Autor Wątek: Dekoracja sali weselnej  (Przeczytany 3364 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klara131
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05-07-2008
Dekoracja sali weselnej
« dnia: 4 Marca 2008, 14:51 »
Witajcie  ;D czy dekorujecie sami salę weselną, czy jakaś firma Wam to robi? Ja dowiadywałam się w 2 firmach i mówią, że min.1000zł za coś takiego. Wydaje mi się, że trochę dużo. A co Wy sądzicie? Może możecie polecić jakąś firmę która ładnie przystroi za przystępną cenę? Pozdrawiam

Offline Klara131
  • nowicjusz
  • *
Odp: Dekoracja sali weselnej
« Odpowiedź #1 dnia: 6 Marca 2008, 11:28 »
Hej! Dziewczyny, czy żadna z Was nie dekoruje sali weselne?

Offline Izabelka22
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Marca 2008, 23:21 »
Co do dekoracji sali. . .  nie mieszamy w olsztynie. Za to ślub jest właśnie tu.
zlecilam jednej firmie Eden przyzdobienie w lutym.  Mieli pojechac zrobić projekt itp
Od miesiąca naciskam na kontakt zero odzewu. . .  Pan mi napisał że wysłał projekt tylko nie go nie otrzymałam :(
Miał mi ponownie wysłać :( też nie mam.  Cena ok 1500 zł bez kwiatów przejdzie.
Sama już nie wiem czy mnie zbywają czy co!!! Pan twierdzi że są na szkoleniu ale miesiąc czasu i zero konkretów.  Boje się ze jak traktują klienta tak też zdobią :(

Offline Bogusia

• użytkownik
  • **
  • Ważne są dni, których jeszcze nie znamy
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Marca 2008, 02:22 »
Klaro my zdecydowalismy sie jednak na wynajecie firmy. Wole to zrobic profesjonalnie niz wydawac pieniadze na dekoracje a pozniej cos zrobic zle..............................w sumie koszt 1500 wydaje sie zawrotny - ale kiedy sama policze co jak i za ile to w sumie jest to dostepna cena. I co najwazneijsze nie musisz sie denerwowac, martwic itd. Jedna z moich kolezanek bioraca slub ladnych pare lat temu powiedziala, ze gdyby mogla wziac firme i zaplacic 1500 zl to zrobilaby to bez wachania.............tak ja rece od wiazania balonow bolalaly. zmeczenie jakiego doznala nastepnego dnia.....................odebralo jej troche sil

Dla mnei to po czesci  bedzie frajda w przystrajaniu sali i na pewno bede obecna podczas ustawiania wszystkiego tak jak powinno byc , niemniej jednak wole miec prze boku fachowca i jedynie prosic o zrobienie czegos w taki a nie inny sposob niz pompowanie noc przed weselem 1000 szt balonow......przeciez musze byc nastepnego dnia wypoczeta na maksa:)

chociaz jak ktos matakei samozaparcie to jak najbardziej - zapewne ubaw i frajda neisamowite - tylko kluczem do sukcesu jest dobry plan:_)

Offline Klara131
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Marca 2008, 08:55 »
Ja umówiłam się z panią z Magii Kwiatów....zobaczyła salę i po świętach będę miała przygotowany projekt co, jak i za ile  ;)