Autor Wątek: interesujący film z wesela  (Przeczytany 1813 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Iga_

• bywalec
  • data ślubu: 20.06.2009
interesujący film z wesela
« dnia: 22 Sierpnia 2008, 11:53 »
Witam  :D
Co prawda umowę z kamerzystą mamy juz podpisaną, ale do końca nie wiemy w jakiej formie chcielibyśmy film z wesela. Pan kamera jest osobą otwartą i myślę, ze zgodzi się na nasze pomysły/propozycje, choć sam ma jakiś schemat kręcenia filmu, co chyba nie do końca mnie przekonuje (nie ma nic szczególnego, interesującego, co sprawiłoby ze film oglada się z zaciekawieniem).  :-\
Wiem że czasem spotyka się róznego typu wywiady z goścmi itp, jednak nigdy osobiście czegoś takiego nie wiedziałam. Jak to wyglada, na czym polega? Czy macie moze jakieś pomysły, zeby urozmaicić 2 godziny filmu??

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
Odp: interesujący film z wesela
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Sierpnia 2008, 09:44 »
Wywiady z gośćmi to super pomysł - sama widziałam taki film z wesela kuzynki. Z kamerzystą chodził zaprzyjaźniony (bardzo gadatliwy i charyzmatyczny) przyjaciel Pary Młodej i zaczepiał ludzi (raczej nie na sali tylko na tzw. papierosku gdzie jest ciszej) - cały film z tańcami weselnymi był poprzerywany krótkimi wywiadami i wyszło to naprawdę super - goście pozdrawiali Parę Młodą albo opowiadali zabawne historyjki z ich życia - obejrzałam film dwa razy z wielką przyjemnością - na moim weselu też chcę coś podobnego :))

Offline A3lita

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Sierpnia 2008, 21:12 »
wywiad to naprawdę dobry pomysł :) byle nie za późno by jakiś wujek nie bredził przed kamerą :P

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Sierpnia 2008, 23:56 »
no ale to bredzenie też było zabawne - na początku to goście spięci i wstydliwi a po paru kolejkach to i opowieści lepsze :))

Offline sunflowerka83

• forumowicz
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Sierpnia 2008, 19:04 »
Bardzo fajne są te wywiady z tymi najmłodszymi weselnymi gośćmi. Można zadać im pytanie np. "co to jest ślub?", albo "co to jest małżeństwo?", czasem odpowiedzi są naprawdę zaskakujące:-) idziałam taki film nagrany przez ekipę ktora będzie filmować moje wesele i powiem wam że ekstra, a jak zabawnie...