Ja jeszcze się zastanawiam co do koloru...

sama nie wiem co będzie lepiej pasowało do naszej sali...
Zuchelek, należymy do tej samej parafii, więc piszę..bo pamiętam, że wam proboszcz kazał przyjść w październiku..my już mamy zaklepaną godzinę 31.08.2018 godzina 16:00. Co prawda nie u proboszcza, chodziliśmy 3tygodnie i za każdym razem go nie było, aż w końcu ksiądz, który siedział za każdym razem w biurze, sam zaoferował, że skontaktuje się z proboszczem i zapyta gdzie ma swoje "zapiski" i potwierdzi mi czy jest ta godzina wolna. Nie zdążyliśmy wyjechać z kościoła, a już dostałam telefon, że nie ma pary na tą godzinę i nas zapisuje, a do księdza proboszcza po szczegóły zaprasza w sierpniu bo teraz zaczyna urlop...;/
No i teraz problem ze strojeniem, wstępnie mam zaklepana firmę która miała to robić.Mam z nimi podpisać umowę z początkiem lipca, ale chciałam powiadomić o tym proboszcza bo wiem, że nie zawsze zgadza się na strojenie...-problem w tym, że do tego czasu nie zdążę umówić się z proboszczem bo urlop..;/ Widziałam też strojenie zakonnic-w zeszły weekend znajoma miała tam wesele i podesłała mi kilka zdjęć-jest mega zadowolona.. płaciła 200zł, były 3 pary więc cały koszt strojenia 600zł. Nie było może białego dywanu tak jak sobie wymarzyłam, był czerwony , ogólnie ładnie wyglądał kościół... i teraz mam mega dylemat co zrobić, a mam dosyć mało czasu na podjęcie decyzji..