Autor Wątek: zespół+D.J  (Przeczytany 2236 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madziulek

• Chuck Norris
zespół+D.J
« dnia: 15 Grudnia 2005, 14:11 »
Jak myślicie czy zespół a w przerwacg d.j. to dobry pomysł? czy nie zmęczy to gości?? czy na Waszych weselach już odbywało się to w ten sposób?lub będziecie mieli tak??
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
zespół+D.J
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Grudnia 2005, 14:18 »
Najczęściej zespół "schodząc" na przerwę sam włącza jakieś utwory "z taśmy" także chyba nie potrzebne jest łączenie tych dwóch wariantów...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
zespół+D.J
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Grudnia 2005, 14:21 »
Cytat: "demka"
Najczęściej zespół "schodząc" na przerwę sam włącza jakieś utwory "z taśmy" także chyba nie potrzebne jest łączenie tych dwóch wariantów...

Zgadzam się u nas też tak będzie. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
zespół+D.J
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Grudnia 2005, 18:14 »
Mi się wydaje, że to nienajlepszy pomysł... przerwy wbrew pozorom są bardzo potrzebne na weselu- dzięki nim parkiet cały czas jest pełny nie ma efektu wymieniania się (jedni tańczą, drudzy odpoczywają, a potem Ci co tańczyli schodzą odpoczywać, a odpoczywający wchodzą na parkiet)... Jeśli są przerwy to wszyscy w jednym czasie tańczą i w jednym czasie odpoczywają i tak jest według mnie najlepiej!Jak jest inaczej- sala wiecznie wygląda na pustą! W przerwach oczywiście powinno coś "lecieć" ale nich to będzie raczej w tle, tak, żeby można było spokojnie sobie porozmawiać :)

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
zespół+D.J
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Grudnia 2005, 19:16 »
zgadzam się z dziubaskiem,
przerwy są niezbędnie potrzebne,
sensowna przesłanka dla której wybiera sie zespół + dj, to taka aby goście usłyszeli różną muzykę, np. Ci co wolą dj'a i oryginały pobawią się przy nim, Ci zaś co wolą zespół pobawią się przy zespole,
jednak to podnosi koszty,
czasem grywam takie "sztuki" ale zawsze optuję aby pomiędzy zmianami zespołu i dj;a też były przerwy inaczej gości się zamęczy,
jezeli jednak dj ma tylko wypłęniać przerwy to spokojnie zrobi to zespół który zawsze mam coś mechanicznego na taką okazję,
i odwrotnie - jeżeli akceptujessz prowadznie przez dj'a to może wystarczy sam dj?

podsumowując - zestaw zespół + dj się sprawdza, ale muszą być przewy na odpoczynek....

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
zespół+D.J
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Grudnia 2005, 22:27 »
Cytat: "dziubasek"
W przerwach oczywiście powinno coś "lecieć" ale nich to będzie raczej w tle, tak, żeby można było spokojnie sobie porozmawiać

Oczywiście, że tak! Ja też to miałam na myśli. :)

Cytat: "zibi"
podsumowując - zestaw zespół + dj się sprawdza, ale muszą być przewy na odpoczynek....

U mnie na Studniówce był zespół i DJ. I też były malutkie przerwy, żebyśmy się nie "zajechali" od tańców! :mrgreen:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline madziulek

• Chuck Norris
zespół+D.J
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Grudnia 2005, 12:46 »
Racja !! Bo to zje :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline wiolik
  • nowicjusz
  • *
zespół+D.J
« Odpowiedź #7 dnia: 1 Stycznia 2006, 10:20 »
Cytat: "Marta"
Cytat: "demka"

Zgadzam się u nas też tak będzie. :)

I u nas również :D

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
  • data ślubu: 15.07.2006
zespół+D.J
« Odpowiedź #8 dnia: 1 Stycznia 2006, 22:16 »
Cytat: "Marta"
U mnie na Studniówce był zespół i DJ. I też były malutkie przerwy, żebyśmy się nie "zajechali" od tańców!

Taaa od "tańców" jaaaasnee.....
Nie ma co porównywać do Studniówki  :mrgreen:
Przerwy muszą być to jasne, ja uważam też że co za dużo to niezdrowo, DJ + zespół mogliby się czasem "pogryźć" i czasem mogą rywalizować ze sobą kto lepiej gości zabawi a to nie wróży najlepiej atmosferze ;)