Ja może nie odpowiem na Twoje pytanie, czy warto akurat ten zespół wybrać, bo nic o nich nie wiem prócz tego, że naprawdę fajnie śpiewają i grają, ale uważam, że to nie wszystko. Wiem, że to może być trudne, ale może trzeba poszukać kogoś wiarygodnego, u kogo ten zespół grał i się wszystkiego dowiedzieć.
Ze swojej strony tylko dodam, że fakt, iż zespół fajnie gra to nie zawsze znaczy, że super poprowadzi wesele. To ma być wesele a nie koncert. Zespół jest po to, by fajnie poprowadzić imprezę, poderwać ludzi do zabawy, a nie porażać gości swoimi umiejętnościami/talentem do śpiewania przy tym nie mieć kontaktu z ludźmi, nie podchodzić do nich itp. itd. Ja przy wyborze zespołu na to najbardziej zwracałam uwagę - owszem, muszą dobrze śpiewać, ale też dobrze poprowadzić imprezę. Widziałam płytę zespołu, gdzie wokalistka była po szkole muzycznej - świetnie śpiewała, ale co to prowadzenia wesela to nie było rewelacyjnie.
Ale oczywiście to jest tylko moje zdanie, każdy wybierze to co uważa za słuszne. Życzę powodzenia w wyborze.