Autor Wątek: Czy ktoś z woj. śląskiego jest w stanie polecic jakiś dobry zespół z wodzirejem?  (Przeczytany 3157 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lukasz1120

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.06.2011
Witajcie :)
Wraz z narzeczoną planujemy ślub w czerwcu 2011 jednak jest ciężko nam znaleść jakiś normalny zespół który by nam odpowiadał chcielibyśmy mieć wodzireja takiego zeby nikt nie siedział i sie nie nudził możecie doradzić? ;D

Offline anonim
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.2011
I ja się podepnę pod temat.  Ten sam problem i ta sama data (prawie hehe) Natomiast ja poszukuję dobrego 2 osobowego zespołu, który umie zabawić i zachęcić do zabawy.  Dodam tylko, że kelneruję na tego typu imprezkach i żaden szczególny zespół nie utkwił mi w pamięci.  Proszę o pomoc.  thx

Offline Myszunia
  • nowicjusz
  • *
Jeśli nie traficie na takowy zespół z wodzirejem to spróbujcie znaleźć osobno zespół a osobno wodzireja.  Profesjonaliści nawet nie znając się dogadają się bez problemów.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
Wszystko fajnie, tylko jeszcze napiszcie skąd jesteście, bo to jest bardzo ważne. Zespół ze Śląska raczej nie pojedzie nad morze i odwrotnie. :)

Offline anonim
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.2011
Jestem ze śląska toteż szukam kapeli ze śląska, macie coś godnego polecenia?

Offline obserwator
  • maniak
Wszedłem na ich stronę i posłuchałem piosenki Filla "Jest już ciemno". Tragedia!. Facet śpiewa jakby miał zaraz strzelić w kalendarz. Bez ikry, żadnego polotu. Jak sami wiecie, Kupicha śpiewa ją z wielką charyzmą Nie słuchałem pozostałych bo się załamałem. Jacekkkra nie wiem czym się kierujesz pisząc, że mają świetne brzmienie. Chyba, że masz w tym swój cel ;). Nie znam ich i nie słyszałem na żywo, ale jeżeli tak śpiewają jak w swoim demo  piosenkę Filla  to jest to, niestety dramat.  :(

Offline Susanna

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.07.2010
Lukaszu a może sam wodzirej i muzyka z płyt. Piszę wodzirej a nie DJ. My mamy wesele w lipcu 2010. U nas wesele poprowadzi zespól Anthurium z Rudy Śląskiej. 2 panów, fajni i kontaktowi. Nawiązałam kontakt z przemiłą dziewczyną z tego forum, u której Ci panowie prowadzili wesele i powiedziala jedno: rewelacja. Wspaniała, kulturalna zabawa. Jeśli chcesz moge podac namiary, pogadasz z Panem Jurkiem i sam uznasz czy warto :)

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06-08-2011
Najlepszy zespół z wodzirejem (niestety w moim terminie zajęty) to minibazar z Kańtorem (najlepszym wodzirejem).  Pod nich ustawia się daty ślubów.  Zapytaj czy Twój terminwolny

Offline Susanna

• nowicjusz
  • *
Najlepszy zespół z wodzirejem (niestety w moim terminie zajęty) to minibazar z Kańtorem (najlepszym wodzirejem).  Pod nich ustawia się daty ślubów.  Zapytaj czy Twój terminwolny
Potwierdzam. Mirosław Kańtor to mistrz. Ale nam Pana Kiołbase polecił wlaśnie Pan Mirek wiec myślę, że nie będziemy sie wstydzili oprawy muzycznej :)

Offline MAXAG
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.06.2010
Obserwator ma oczywiście jak zwykle najwięcej do powiedzenia na temat wykonania utworu przez zespół, szkoda że nie ma odwagi się podpisać pod swoimi odważnymi wywodami

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Offline obserwator
  • maniak
MAXAG, a może ty się podpiszesz? Czyżby zabolało?

Offline Iwcia83
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.2009
A ja polecam DJ wodzireja z Będzina, który grał na naszym weselu.  Było super.  Ten pan jest z Będzina i puszcza muzykę pod każdego (starego i młodego) a zabawy bez podtekstów erotycznych.  Z umiarem ale śmiesznie.  Dla mnie to gość na 5 z plusem.  Ma ksywkę DJ CRASH a jeśli chcecie, to mogę poszukać namiary na niego, bo wizytówkę jeszcze gdzieś powinnam mieć.  Pozdrawiam.

Offline wild_rose

• forumowicz
  • data ślubu: sierpień 2010
Zespół Nova ma wodzireja, ale liczą sobie dość dużo za taką imprezę.

Offline Susanna

• nowicjusz
  • *
My już po weselu. Pan Kiołbasa spisał się na 6! To było chyba najlepsze (nieskromnie napiszę) wesele, na którym byłam ;) Człowiek z niesamowitą radością, która od niego bije, muzyka dla młodych i nieco starszych, fantastyczne zabawy (bez podtekstów erotycznych) - goście zachwyceni i my też.
Tak więc z czystym sumieniem polecam Pana Jerzego Kiołbasę z Rudy Śląskiej.

Offline iksy
  • nowicjusz
  • *
Postaw na jakość, wybierz IKSY (Śląsk), zawsze 100% live!

Oto cechy, które charakteryzują nasz zespół:
- muzyka na żywo;
- dużo grania, mało odpoczywania;
- dobry kontakt z uczestnikami zabawy, wesoła atmosfera;
- duża elastyczność, dopasowanie repertuaru, długości bloków muzycznych oraz rodzaju zabaw do oczekiwań Młodej Pary oraz gości weselnych;
- szeroki repertuar trafiający w gust zarówno młodszych jak i starszych biesiadników (muzyka od lat 60-ych po utwory współczesne, polskie i światowe hity, różne style: pop, rock, blues, folk, muzyka taneczna, piosenki biesiadne oraz na życzenie disco polo i oprawa dj-ska (blok z muzyką dance, disco, latino itp.  w oryginalnych wykonaniach);
- dodatkowe atrakcje: zabawy, konkursy dla gości, niespodzianki: m. in.  występ króla Rock’n’Rolla
- możliwość wspólnego pośpiewania utworów biesiadnych przy akompaniamencie akordeonu.

Zapraszamy do posłuchania nas na żywo na naszej próbie w Bytomiu!

Pamiętaj - studyjne „podrasowane” nagrania, kolorowe strony internetowe i profesjonalna reklama nie zastąpią bezpośredniego kontaktu i możliwości sprawdzenia zespołu na żywo „w akcji”.

Przyjedź - porozmawiamy, doradzimy w sprawach organizacyjnych.  To nic Cię nie kosztuje oprócz paru litrów paliwa i chwili wolnego czasu.

KONTAKT:
tel.  696498173

Serdecznie zapraszamy!

Offline obserwator
  • maniak

Offline konwalia2006

• forumowicz
  • data ślubu: ustalam
 ???Sprawdzam!
Pokój jest najczystszą formą szczęścia