale on nie jest ze Szczecina tylko ze Świnoujścia. Przemek Białek robi rewelacyjne zdjęcia. Zobacz sobie jego portfolio

Offline kjp83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #20 dnia: 4 Marca 2010, 14:47 »
Asik_24 jestem pod mega wrażeniem!! Facet ma talent :)
Własnie potwierdza sie po raz kolejny moja opnia- niezależny fotograf jest 100% lepszy od jakiegoś studia. Może generalizuje ale jeszcze nie spotkałam studia fot które robiłyby foty na takim poziomie.

♡ Szymon & Leon ♡

Offline inessia11
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 4 Marca 2010, 22:17 »
znowu chwile nie zaglądałam a tu tyle ppscików. na jutro umówiłam sie i idę do studia Wyli (fajna stronka ale zobaczymy na żywo). W takim razie może jeszcze poprosze namiary na priva na ta panią fotograf(Joannę Furdynę) i spotkam się może  z panem Ogłazą, bo mi tam Este odpowiada ale niestety miejsc nie mają.
Dzięki, dzięki, dzięki!

Offline aganiok

• bywalec
  • wiara to siła
« Odpowiedź #22 dnia: 4 Marca 2010, 22:39 »
proszę przeczytać regulamin  
« Ostatnia zmiana: 4 Marca 2010, 22:44 wysłana przez ela »

Offline przemekb
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.06.2008
« Odpowiedź #23 dnia: 4 Marca 2010, 23:40 »
znowu chwile nie zaglądałam a tu tyle ppscików. na jutro umówiłam sie i idę do studia Wyli (fajna stronka ale zobaczymy na żywo). W takim razie może jeszcze poprosze namiary na priva na ta panią fotograf(Joannę Furdynę) i spotkam się może  z panem Ogłazą, bo mi tam Este odpowiada ale niestety miejsc nie mają.
Dzięki, dzięki, dzięki!

Jeśli Rafał będzie miał termin, to będzie doskonałym wyborem. Facet widać "kocha to co robi" a to się ceni.

Offline aganiok

• bywalec
  • wiara to siła
« Odpowiedź #24 dnia: 5 Marca 2010, 11:59 »
sorki...zapomniałam się:P

Offline Tulinka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.09.2010
« Odpowiedź #25 dnia: 8 Marca 2010, 17:07 »
My z PM byliśmy w Este, Na piętrze i Studio 22.  Wszystkie rewelacyjne! Na piętrze zrobiło na nas największe wrażenie, również cenowe :D Ale są tego warci, Este rzeczywiście ma wszędzie podobne zdjęcia, natomiast Studio22 mamy już poniekąd sprawdzone, bo byłam tam na sesji w zeszłym roku w roli świadkowej i bardzo podoba mi się klimat tego studia, cenowo też wychodzi najlepiej, dlatego zaklepaliśmy szybko termin.  Mamy ten plus, że ślub jest w pt, więc z miejscami wolnymi nie było problemów w żadnym z tych 3 :)

Offline zlotaglowa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #26 dnia: 27 Maja 2010, 22:34 »
A my właśnie odebraliśmy świeżutkie ślubne zdjęcia zrobione przez Marcina Szwarca i muszę powiedzieć, że całkiem przerosły one nasze oczekiwania.  Będzie nam teraz baardzo ciężko wybrać te do wywołania ;D

Ogólnie Marcin jest przesympatycznym, wesołym facetem, który podczas robienia nam zdjęć plenerowych udowodnił, że ma znacznie więcej energii niż nasza dwójka razem wzięta(!) Wprost tryskał pomysłami i aż żałował, że po całym dniu jeżdżenia w różne ciekawe miejsca nie mamy już sił na spróbowanie czegoś jeszcze innego. . . (!) Widać, że lubi to co robi, a co ważniejsze z łatwością tworzy kumpelską atmosferę, która pozwala się wyluzować, przez co praktycznie od samego początku czuliśmy się jak jego znajomi, a nie jak klienci.  No i zdjęcia jak się okazało bardzo na tym zyskały.

Inna rzecz, która nam się rzuciła w oczy, to że zarówno podczas uroczystości w kościele, jak i na weselu zupełnie nie rzucał się w oczy.  Potrafił tak się ustawić, żeby nikomu nie przeszkadzać, nie zasłaniać i nie rozpraszać.  Zanotowaliśmy nawet moment podczas imprezy, kiedy to w zrobieniu zdjęcia grupie weselników ewidentnie przeszkadzała mu kelnerka. . .  i nawet w takiej sytuacji nie poprosił jej o przesunięcie się.  Rozmawialiśmy o tym po weselu i okazało się, że oboje odebraliśmy to bardzo pozytywnie, jako zasadę zupełnej nieingerencji w fotografowane wydarzenie. 

Podsumowując, we współpracy i zdjęciach Marcina Szwarca nie ma absolutnie nic, do czego by można się przyczepić.  Jest wręcz odwrotnie - dzięki wyborowi Marcina, nasze idealne (naszym zdaniem ;D) wesele zostało okraszone cudownymi zdjęciami, które utrwalą ten piękny dzień na długie lata. . .

Pozdrawiamy,
Kasia i Tomek

Offline Monika_2

• Zostało
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.06.2011
najlepsi w szcecinie
« Odpowiedź #27 dnia: 13 Czerwca 2010, 09:23 »
Witam,
zapoznałam się ze zdjęciami wymienianych fotografów i powiem szczerze, że skłaniam się ku Agnieszce Porada:)
pięknie zdjęcia z pomysłem.  jeśli ktoś już korzystał z jej usług i wie jak wyglądają koszty to proszę piszcie.  Każda informacja się przyda:)
dzięki i pozdrawiam

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #28 dnia: 13 Czerwca 2010, 21:58 »
robię u niej wszystkie ważniejsze  sesje... niestety nie  była fotografikiem kiedy sama  wychodziłam za maż  ale wszelkie sesje  począwszy od ciąży są u agnieszki porady...

ceny.. szczerze mówiąc nie  orientuję się  w obecnych cenach ale oscylowały w cenach zbliżonych do ogłazy czy innych profi fotografów więc mając do wyboru agę poradę mogę  tylko  powiedzieć  - bierz jeśli ma  wolny termmin.. :)

odnośnie obiecnych cen.. wystarczy,ze napiszesz do  agnieszki  maila.. na 100% odpowie..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline kjp83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #29 dnia: 13 Czerwca 2010, 22:02 »
Jeśli o dzieciowe to Agnieszka porada jest chyba droższa od ogłazy. Nie pamiętam skąd mam info ale coś mi się kojarzy że za dzieciową sesje 800zł, Ogłaza 450. Ręki nie dam sobie uciąć. Zdjęcia ma przepiękne i nawet jeśli sesje ślubne też są droższe warte są swoich pieniędzy :)

♡ Szymon & Leon ♡