Autor Wątek: dj z francuskim  (Przeczytany 2000 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline cesse

• nowicjusz
  • *
dj z francuskim
« dnia: 19 Grudnia 2005, 23:59 »
zibi, pisales, ze dj z francuskim jakos sie znajdzie, czy masz moze jakies namiary? tak sobie mysle, ze moze to juz czas podzwonic w sprawie muzyki na weselu, zeby potem nie bylo za pozno... z gory dzieki, pozdrawiam!

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
DJ z francuskim!
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Grudnia 2005, 10:45 »
Cytat: "cesse"
tak sobie mysle, ze moze to juz czas podzwonic w sprawie muzyki na weselu, zeby potem nie bylo za pozno... z gory dzieki, pozdrawiam!

Tak sobie zerkam na Twoj licznik i chyba rzeczywiście już pora załatwiać muzykę, bo ślub macie latem, a to "chodliwe" miesiące. Załatwiaj już, bo później możesz sie obudzić z ręką w nocniku :)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
DJ z francuskim!
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Grudnia 2005, 10:59 »
Cytat: "Agnieszka32"
Tak sobie zerkam na Twoj licznik i chyba rzeczywiście już pora załatwiać muzykę, bo ślub macie latem, a to "chodliwe" miesiące. Załatwiaj już, bo później możesz sie obudzić z ręką w nocniku

Agnieszka ma rację! Jeżeli chodzi o załatwienie muzyki to faktycznie niewiele czasu Ci zostało. Radzę Ci się pośpieszyć. My zespół na wesele załawialismy 1 rok i 9 miesięcy wcześniej.
 :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline cesse

• nowicjusz
  • *
DJ z francuskim!
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Grudnia 2005, 12:46 »
tylko, ze ja nie mam absolutnie zadnych namiarow! oglasza sie pelno zespolow, ale chcialabym cos sprawdzonego... no i do tego ten francuski  :(
Zibi, odezwij sie...

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
DJ z francuskim!
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Grudnia 2005, 18:08 »
Cesse, Zibiego niestety nie ma chwilowo. Musisz poczekać ...

Offline cesse

• nowicjusz
  • *
DJ z francuskim!
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Grudnia 2005, 20:32 »
oki. to czekam...

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
DJ z francuskim!
« Odpowiedź #6 dnia: 21 Grudnia 2005, 10:32 »
no jestem, napisz proszę więcej o Twoich oczekiwaniach odnośnie języka francuskiego,
muzyka to oczywiście nie duży problem, trzeba jedynie wcześniej odpowiednio się przygotować, z językiem gorzej - nikt się nauczy w miesiąc czy dwa, dlatego ważna jest  Twoja wizja tego wesela i roli prezentera w nim (zakresu działań francuskojęzycznych)

Offline cesse

• nowicjusz
  • *
DJ z francuskim!
« Odpowiedź #7 dnia: 21 Grudnia 2005, 13:39 »
welcome back Zibi! no coz... moje oczekiwania co do francuskiego, to po prostu ktos co troche rozumie i troche mowi, nie sa to WIELKIE oczekiwania (podczas wesela i tak bedzie tlumacz). zalezy mi na tym by byl to ktos, kto zna troche francuskiej muzyki, kto puszczajac francuskie kawalki bedzie wiedzial + - o czym one sa (wydaje mi sie, ze tak bedzie duzo latwiej ustalic wspolnie repertuar). fajnie by bylo gdyby taki dj mogl powiedziec tez jakis zart po francusku, lub cos zapowiedziec, bo tak byloby bardziej spontanicznie, no ale jesli to bedzie niemozliwe, to zdamy sie na tlumacza.
to chyba tyle. przychodzi ci cos do glowy? pozdrawiam!

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
DJ z francuskim!
« Odpowiedź #8 dnia: 21 Grudnia 2005, 13:50 »
Przychodzi :)