Autor Wątek: Wieczór Panienski/Kawalerski :).  (Przeczytany 25744 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Wieczór Panienski/Kawalerski :).
« dnia: 8 Lutego 2010, 22:00 »
Hej  :D !!!

Czy wyprawiacie wieczór Panienski/Kawalerski ?A moze jestescie juz po  ::) i pochwalicie sie jak milo spedziliscie ta nocke  ;) ?

Ja planuje taki wieczór ... moze u mnie w domu , a pozniej pójdziemy na jakas dyskoteke , tylko pytanie gdzie ... ?

Macie jakies pomysly co do tego wieczoru  :D ?

Offline hanka

• forumowicz
  • Bo ja, bo Ty, bo tylko my...
  • data ślubu: 1.05.2010
Odp: Wieczór Panienski/Kawalerski :).
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Lutego 2010, 23:01 »
Ja jestem zwolenniczką zwyczaju, że wieczór panieński organizuje nam ktoś bliski - wtedy może być on pełen niespodzianek :D U mnie zajmie sie tym moja najlepsza przyjaciółka, z która znamy się chyba od 15 lat i mniej więcej od tego tez czasu planujemy swoje śluby i wieczory panieńskie :P więc któż inny jak nie ona miałby go organizować ;) Nie wiem co planuje ale mogę się tylko domyślić, że załatwi mi jakieś kretyńskie, a na pewno - takie, z którego będzie się śmiać pół miasta przebranie ;), że będzie mega tanecznie i na pewno pojawi się jakiś miły, męski akcent ;)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #2 dnia: 8 Lutego 2010, 23:05 »
Akurat przed chwilą rozmawiałam ze świadkową o ewentualnym wieczorze panieńskim... :) No i mamy problem, bo nie znamy w Bydgoszczy żadnego fajnego klubu, gdzie można potańczyć. Może byście coś poleciły? Tylko od razu zaznaczam, że Kredens odpada - takie klimaty zdecydowanie mnie odstraszają :dno: Szukamy czegoś w klimacie rockowo - rock'n'rollowym, ewentualnie jakieś lata 80-te i 90-te :gitara: Kiedyś fajne imprezy odbywały się w soboty w El jazzie, ale odkąd spaliła się trzecia sala, w miejscu parkietu na stałe zagościły stoliki :-[

Offline hanka

• forumowicz
« Odpowiedź #3 dnia: 8 Lutego 2010, 23:53 »
Polecam "drugi" klub Kubryka - "Pod pokładem".

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #4 dnia: 9 Lutego 2010, 00:05 »
O, nie słyszałam o nim a całkiem niedawno byłam w Kubryku... W internecie przeczytałam, że "Pod pokładem" jest tuż obok Kubryka. To czemu go nie zauważyłam? :drapanie: Fajnie tam jest?

Offline hanka

• forumowicz
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Lutego 2010, 18:57 »
Byłam tam jak ledwo co to otworzyli i - choć muzyka była super i duży ( w porównaniu z tym kubrykiem na górze ) parkiet to była straszna duchota i powietrze gęste od fajek. Ale poszłam tam też w ostatni piątek i było świetnie - mam wrażenie, że zainwestowali w klimatyzację. Lubię ten klub ze względu na muzykę - jak wesząłm na parkiet o 21ej to do 3ej nie schodziłam ;)

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #6 dnia: 9 Lutego 2010, 23:00 »
To gdzie dokładnie znajduje się ten klub Pod pokładem? W tym samym budynku co Kubryk tylko w piwnicy czy gdzieś obok?

Offline hanka

• forumowicz
« Odpowiedź #7 dnia: 9 Lutego 2010, 23:17 »
To jest dawne Bellagio czy jak to się tam pisze ;) To jest ten sam budynek, na pewno nie przeoczysz wejścia - jest dosłownie trzy metry na lewo patrząc na wejście do Kubryka :)

Offline orinokooo

• Marzenia trzeba spełniać.. same się nie spełnią:D
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10-07-2010
« Odpowiedź #8 dnia: 13 Czerwca 2010, 23:35 »
A White Chocolate? Miał ktoś jakieś doświadczenia z tym klubem? Za dwa tygodnie mój wieczór Panieński i tak sie właśnie zastanawiam...

Offline hanka

• forumowicz
« Odpowiedź #9 dnia: 14 Czerwca 2010, 14:02 »
Moja kumpela była tam właśnie na panieńskim w ostatni weekend - klub spoko tylko dość drogi ( piwo tylko butelkowane, od 7zł w górę, wódka z sokiem 10zł ). Ale podobno spoko.

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #10 dnia: 14 Czerwca 2010, 14:07 »
ja miałam w Jacku Daniellsie i było super :)
Nie miałam jakiegoś gogusia tańczącego, tylko dziewczyny zamówiły mi białą długą limuzynę i przejechałyśmy się. To był super wieczór, nic bym nie zmieniła :D

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #11 dnia: 14 Czerwca 2010, 15:05 »
Gdybym robiła wieczór panieński w Bydzi, to wybrałabym jednak El Jazz :) Niesamowite imprezy tam są, zwłaszcza w soboty ;D

Offline orinokooo

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #12 dnia: 14 Czerwca 2010, 20:48 »
Ja do końca nie wiem co się będzie działo - raczej koleżanki mnie uświadomią albo zaprowadzą na miejsce "przestępstwa" :D
Coś tak podejrzewam że to będzie jednak euphoria  w jakimś zakątku, ażeby Pan mógł zatańczyć - mój narzeczony będzie mial 3 panny bo i pewnie kolegów z 40-50 także jedna to za mało..

Nie lubię striptizerów z założenia, chociaż żadnego "w akcji" nie widziałam.. ale jak nie teraz to kiedy?

Offline orinokooo

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #13 dnia: 23 Czerwca 2010, 14:04 »
Koleżanki zmieniły koncepcję... jednak Moralist

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #14 dnia: 23 Czerwca 2010, 20:19 »
Ja już jestem po wieczorze panieńskim i chętnie przeżyłabym taką imprezę po raz drugi :D Najpierw spotkałyśmy się w mieszkaniu, później przeniosłyśmy się na miasto. Świadkowa wymyśliła, żeby wszystkie dziewczyny przyszły ubrane na czarno a później założyłyśmy jaskrawoczerwone boa z piór i różki :twisted: Wyglądało to super! Idąc do klubu w takich przebraniach, wzbudzałyśmy na ulicach sensację :hopsa: Striptizera nie było, ale dostałam w prezencie od koleżanek zaproszenie na zabiegi upiększające do salonu kosmetycznego i grę erotyczną dla par ;) Wytańczyłyśmy się za wszystkie czasy, więc jestem baaardzo zadowolona :taktak:

Offline orinokooo

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #15 dnia: 24 Czerwca 2010, 16:01 »
A powiedz Nemezis gdzie się bawiłyście?

U mnie jednak "pana" też pewnie nie będzie ale już czuję, ze to będzie niezła zabawa - babski zlot kilkunastu dziewczyn :D
Przyda się taka szalona noc bo przedślubny stres mnie zżera

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #16 dnia: 24 Czerwca 2010, 18:48 »
Mój panieński był w Toruniu. Miałyśmy zarezerwowaną antresolę w Bunkrze, ale tego dnia było tam jakoś smętnie, więc przeniosłyśmy się do Hadesu (ex-Ptaszarnia). Obydwa kluby są rockowe, więc podejrzewam że niewielu forumowiczom by się tam spodobało ;)

Offline kamagl@

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #17 dnia: 31 Lipca 2010, 14:21 »
hej dziewczynki,dzisiaj mój wieczor panienski:O 0 21.00 spotykamy sie u nas w domu, zarówno panie , jak i panowie, po czym my-kobitki ruszamy do moralista, a panowie zostają w domu, gdzie urozmaici im wieczór tajemnicza paula:))), następnie wszyscy spotykamy się około północyw buena-vista.
Jak było-opowiem po...:)

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #18 dnia: 2 Sierpnia 2010, 12:16 »
gdzie urozmaici im wieczór tajemnicza paula:)))

Hmm... I Ty nie miałaś nic przeciwko striptizerce? ??? :o

Offline kamagl@

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #19 dnia: 5 Sierpnia 2010, 23:03 »
hello,
pewnie ze nie mialam. Ufam w 100% mojemu R. i nie martwilam sie, ze zatanczy mu jakas panna i pomacha tyleczkiem.
Bylo duzo smiechu, opowiadali chlopacy, oczekiwanie na nia bylo bardziej podniecajace, niz sama jej wizyta.
Za zdjecie stanika chciala dodatkowe 200zl, wiec powyginala sie 20 min i chlopcy jej podziekowali.

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #20 dnia: 6 Sierpnia 2010, 01:35 »
Za zdjecie stanika chciala dodatkowe 200zl

Fajnie... ::) Może jestem zbyt konserwatywna, ale ja bym takiemu kur**szonowi nie dała zarobić ani złotówki :P

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #21 dnia: 6 Sierpnia 2010, 10:48 »
200zł to i tak mało, ja bym się wyżej wyceniła ;D

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #22 dnia: 6 Sierpnia 2010, 11:14 »
heh ja sie w 100% zgadzam z Nemezis!!! ja tez nie toleruje takich panienek lekkich obyczajow  i ciesze sie, ze moj narzeczony podziela moje zdanie:)...

Offline kinia87
  • forumowicz
  • data ślubu: 08.09.2012
« Odpowiedź #23 dnia: 1 Września 2010, 02:12 »
dokladnie, zgadzam sie z nemezis i zaba.  Nie toleruje czegos takiego.  Dlatego postanowilam, ze nie bedzie panienskiego i kawalerskiego tylko wspolny wieczor z naszymi znajomymi.  po cholere mam sie jeszcze denerwowac przed samym slubem.  Wiem, ze on by zadnej panny na kawalerski nie zamowil, ale cholera wie co odbije kolegom.  Po co zbedny stres;)

MOJE FINAL COUNTDOWN! Odliczajcie ze mną... -> https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39013.0

Offline malgosieńka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.05.2011
« Odpowiedź #24 dnia: 16 Września 2010, 22:15 »
czesc wszytskim
ciezkie klimaty widze ...a ja chetnie bym poczytala o jakis fajnych zabawach kosmicznych i smiesznych prezentach o tak poprostu by przed tym calym stresem zwiazanym z weselem zdrowo sie posmiac

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #25 dnia: 16 Września 2010, 23:16 »
mój facet idzie w sobotę na kawalerski swojego kumpla więc opiszę Wam jak to ma podobno wyglądać
najpierw jadą na gokarty pod Tesco pojeździć troszkę, później wybierają się na laserowy paintball a na końcu idą do klubu trochę sobie popić i poszaleć na parkiecie ;) ( panny podobno nie ma żadnej być)
powiem szczerze, że bardzo podoba mi się taki "aktywny" kawalerski a nie tylko popijawa w domu, sama bym chciała przeżyć coś ciekawego z okazji swojego panieńskiego chociaz może niekoniecznie gokarty i paintball...  :P

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #26 dnia: 26 Grudnia 2010, 11:52 »
Dziewczyny, dziś jest super oferta na grouponie - wejsciowki dla 8 osob do klubu + stolik + dojazd limuzyną za 130 zł! Nie mogłam się powstrzymać i kupiłam :) Wiem, że w zasadzie takie wieczory powinni organizowac znajomy, ale mój PM koniecznie chcial jechac limuzyną do ślubu, a ja nie chce, więc dam mu w prezencie urodzinowym taki kupon i niech sobie jedzie z kolegami, a najwyżej oni jeszcze dodatkowo coś mu zorganizują :) co o tym myślicie?

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #27 dnia: 27 Grudnia 2010, 12:44 »
Super pomysł :)

Offline kwasek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.10.2011
« Odpowiedź #28 dnia: 12 Kwietnia 2012, 20:01 »
Witam!
Czy ma któraś z Was namiary na jakiegoś striptizera z Bydgoszczy na wieczór panieński poza Fabianem i Lukasem, którzy mają monopol na rozbieranie się w naszym mieście ;)?
Poproszę info na priv
Z góry dziękuję :)

Offline NATHALIE1986
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #29 dnia: 21 Czerwca 2012, 10:56 »
POSZUKUJĘ STRIPTIZERA ?:)