e-wesele.pl

social media

Autor Wątek: Odstąpię termin 10 lipca 2010 w Różanej Dolinie  (Przeczytany 1189 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JiZ Kobieta

  • nowicjusz
  • data ślubu: 10.07.2010
Za cenę zaliczki odstąpię termin 10 lipca 2010 w Różanej Dolinie w Będzinie.
« Ostatnia zmiana: 4 stycznia 2010, 14:13 wysłana przez Maja »

Offline gala22 Kobieta

  • nowicjusz
  • data ślubu: IX 2010
Przykro z powodu odwołanego ślubu a jakie tam są ceny ???

Offline MagdaMM Kobieta

  • użytkownik
  • data ślubu: 28 sierpień 2010
info ze str Różanej doliny
Cennik menu na rok 2010:
160 zł od osoby ,180 zł od osoby i 200 zł od osoby

Propozycja menu weselnego za 160zl
Uroczysty obiad: zupa do wyboru
danie główne: kotlet de volaille
dodatki: ziemniaki z koperkiem zestaw surówek
Zimna płyta:
Mięsa pieczone: schab tkany owocami ,karczek marynowany ,galantyna z kurczaka
Wędliny: szynka wiejska ,polędwica z indyka ,salami ,kolorowe tymbaliki drobiowe ,roladki szynkowe z musem chrzanowym lub szparagami w galarecie ,sałatka królewska ,jajka faszerowane ,śledź w sosie tatarskim ,marynaty ,pieczywo
Gorąca kolacja:
udko pieczone z kurczaka podawane z bukietem warzyw gotowanych
żurek czysty z płonącymi frankfuterkami
Napoje gorące:
kawa "Tchibo"
herbata "Lipton" z cytryną

menu za 200zl
Propozycja menu weselnego
Powitanie młodej pary chlebem i solą
Toast powitalny (lampka szampana)

Uroczysty obiad:
rosół królewski
Mięsa np.warkocz z karczku w sosie cygańskim,filet z kurczaka z musem brokułowym,kieszeń zbójnicka ze schabu,kluski śląskie i ziemniaki z koperkiem,zestaw surówek (3 do wyboru)
Deser-ambrozja lodowa

Zimna płyta
Pólmisek mięs pieczonych i wędlin,aromatyczny karczek pieczony,schab z brokułami,schab ze śliwką lub morelą,galantyna z kurczaka
indyk faszerowany papryką i serem,szynka wiejska,polędwica drobiowa,sery faszerowane łososiem lub szynką lub brokułami,jaja faszerowane
kolorowe tym baliki z kurczaka,roladki szynkowe z musem chrzanowym lub szparagami w galarecie
marynaty (pieczarki, papryka ,ogórki)

Sałatki (3 do wyboru) np.sałatka królewska (seler , szynka , ananas , )sałatka gyros z kurczaka,sałatka grecka
Ryby (3 dowyboru)np.panga w sosie ,,NAPOLI'',śledź po rosyjsku,szpadki z łososia
Gorące kolacja np.
IPikantny ragout z indyka w sosie grzybowym na bukiecie warzyw gotowanych
IIStrogonoff
IIIBarszcz czerwony z pasztecikiem francuskim
Napoje zimne,Soki owocowe ( 1 litr na osobę),Napoje gorące,Kawa i herbata ( bez ograniczeń)
W tym menu oferujemy Państwu wiejskie stoły ze swojskimi wyrobami , pieczone udźce wieprzowe ,kaczki , indyki

może komuś sie sprzyda ta informacja;p