Autor Wątek: ZESPÓŁ DECOVER  (Przeczytany 3917 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline medzik_2005
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.06.2010
ZESPÓŁ DECOVER
« dnia: 25 Kwietnia 2009, 22:47 »
Czy ktoś wie coś na temat zespołu DeCover? Byłam na ich stronie i słuchałam demo i muszę przyznać, że robią duże wrażenie.  Ale też nie źle sobie liczą, jak dzwoniłam i pytałam to powiedziano mi,że nie mniej niż 5000 i dlatego zastanawiam się czy warto.  Nawet nie wiem jak oni prowadzą poprawiny,a jestem strasznie ciekawa.
Jeśli ktoś coś wie to proszę się podzielić. . . będę wdzięczna

Offline gosiek
  • nowicjusz
  • *
Odp: ZESPÓŁ DECOVER
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Kwietnia 2009, 23:28 »
Ja może nie odpowiem na Twoje pytanie, czy warto akurat ten zespół wybrać, bo nic o nich nie wiem prócz tego, że naprawdę fajnie śpiewają i grają, ale uważam, że to nie wszystko.  Wiem, że to może być trudne, ale może trzeba poszukać kogoś wiarygodnego, u kogo ten zespół grał i się wszystkiego dowiedzieć. 
Ze swojej strony tylko dodam, że fakt, iż zespół fajnie gra to nie zawsze znaczy, że super poprowadzi wesele.  To ma być wesele a nie koncert.  Zespół jest po to, by fajnie poprowadzić imprezę, poderwać ludzi do zabawy, a nie porażać gości swoimi umiejętnościami/talentem do śpiewania przy tym nie mieć kontaktu z ludźmi, nie podchodzić do nich itp.  itd.  Ja przy wyborze zespołu na to najbardziej zwracałam uwagę - owszem, muszą dobrze śpiewać, ale też dobrze poprowadzić imprezę.  Widziałam płytę zespołu, gdzie wokalistka była po szkole muzycznej - świetnie śpiewała, ale co to prowadzenia wesela to nie było rewelacyjnie.
Ale oczywiście to jest tylko moje zdanie, każdy wybierze to co uważa za słuszne.  Życzę powodzenia w wyborze.

Offline Mod
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16-05-2009
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Czerwca 2009, 15:00 »
 . . .  we wrzesniu ub roku byłem na weselu gdzie Decover grał i powiem uczciwie, że nie polecam.  Oprócz tego, że były długie przerwy i moją siostrę nosiły nerwy, że siedzą zamiast grać to jeszcze muzyka w klimatach jazz . . .  coś takiego "nie pod nogę" wielu gości poprostu siedziało po oczepinach i sie nie bawiło.

Offline medzik_2005
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.06.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Czerwca 2009, 22:15 »
wielkie dzieki i tak mialam zle przeczucia i wzbralam kogos innego, ale dzieki