Autor Wątek: Dobra krawcowa we Wrocławiu  (Przeczytany 3612 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mena

• nowicjusz
  • *
Dobra krawcowa we Wrocławiu
« dnia: 8 Grudnia 2005, 21:38 »
Poradźcie mi prosze, gdzie udac sie z wlasna wizja sukni slubnej i gdzie uszyja mi te wizje w sposob fachowy.Powiedzcie tez kogo omijac-jesli takie informacje tez macie.Bede wdzieczna.

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Grudnia 2005, 21:15 »
Mena bede miec niedlugo takie informacje - po rozmawach ze kilkoma znajomymi, ktore szyly suknie we Wroclawiu.
Jak tylko bede cos wiedziec dam znac :)
Na razie sama jestem niezorientowana - a tez mam zamiar szyc suknie taka tylko dla mnie.

A jaka jest Twoja wizja?

Offline wiolik
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Grudnia 2005, 20:32 »
Mam namiary na krawcową,która szyła suknię mojej kolezance.Jesli potrzebujecie-piszcie na priwa.
Ja swoją będę prawdopodobnie szyć w jednym z salonów wrocławskich.

Offline Mena

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Grudnia 2005, 20:21 »
Eciu, jak bedziesz cos wiedziala to koniecznie napisz mi na priv.Ja tez bede sie jeszcze dowiadywac i dam znac jak czegos sie dowiem.

Ja chcialabym suknie zwiewna - np. z szyfonu, bez zadnych usztywnien i kol -juz przymierzalam kilka zupelnie roznych modeli i niezbyt mi do twarzy w sukniach o szerokim obwodzie u dolu.Najlepiej mi w sukniach przy ciele (cos a'la syrenka) albo o dolnej czesci swobodnie opadajacej.Odpadaja tiule, kokardy, upiecia, falbany...Dosyc mocno przypadla mi do gustu Cosmobella model 7061 - szczegolnie rekawy:)

Buzka

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #4 dnia: 31 Grudnia 2005, 12:56 »
Mena, na razie zajęłam się pilniejszymi sprawami - salą i DJ'em na wesele, więc jakieś konkretne namiary będę mogła podać dopiero za jakiś miesiąc...

Ale widzę, że mamy podobną wizję swojej wymarzonej sukni :) Mnie też marzy się coś zwiewnego i delikatnego. I zgadzam się z Tobą - Cosmobella ma w sobie to "coś" :)