Hejka wszystkim! Po dlugim okresie niebytu, w koncu znalazlam chwile by znow tu zawitac

A troche sie przez ten czas podzialo...oj ,podzialo... Przede wszystkim zmienila nam sie data slubu! Zdazylam ja zmienic w profilu, ale niestety nie umiem tego zrobic w tytule tego watku

Nowa i ostatecznie ostateczna data to 25 czerwca 2010!!! HUUURAAAAAAA..... Zmiana nastapila, bom urlopu z pracy nie dostala

A tu sala zamowiona, zespol tez, zaliczki powplacane, przymiarki sukni umowione....No, ale nie ma tego zlego ,co by na dobre....Na szczescie wszystko udalo sie poprzenosic i teraz wszyscy szczesliwi sa

Swieta spedzone w Polsce zaowocowaly umowieniem niemal wszystkiego , wiec teraz mozemy zabrac sie za zapraszanie gosci

Ostateczny wybor sali padl na Hotel Dworski i tam odbedzie sie nasze wesele . Przemila pomoc Szefa Kuchni i wlascicielki Hotelu - Pani Malgosi opisze w odpowiednim watku

Rowniez suknie wybralam w ekspresowym tempie i jestem szczesliwa, ze nie okazalam sie straszliwa maruda w tym temacie

I tu rowniez nieoceniona pomoc Pani Ani, wlascicielki salonu Novia ,przy moich perturbacjach terminowych. Dodam, ze wszystko zalatwiam mieszkajac za granica, wiec tym bardziej jestem im wdzieczna za "goraca linie mailowa" ze mna

Lece popisac troche w inne watki .... Pozdrowionka