Autor Wątek: Chata Biesiadna  (Przeczytany 3672 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paranoja
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2011
Chata Biesiadna
« dnia: 29 Września 2009, 17:04 »
Witam wszystkich bardzo serdecznie.  Zbieram opinie o Chacie Weselno-Biesiadnej w Olsztynie   Nie byłam tam jeszcze osobiście, aczkolwiek znajomy, który uczestniczył w weselu tam organizowanym bardzo poleca.  Ciekawa jestem innych opinii, przede wszystkim osób, które organizowały tam swoje wesele.  Wszystkim dziękuję za informacje i ewentualne rady :D
« Ostatnia zmiana: 29 Września 2009, 17:42 wysłana przez ela »

Offline Andzia_Olsztyn
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.06.2009
Odp: Chata Biesiadna
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Października 2009, 08:40 »
Słyszałam dwie skrajnie odmienne opinie.  Koleżanka tam robiła wesele (z tym że jakieś 3 lata temu) i była zachwycona, głównie jedzeniem.  Ale mówiła że babka ją po wszystkim trochę na koszty naciągnąć próbowała, że niby bardzo dużo szklanek i kieliszków się pobiło i mają za nie teraz zwrócić jej kasę.  Nie zwrócili, ale taki nieprzyjemny zgrzyt na koniec był.  Moja ciocia z kolei była tam nie na weselu,ale na imprezie jakiejś innej i mówiła że tragedia, jedzenie takie sobie i mało, a ogólnie to syf, brud i jakaś masakryczna obsługa.  Ja osobiście myslałam o tym miejscu na swoje wesele, ale kiedy tam pojechałam to się załamałam. Tragicznie to wygląda, a ja nawet do środka nie wchodziłam.  Brudno i byle jak.  Wygląda to jak smażalnia ryb a nie chata weselna.  Ja na pewno swojego wesela tam nie zrobię.