ale Was dużo

no to zaczynamy

dzień prędzej to jest 03.09.2009
wstałam sobie o 8:00, zjadlam śniadanko i czekam na moją siostrę. W między czasie jeszcze zaczelam sobie ogarniać w mieszkanku, jak przyjechała poszłyśmy jeszcze na jeden seans opalania w solarium, potem do kosmetyczki na regulację brwi niestety nie miała wolnego terminu i musiałyśmy się zapisać na 13:00, wróciłyśmy do domku chwile pogadalyśmy wypiłyśmy ostatniego mojego panieńskiego browara i do kosmetyczki. Kurcze aż się popłakałam jak mi depilowała - cena zwaliła mnie z nóg 18 złotych dobrze, że mieszkam blisko salonu musiałam wyskoczyć szybko do domu po kasę. Potem zadzwoniła koleżanka która mi miała paznokcie zakładać, wpadłyśmy jeszcze do rossmana po jakieś kosmetyki do malowania na jutro itd jak przyszłyśmy przygotowałam sobie stolik do paznokci i zaczeło się zakładanie otworzyłyśmy sobie wino i sobie gadałyśmy. Około 18:00 huk straszny na klatce - już wiadomo bicie szkła, oczywiście było by dziene jak by w moim bloku ktoś nie doczepił się wychodzi sąsiadka "kto to posprząta" a mój Szwagier "Policja
" niestety nie mam żadnych fotek z tego dnia 

nie było jak robić w między czasie zakładane paznokcie itd po całym zajściu ze szkłem mój PM pojechal do fordonu wszyscy już pojechali a my z dziewczynami siedzimy została moja siostra i moja koleżanka która spała u mnie - co chwile teściowa wydzwania idź już spać żebyś jutro jak człowiek wygladała itd - cała w nerwach bylą podobno wszystkim u siebie kazała iść spać o 21:00, a najlepsze w tym wszystkim było, że ja nie miałam w ogóle stresu 
cdn.

Edyta9915; Ismenka1986; Agarish; Ejotek; Pamela; Pauluśka19 Wiśniowa; Syla; Mysikróliczek; Selena; Justyś851; Angelika; Castia; Izabelle13; Morgan; Nataliaxp; Japcio;Zabawex

dla Was wszystkich dzięki, że będziecie ze mną