Autor Wątek: Witam:)))Wielki Dzien 25.06.2010!!!!:)  (Przeczytany 5332 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline izzaro74

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.06.2010
Witam:)))Wielki Dzien 25.06.2010!!!!:)
« dnia: 21 Października 2009, 21:01 »
Uff! Udalo mi sie przebrnac przez zasieki rejestracji i zawitac na tym cudnym Forum!Hurrraaa!
 Tyle tu roznistych porad i wiadomosci, ze nie wiem kiedy znajde czas by wszystko przejrzec.  Niemniej witam wszystkich serdecznie !!! Jestescie nieoceniona pomoca i mam nadzieje ze poza znalezieniem tego czego sama szukam, sama bede mogla podzielic sie takze wlasnymi informacjami i "znaleziskami":)
Nasz slub odbedzie sie w maju, a tydzien temu ustalilismy date na 14-go maja 2010!!! Poczatkowo miala to byc skromna uroczystosc dla bliskiej rodziny i niewielkiej grupki znajomych, ale po chwilach namyslu zdecydowlismy sie na "troche" wieksza impreze.  No i bedzie wesele!:))) Zaczelam wiec szperac w necie i powoli oswajam sie z mysla, ze zorganizowac to wszystko nie bedzie rzecza latwa:))) Ale co tam. . . . . w koncu to jedyny taki dzien w zyciu, wiec troszke mozna sie "przylozyc" ,by bylo tak jak chcemy:)Troche bedzie mi ciezko ( Luby raczej jest od przyklepywania pomyslow:)) bo mieszkamy za granica i koordynowanie zza morza tego wszystkiego nieco mnie przeraza, ale mam nadzieje, ze jakos dam rade :) Moze z wasza pomoca. . . . . :))) Jeny!. . . . Troche epistola jakas wielka wyszla. . . . . . . . P. S.  Wasz entuzjazm jest zarazliwy:)))Dzieki!

« Ostatnia zmiana: 22 Stycznia 2010, 11:23 wysłana przez asia »

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Odp: Witam:)))Wielki Dzien 14.05.2010!!!!:)
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Października 2009, 21:07 »
witaj na forum!!
i uważaj - forum uzależnia  ;D ;D
a jaki lokal wybraliście?

Offline izzaro74

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Października 2009, 21:21 »
Witaj :)Szukalismy czegos kameralnego i troche stylowego , wiec padlo na Gosciniec "Pod Aniolami" w Dobrej.  Nie bedziemy miec wielkiego party,bo planujemy ok 50 osob i mysle ze lokal ten bedzie idealny.  Na razie jestem po ogledzinach internetowych tego miejsca i paru opinii z netu, ale zapowiada sie interesujaco. Cena tez jest do zaakceptowania- ok. 200 zl z alkoholem i apartamentem dla Mlodych :)Mam juz wstepnie zarezerwowany termin, ale zanim podpiszemy umowe wstepna ,to musze wyslac tam kogos z rodziny, by ocenil czy sie "nada" ,obfotografowal i wyslal do zaakceptowania:) Mysle ,ze bedzie super.  Czytalam juz czyjas wypowiedz, ze sala weselna nie jest tak impomujaca jak fotki na stronie, wiec sie nieco zaniepokoilam i wysle tam rodzine na zwiady.  Jak bede wiedziec wiecej to dam znac:)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Października 2009, 10:05 »
jak będziesz miała fotki to podziel się z nami - ja tam nie byłam ale kilka naszych forumek bywało tam na obiadku/urodzianch i były zadowolone
powodzenia w dalszych poszukiwaniach - teraz jeszcze zespół foto i kamera i na razie spokój  ;D

Offline słonik

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Października 2009, 20:58 »
Witaj!!izzaro74!
My również organizujemy wesele na odległość i jak na razie idzie całkiem, całkiem...a tak się bałam...
teraz jeszcze mnie  trapi czy dam rade znaleźć sukienkę w maju (bo dopiero będę w Polsce )a ślub mam na koniec sierpnia
a i ciekawe jak to jest i ile trwa zmiana dokumentów bo po weselu będę w Polsce około 2 tyg, i raczej chyba będzie ciężko
Pozdrawiam! ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Października 2009, 21:24 »
 :hello:

Offline izzaro74

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 23 Października 2009, 00:15 »
Hej Słonik :)
Coz bysmy zrobily bez netu!:))) Trzymam kciuki ,by i Wam udalo sie wszystko dopiac "na odległość".  Z tego co czytalam,jesli bierzecie ślub konkordatowy,to parafia ma 5 dni na dostarczenie dokumenow do USC. Potem oni z kolei maja jakies 2 tyg.  na przygotowanie aktu.  Tak wiec powinno sie udac,zakladajac,ze nie beda zwlekac do ostatniej chwili:)))Moze mozna poprosic o jakies przyspieszenie w drodze wyjatku. . . Tez chyba bedziemy mieli ten problem, wiec jak cos bede wiedziec na pewno to dam znac. Chyba,ze ktos juz to przechodzil i moze sie podzielic wiedza. . . . 

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 23 Października 2009, 12:42 »
Izzaro witam serdecznie! :)
Miłego buszowania i udanych przygotowań! ;)
Pozdrawiam

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #8 dnia: 24 Października 2009, 15:19 »
izzaro witaj. Nie wiem skąd masz takie info ale ja mam zarezerwowany termin w Gościńcu i ceny tam to 190żł lub 220zł za osobę BEZ żadnego alkoholu i bez tortu....??

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Października 2009, 10:31 »
 :hello:

Offline izzaro74

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 29 Października 2009, 11:05 »
olenka83 :) info mam ze strony internetowej Goscinca.  Szczerze mowiac tego tematu z wlascicielami jeszcze nie poruszalam, ale wydaje mi sie ze skoro w menu ujmuja alkohol,to on bedzie i juz :) Co innego tort.  Jego trzeba zamowic oddzielnie, jak i inne ewentualne atrakcje jedzeniowe jak swinia czy ryby wedzone :) Ale zeby pewnosc miec i nie siac nieprawdziwych informacji,zaraz zameiluje do wlascicieli i wszystkiego sie dowiem :) pozdro

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #11 dnia: 29 Października 2009, 11:51 »
Witamy!  :hello:

Owocnych przygotowań! :)

Pozdrawiam.

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #12 dnia: 29 Października 2009, 12:00 »
izzaro - faktycznie masz racje!! widocznie musieli cos zmienic :) Mi to oczywiście na rękę!!! Hihi, o wiele korzystniej teraz jest.
Pozdrawiam

Offline izzaro74

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 29 Października 2009, 12:08 »
olenka83. . . ciesze sie ze w czyms moglam pomoc :) Mimi , justys0101 witajcie ! ;D

Offline izzaro74

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 21 Stycznia 2010, 22:05 »
Hejka wszystkim! Po dlugim okresie niebytu, w koncu znalazlam chwile by znow tu zawitac :) A troche sie przez ten czas podzialo...oj ,podzialo... Przede wszystkim zmienila nam sie data slubu! Zdazylam ja zmienic w profilu, ale niestety nie umiem tego zrobic w tytule tego watku :( Nowa i ostatecznie ostateczna data to 25 czerwca 2010!!! HUUURAAAAAAA..... Zmiana nastapila, bom urlopu z pracy nie dostala  :klnie: A tu sala zamowiona, zespol tez, zaliczki powplacane, przymiarki sukni umowione....No, ale nie ma tego zlego ,co by na dobre....Na szczescie wszystko udalo sie poprzenosic i teraz wszyscy szczesliwi sa  :skacza:  Swieta spedzone w Polsce zaowocowaly umowieniem niemal wszystkiego , wiec teraz mozemy zabrac sie za zapraszanie gosci :) Ostateczny wybor sali padl na Hotel Dworski i tam odbedzie sie nasze wesele . Przemila pomoc Szefa Kuchni i wlascicielki Hotelu - Pani Malgosi opisze w odpowiednim watku :) Rowniez suknie wybralam w ekspresowym tempie i jestem szczesliwa, ze nie okazalam sie straszliwa maruda w tym temacie  :) I tu rowniez nieoceniona pomoc Pani Ani, wlascicielki salonu Novia ,przy moich perturbacjach terminowych. Dodam, ze wszystko zalatwiam mieszkajac za granica, wiec tym bardziej jestem im wdzieczna za "goraca linie mailowa" ze mna :)
Lece popisac troche w inne watki .... Pozdrowionka  :cancan:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #15 dnia: 22 Stycznia 2010, 00:05 »
Gratuluje   :brawo_2: pozałatwianych spraw...no i czekamy na fotkę sukni... ::) ::)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #16 dnia: 22 Stycznia 2010, 09:09 »
mogę jeszcze ja sie przyłączyć  ??? ;D
fajnie by było jak byś założyła odliczanko
[/url]
[/url]

Offline izzaro74

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 22 Stycznia 2010, 10:42 »
Odliczanko zaloze juz niedlugo :) A na razie zdjecie sukni .... Jest zupelnie prosta, skromna, bez dlugiego trenu, ale jest sliczna. Przede wszystkim ja sie w niej swietnie czuje i sie sobie podobam :) Byla ostatnia z pieciu przymierzonych i po niej ,zadna juz mi sie nie podobala. Jej kolor to tzw. optyczna biel i szczerze bylam bardzo zaskoczona, ze wlasnie w tym kolorze bedzie mi najladniej. W sumie bialego nie bralam w ogole pod uwage. No ,ale tak to jest :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #18 dnia: 22 Stycznia 2010, 11:06 »
suknia bardzo ładna podobna suknie chyba miała justyna85  ???
[/url]
[/url]

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Odp: Witam:)))Wielki Dzien 25.06.2010!!!!:)
« Odpowiedź #19 dnia: 22 Stycznia 2010, 11:26 »
Zmieniłam Tobie datę ślubu w tytule  :)
Powodzenia w przygotowaniach.

Offline izzaro74

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 22 Stycznia 2010, 12:07 »
Wielkie dzieki Asia  :brawo_2:

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #21 dnia: 22 Stycznia 2010, 12:24 »
No suknia baaardzo w moim stylu!!!Piękna!!! :D :D :D

Offline Kraspedia

• nowicjusz
  • *
  • Going out of my mind
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #22 dnia: 22 Stycznia 2010, 21:22 »
Hej:)

Widzę, że ślubujemy w tym samym miesiącu i jesteśmy z tego samego miasta (tego w Polsce hehe)

Serdecznie pozdrawiam  :)