Autor Wątek: Hotel "Brda" - wesele  (Przeczytany 4499 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Hotel "Brda" - wesele
« dnia: 13 Sierpnia 2009, 22:49 »
Proszę o opinie wszystkie osoby, które były na weselu u Brdzie.. jako goście, albo mają znajomych którzy byli :)

Może jakieś fotki wystroju sali?  :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Odp: Hotel "Brda" - wesele
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Sierpnia 2009, 12:08 »
Podrzucę do góry, może ktoś się jednak znajdzie?  :)

Offline Baby

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Sierpnia 2009, 11:51 »
Ja byłam na weselu u kuzynki w Brdzie.  I osobiście nie polecam tego lokalu, tak samo jak nie polecam Hotelu City (z opowiadań).  Obsługa kelnerska w Brdzie porostu fatalna.  O wszystko trzeba było się prosić, o każdy widelec itp.  albo o to żeby zabrali pustą filiżankę po kawie. 

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Sierpnia 2009, 14:00 »
Uu, to kiepsko, chociaż trochę z przymrużeniem oka na tego jednego posta patrzę ;)

Może ktoś jeszcze?  :)

Offline Soobieska

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28-08-2010
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Października 2009, 13:49 »
ja bawiłam sie w brdzie na grudniowym weselu w zeszlym roku bodaj, nie zaobserwowalam nic z powyzszych rzeczy, a jestem czula na jakosc obslugi:) byl porzadek, mila obsluga- generalnie prawie niezauwazalna.  mi w tej sali nie podoba sie to, ze bylo ciemno i filary, ktore zaslaniaja czesc gosci.  poza tym ok, mieli pyszny tatar :D moja druga znajoma tez miala tam wesele i bylo ok.

a przy okazji chetnie podpytam o te negatywna opinie o city- co dokladnie masz na mysli?

Offline Moniskaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Marca 2010, 08:07 »
W zeszłym roku byłam na weselu w Brdzie. Na jakośc obsługi nie narzekam. Kelnerzy sprawnie się uwijali. Jedzenie było smaczne i ładnie podane. Fakt sala trochę ciemna, ale to może być i plusem i minusem. Trochę denerwujące są te filary, bo niektórych osób nie widać, ale też jest to do przeżycia. Ogólnie według mnie nie ma na co narzekać :)

Offline malpeczka.1980

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28 sierpień 2010
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Marca 2010, 12:07 »
Z wypowiedzi znajomych , forumowiczek unikałabym hoteli. ostatnio też słyszałam zle o hotelu złoty młyn

Offline Drzewko

• użytkownik
  • **
  • Zatrzymać chwilę!
  • data ślubu: 12 sierpnia dawno temu :-)
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Marca 2010, 12:32 »
Jak bym miała wybierać, tez nie wybrałabym Hotelu "Brda"  :-\ 

Offline Soobieska

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28-08-2010
« Odpowiedź #8 dnia: 4 Maja 2010, 18:52 »
po co rzucac takie pojedyncze teksty,?? jesli zajmujecie stanowisko tym bardziej negatywne, warto je uzasadnić... moze to co wam przeszkadzalo, nie bedzie przeszkadzalo innym???? a tak to tylko biedne laski beda sie przejmowaly bez sensu..

tak na przyszlosc, ulatwimy sobie zycie :D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #9 dnia: 1 Lutego 2011, 08:45 »
Jestem już po weselu i jeśli o mnie chodzi - byłam zadowolona. Filary nam nie przeszkadzały, bo stoły były okrągłe. Dzięki witrażom w oknach (które na początku mi przeszkadzały) zdjęcia są bardzo fajne, niebanalne, nasycone kolorem :) no... ale to też zasługa świetnego fotografa  :D Kelnerzy uwijali się świetnie, nigdy niczego nie brakowało, jedzenie wyśmienite. Dodatkowym plusem jest to, że na sali jest bar i tam nasz barman urzędował robiąc drinki dla gości, co wyglądało 100 razy lepiej niżeli miałby stać za swoim barem "przenośnym".

Profesjonalnie i z klasą.

Nie wypowiem się tylko w sprawie dekoracji sali ponieważ tym nie zajęła się Brda.

Polecam z czystym sumieniem :) Goście na pewno będą zadowoleni  :)

Offline kasiatra
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.092011
« Odpowiedź #10 dnia: 9 Lutego 2011, 20:25 »
Ja byłam na szkoleniu w "Brdzie", hotel zapewniał też wyżywienie.  Obsługa i samo jedzenie ok, jedynie wygląd zewnętrzny. . . .  Budynek ma swoje lata i wygląd z poprzedniej epoki, ale to chyba jedyna wada, którą zauważyłam.